Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 19
abramburika spune:

vine, vine brambu .... cu vesti bune.
Samburel e bine, acolo unde trebuie, inimos, nevoie mare!! Din ce rezulta pana acum e totul bine. Dar mai mult decat ecografia, am primit o alta veste buna, rezultatele de la testele genetice. Sunt perfecte! Nu sunt probleme la nivel genetic cu nici unul din noi. Deci e un punct bun asta. Sa speram bine in continuare.
Va multumesc pt. urari si gandurile bune!! 
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
monica2008 spune:

ce ma bucur PETRO pt vestile bune

noi suntem ok,denis doarme iar eu ma pensez...ca na mai sunt 3 zile si vine tati

am mai facut niste poze am sa le incarc diseara
va pupacesc pe toate

Roberta84 spune:
Abrambu , ce ma bucur ca sunteti bine
.Sa dea Dumnezeu sa duci cu bine sarcina si sa fie cel mai sanatos bebica din lume!!!

Alexandra , multumesc de sfat, e greu intr-adevar sa stau numai in pat dar vad ca daca nu respect ma ia iar contractiile asa ca nu am de ales
Face mama orice pt el numai sa fie sanatos si sa stea acolo cat trebuie.
Bineinteles ca va primesc ! eu stau in zona boccea/ casalotti, iar din Romania sunt din Tulcea. Daca binevoiti sa imi dati si mie datele de la contul vs comun sa vad pozici si sa pun si eu
, poate asa ne cunoastem mai bine.
Va pup pe toate
25+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Anne45 spune:
Abramburika-felicitari 
, ma bucur tare mult pentru tine-sa ai sarcina cat mai usoara in continuare -DD are grija de puiutul tau
.
I-am cumparat lui Giuliano o sepcuta cu cozoroc dintr-un material tip jeans foarte fin , cu o chestie ca o coarda , in cazul in care incearca sa si-o de-a jos , i-lleg sub barbie . Se pare ca va benne
!
O zi buna tuturor!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Roberta84 spune:
Am vazut pozele , sunteti toate frumoase si aveti niste copii superbi!!

, nici nu dau nume ca toti imi plac
, abia astept si eu sa imi tin puiul in brate
. Si am pus si eu cateva pozici ca sa ma cunoaste-ti ![]()
Abramburik
25+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
LAlexandra spune:
No, ciao
.
Hai ca ieri am facut de mancare, am fost la plimbare si uite asa a trecut timpul.
Sunt datoare cu niste vorbe si eu, sper sa imi mai amintesc ce am citit
.
Roxali, ma bucur ca ai reusit pana la urma cu biletele.
Andreea, voi cum mai sunteti, ce faceti?
Petro, ma bucur pt vestile bune
. Doamne-ajuta!
Monica, vroiam de mult sa iti spun...si tu, Brutus, si tu stai la mare? ![]()
Giani, ia zi ce mai face L, cum e cu dadaca? Tu ti-ai mai cautat de munca?
Nafi, felicitari pt locul la cresa. Sper ca e bine acum Ricky, cum s-a comportat aseara, acum e mai bine?
Anne, stiu ca la un moment dat scrieai ca trebuie sa ii iasa caninii la Giuliano, dar cati dintisori are?
Roberta, intru si eu acum sa vad pozici.
Zilele astea poate imi fac si eu timp sa mai pun poze, ca cele vechi le-am sters de pe cont.
Ally, bine ati venit acasa! Cum te plimbai la 3 ore de la operatie
. Pai mie mi-au tinut sonda pana a doua zi...deci nici sa vreau nu ma puteam plimba cu perfuziile si sonda dupa mine. Tu cum te plimbai? De ce ti-ai luat pompa, nu vrea sa suga la san?
Laura, ce faceti, sunteti pe faleza, ha, la plimbare?
Fetelor, cam atat imi amintesc
.
Eu sunt tare necajita, de cand a avut Ale acel virus stomacal, nu mai vrea sa manance mancare, mananca mai mult lapte si fructe, in rest nu vrea mancarea gatita de nici un fel...
Ce sa fac?
Va
am.
A, tot vroiam si eu sa intreb...credeti ca mai reusim sa ne intalnim acum? Adica, ar cam trebui sa ne gandim ce si cum, ca deja e tarziu...
_
printisorului Alessandro
Anne45 spune:
LAlexandra-Giuliano are deja 6 dintisori-Alessandro cate luni are si cati dinti
?
Azi am implinit 9 luni!!
suntem mari -am pus si poze noi la semnatura!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
LAlexandra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anne45 LAlexandra-Giuliano are deja 6 dintisori-Alessandro cate luni are si cati dinti Azi am implinit 9 luni!! suntem mari -am pus si poze noi la semnatura!mami fericita de Giuliano (07.07.2010) ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/102421590206055963392 |
In 15 aprilie face un an, si de asta te intrebam, si noi avem 6 dinti, 4 sus si 2 doi jos. De mai bine de 2 luni nu a mai iesit niciunul
. Se vede locul, dar inca nimic, nu au mai iesit._
printisorului Alessandro
abramburika spune:
Fetele, va multumesc din inima
.
anne - sigur o sa se obisnuiasca sa stea cu ceva pe cap ca ii deranjeaza si pe ei soarele ..
S-au anuntat temp. de 30 de grade in we ... cald, monsher!!
roberta - sunteti tare frumosi, tineri si indragostiti!! 
ale - are si el perioade cu mancatul ... poate isi revine dupa boala, da' putea sa fie si fara sa fi fost bolnav. O sa mai aiba perioade de-astea. Lasa ca nu moare de foame. Ai terminat scorta de la Plasmon? ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
LAlexandra spune:
Nu le-am terminat Petro...daca o sa manance in ritmul asta, cred ca ne mai tin vreo jumate de an
.
Nu mi-e atat ca nu mananca, dar tare ma tem ca in ritmul asta slabeste...saptamana viitoare mergem la control, cred ca o sa ma speriu de cate kile mai are. Doar de asta ma tem...ca de atunci nu mai mananca bine si il vad mai slabut...si si-asa nu era el grasunel...deci iti dai seama ca mi se pare tareeee schilod...
_
printisorului Alessandro