Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 13
pisucmic spune:
Anaxena, ce copii frumosi ai, si sunteti o familie tare frumoasa cu totul! 
Strumphi, arati tare bine, de unde si pana unde elefantica? 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s39 cu un
dragalas
AMR 1 saptamana !!!
millie spune:
Neata
Felicitari proaspetelor mamici Sorina , Dya!!! Sa va traiasca minunile sa fie santosi,mancaciosi si necoliciosi!!! mamici refacere usoara!!!
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
36+ s
Amr 17 zile
madutza_bra spune:
anaxena, s-ar putea ca bb Alex sa mai aiba putin icter si de aia sa aiba pielea mai inchisa...zic si eu..
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
millie spune:
Pisuc poti sa iei si nr.meu daca doresti
Fetele va pup o saptamana frumoasa ,zilelea astea o sa intru mai scurt , al avem pe tati acasa pana vinerimami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
36+ s
Amr 17 zile
alina.n spune:
neata fetele
ce faceti?
anaxena super copilasii tai

, sa stii ca si mie mi se parea Alex mai creol la inceput,acum s-a mai luminat la fata
alina.n spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra daca ati sti ce entuziasmata sunt ca m-am apucat de regim, imi vine sa topai singura prin casa ![]() |
Felicitari, cu siguranta curand se vor vedea si rezultatele

ioanna16 spune:
neata fetele,
la noi e tot o zi mohorata ca si ieri, in plus de asta mai si ploua; deci...am un chef... sa fac nimic ![]()
m-am trezit mai bine de dimineata, maselele parca nu mai dor asa rau, spatele e mai ok si momentan arsurile sunt asa si asa...
miki - ma bucur ca bebe e bine si poate scapati doar cu atat
claubut - e super ca bebe e mare si mai ales ca vrea sa iasa

antguess - imi pare rau de problemele aparute pe ultima suta de metri; uite ce am gasit despre actele necesare declararii copilului:
iti trebuie:
• certificatul medical constatator al nasterii, intocmit pe formular tip, care va trebui sa poarte numar de inregistrare, data certa, sigiliul unitatii sanitare, semnatura si parafa medicului;
•certificatul de nastere si actul de indentitate al mamei si al declarantului, daca nasterea nu este declarata de mama
•in cazul in care mama copilului nu este casatorita, iar tatal acestuia doreste sa-l recunoasca, declaratia de recunoastere a paternitatii va fi data in fata ofiterului de stare civila de catre tata, care va prezenta actul de identitate, fiind necesar deasemenea si acordul scris al mamei.
•in cazul in care parintii au numede familie diferit, sau exista neconcordanta intre prenumele copilului trecut in certificatul medical constatator al nasterii si declaratia verbala a declarantului, inregistrarea nasterii se face pe baza declaratiei scrise semnata de ambii parinti in fata ofiterului de stare civila, din care sa rezulte numele de familie si numele copilului.
pisuc - felicitari pentru amr
yasmi - felicitari pentru scaderea in greutate; te-ai refacut repede 

35 +
AMR MAXIM 23 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui ama22 fetelor am si eu o intrebare/sugestie: nu vreti sa extindem lista de telefoane si cu mailuri, id-uri de mess, facebook |
sigur ca da pentru cine vrea sa ma adauge eu am la mess id: gohugeasla
alina.n spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi mie nu imi a crede!!! tocmai ce m-am cantarit....si ![]() cred ca e stricat cantarul...![]() ![]() iar cand am ramas gravi aveam 56 ![]() miki, felicitari pt reusita!! ![]() bebele meu a fost in vacanta ieri dupa masa si aseara la buni mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
bravoooo!!!!!!!!!!!!

alina.n spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Aaaa, si AMR 4 zile!!!! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalasAMR 1 saptamana !!! |
Waw ce putin mai ai!!
Nastere usoara

daca ati sti ce entuziasmata sunt ca m-am apucat de regim, imi vine sa topai singura prin casa