Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 20
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor
!!!
Mii de scuze dar, nu am citit nimic din urma
!!!
Suntem bine....tare mancaciosi
....am atasat poze pe contul comun astazi
!!!
Va pupam
!!!
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
danangie spune:
Bunadimineata fetelor,
Cum scriamsi in blog azi noapte am stat acasa si am dormit vai fetelor NEINTOARSA. Sunt 4 ani de zile ca nu dorm uns!!!!! Ptr mine noapteaasta a fost LUNA DE MIERE!!!!!

A dormit mama cu baietii ptr a vedea daca se descurca ptr Sambata. Cum Alin e sambata de noapte........nu am fi vrut sa sune sa zica , ca nu poate veni......si uite ca vom reusi. 

NAFI imi pare rau ptr momentul ala a lui veveritz. Si sa stii ca da , daca ei au dureri de burta....e foarteposibil sa planga asa. Probabill-a luat un crampe in timp ce dormea si iti dai seama ei fiind mici nu inteleg ce-i durerea si nu stiu sa-si controleze durerile...........unicul mod ptr a ne arata ca-i doare e plansul. Saracutu'. Dar e foarte important sa nu va agitati voi ca parinti. Si dupa parera mea,nu ar fi trubuit sa-l ducila baie sa_l speli.....la o adica sa aprinzi lumina de pe holul cel mai apropiat camerei.......si incetul cuincetul si cea din camera..........eu am avut crize de astea cu Alessio si daca aprindeam direct lumina din camera era si mai jale........e ca un far in ochi ptr ei. Si sa vorbesti cu calm sa nuincepi sa-l zgudui, legani ptr a-l linisti. Sa-i dai drumul la o jucarie cu muzica in caz ca are asa ceva si el o cunoaste.......si sa astepti sa-i treaca aceasta criza.............sa-i canti chiar.....offf saracutul.....pe urma cum s-a mai comportat?
Va salut fetelor...ne mai auzim de la spital.......aziam o zi incarcata.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
mamiciitalia spune:
Am Facut cap.nou 100
am trecut pe listutza fetele Brocolina,si Anne45 si gravidutele la mamici ....si bineinteles am incurcat ca de fiecare data, treaba cu coloanele de la datile de nastere..
de asta o asteptam eu pe ioanaca ea stie ce a combinat acolo si cum vin puse..
asa si tot am "expirat" timpul de stat pe net..ma duc la treaba, caci de nu, termin chiar la Paste, da' a cailor![]()
va pup pe toate si sa aveti o zi buna!
mamiciitalia spune:
dana sper sa veniti si voi cu vesti bune!!
aaa scuzati..stefania eram..
numai bine tuturor!