Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 18
Anne45 spune:
Salve mamici si burtici
Noi am avut doua zile pline , pline . Ieri am fost cu Giuliano la control cu ghipsul pentru ca ama vazut ca ii alunecase cu aprox 1 cm . Am fost degeaba pentru ca nu era prof. care l-a operat si aici nici unul nu se baga peste ce a facut altul .
Azi am fost din nou , trezit Giuliano de la 7:30 , ca , sa fim acolo la 9 , sa nu mai asteptam dupa alti pacienti -ca de obicei norocul ne ocoleste , a trebuit sa asteptam pana la 10 :30 , eu a trebuit sa astept cu copilul , sotul a plecat la munca , deja in intarziere si colac peste pupaza i-a cazut si ghipsul in sala de asteptare -am pus-o , ne-a bufnit un ras , asta ne mai lipsea - coma totala . Am reusit sa intram si noi pana la urma si dupa aproape o ora , dupa crize si plansete , l-am facut si pe asta . Acum v-a trebui sa mai asteptam 3 saptamani -in 28 aprilie il scot . Acesta a fost ultimul ghips , cel putin asa ne-a spus medicul , dupa care v-a folosi scarpe ortopedice.
Danangie -voi ce ati facut cu vizita ortopedica?
O zi buna va dorim
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
cris85 spune:
fetelor am pus ceva fotografii..dar sa nu va speriati de mine, am iesit oribil in foto..se citeste pe fata cat eram de distrusa
pupici
nafi spune:
Doaamne..fetelor..ce m-am speriat!!!
Vizionam un film cu marito (de groaza filmul
) si ca de obicei cu o ureche eram la camera lui Ricky. il aud ca deodata incepe sa planga dar f puternic pierzandu-si suflul chiar! am alergat ..l-am luat in brate si nu-si revenea din plansul ala! ara totul rosu cu ochii parca iesiti din orbite de atata plans! si nu se oprea! urla ca din gura de sarpe! l-am dus la baie , i-am dat cu apa rece pe fata...zic sa-l trezesc in caz ca a visat urat...El plangea si plangea...Pe urma din plansul ala...a vomat un jet ( de lapte cred ca asta avusese la cina) ...dupa care a mai plans un pic si s-a linistit. i-am data apa sa bea si a adormt in brateke sotului , respirand un pic sforait!
Acum mi-a sarit si somnul...tot il verificam din 5 in 5 minute! ce putea fi? daca ii era rau de la stomac..se trezea asa brusc urland?! o fi visat urat?! dar cat de urat sa viseze bietul pui a se trezeasca desfigurat de plans in halul ala! nu pot sa-i uit figura! offff...mi se rupea sufletul sa-l vad plangand asa si nu stiam ce are!
Sper sa fie ok acum.
Noapte buna fetelor!
kemsy spune:
Salutare!
ally, ma bucur ca iti revii repede!
Poze cu bebe cand vedem 
Eu am folosit Purelan Medela pentru sani, e foarte buna, te poti da si bb poate suge fara sa te speli. 
cris85, am vazut pozele si am comentat. Sa va traiasca grasunelul!
Eu tot am dat refreash, refreash, refreash...nik dom'le! Stie ea la cine ma refer ![]()
Hai, somn usor si sapte purici pe un picior!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
Roxali spune:
Buna gagici!
N-am apucat sa recuperez mare lucru, dar am avut aletele pe cap
adik cumparat belet ptr Ro
, in mai pe 6 pana duminica 9 ...pe fuga cai mai dragut![]()
Ale
si astept emailul de confirmare de la dansi sper sa nu am surprize
ce tampenie pe situl de la blueair nu gaseam ptr vineri
Deci gagici ,inca nu v-ati hotarat cu intalneala?... pe 6 mai si 15 mai am de batut tara prin alte parti![]()
In alta ordine de idei, dupa portia de urzici am cam stat pe tron
...Abrambu oare de ce??tu cum le prepari?? eu ceapa+suc rosi putin , dar o durere de burta...poate de la gastrita
aveam si programare la epilat si nu m-am dus de rusine![]()
ROBERTA si BROCOLI bine ati venit!
Pe pitica o tin toata saptamana acasa sa vad daca ii mai trec muci, dar n-am acces pe net la pranz![]()
numai bine gagici
Roxali spune:
[quote]citat din mesajul lui danangie
Buna dimineata,
Am intrat sa va salut ca tre' sa pun in ordine casa. dupa amiaza vine bona, ca tot intreba parca KEMSY. Pana la urma o chem pe educatricea asta in devenire.Dar vor fi putine zile....ca mi-a dat i disponibilitate naspa.....nu coincide deloc cu zilele mele de nevoie.Dar am sa o chem cand poate. O INTREBARE URGENTA PTR KEMSY si NAFI: Voi ii dati sa manance la bona daca o prinde la voi ora de masa?? Ca nu stiu cum sa procedez. Azi va sta de la 16,00 la 20,00. Si cum stiu ca astia mananca destul de devreme.....ce sa fac? Cum se procedeaza?
Aseara ma gandeam ca trebuie sa mai raspund la cateva intrebari care mi-au fost adresate dar acum nu mai tinminte nimic.
NAFI
mi-a placut mult cum ai raspuns alora. Fain raspuns si mai ales giusto.
ROXXALI nu stiam ca se pot inchiria jeep-uri de la ei.
Am sa mai intru printre picaturi.Azi tati e la munca. Aaaa si eu ca si tine STEF nu am auzit de produsele astea Webele.....sau cum s-'or chema.....eu folosesc dintotdeauna Chicco.
Va las, mai revin.
Mai facut extralarge
Daca vrei o intrebi ,dar nu cred ca are rost...ea de fapt trebuie sa se ocupe de casa sau de copii??...in ambele cazuri e al lavoro![]()
noi santem prea bune si bunatatea da in altele