Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena am pus poze pe picasa de ieri Ana-Maria mami de de Alex 28.02.2011Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |
wow, ce gura mare ale bb Alex in poze

. Sunteti o familie tare frumoasa 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
anaxena spune:
compot de mere..asta e greu..de cumparat nu gasesc,deci tre sa-l fac,cum eu nu stau pe acasa o sa am o grija cu compotul,oare nu-l pot inlocui cu alt compot?
branza de vaci dulce sau orice branza dar de vaci sa fie?
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
wow, ce gura mare ale bb Alex in poze ![]() . Sunteti o familie tare frumoasa ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
are gura mare ca mama lui!

mai are cineva copil creol dar parintii sunt albi,ca al meu e suspect de negru si toata lumea ma intreaba de ce e negru?eu cred ca se va face tot alb sau palid asha ca mine...in rest inca nu shtim cu cine seamana
simonacip spune:
| citat din mesajul lui anaxena compot de mere..asta e greu..de cumparat nu gasesc,deci tre sa-l fac,cum eu nu stau pe acasa o sa am o grija cu compotul,oare nu-l pot inlocui cu alt compot? branza de vaci dulce sau orice branza dar de vaci sa fie? Ana-Maria mami de de Alex 28.02.2011Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |
Eu tot mar copt in loc de compot..prefer sa maninc decat sa beau
Pozele sunt tare frumoase!
millie spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Aaaa, si AMR 4 zile!!!! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalasAMR 1 saptamana !!! |

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
36+ s
Amr 17 zile
pisucmic spune:
| citat din mesajul lui ama22 fetelor am si eu o intrebare/sugestie: nu vreti sa extindem lista de telefoane si cu mailuri, id-uri de mess, facebook ? 39+ NataliaAMR 5 zile :) http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
Si eu ma intrebam, mai ales ca tocmai ma gandeam azi eu cui ii dau SMS cand nasc???

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s39 cu un
dragalasAMR 1 saptamana !!!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui anaxena compot de mere..asta e greu..de cumparat nu gasesc,deci tre sa-l fac,cum eu nu stau pe acasa o sa am o grija cu compotul,oare nu-l pot inlocui cu alt compot? branza de vaci dulce sau orice branza dar de vaci sa fie? Ana-Maria mami de de Alex 28.02.2011Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |
nu poti inlocui merele. Cand se va schimba regimul de vor schimba si fructele, 3 sapt asta se mananca
Eu am luat branza de vaci dietetica, dar poti lua orice branza de vaci.
Povestea nasterii
ama22 spune:
Pisucmic eu ti-as zice sa-mi dai mie, dar nu se stie in ce stadiu voi fi eu atunci 

Strumphy tot nu a aparut!!!
39+
Natalia
AMR 5 zile :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisucmic
Si eu ma intrebam, mai ales ca tocmai ma gandeam azi eu cui ii dau SMS cand nasc??? ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalasAMR 1 saptamana !!! |
te sfatuiesc sa iei mai multe nr de tel sa fi sigura ca ajunge mesajul. Poti lua si nr meu

Povestea nasterii

de Alex 28.02.2011