Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

legat de bb, a mea mananca cam 6-7 mese pe zi iar de dormit asa cum zice si Yasmi a inceput sa se culce mai tarziu si n u-mi place deloc. Mai e de vina si schimbarea de ora...in ultimul timp am alaptat noaptea cu veioza aprinsa ca sa nu adorm acolo, dar gata, incep sa o sting din nou. E f important sa realizeze diferenta dintre noapte si zi .

daca ati sti ce entuziasmata sunt ca m-am apucat de regim, imi vine sa topai singura prin casa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada asa a spus si dr, ca tre sa aibe 6 mese/zi. a ta in total are 6 meses sau ziua?? al meu are vreo 9 si daca ar fi dupa el ar mai manca vreo 3 in plus ziua cat despre somn...hmm...nu stiu ce are ca e rupt de somn ziua...si nu reuseste sa adoarma...uff bine ca nu e zilnic asa!! azi noapte de ex nu s a trezit deloc. a papat la 00 apoi dimi la 5! macar de ar fi asta motivul...stat treaz zua mai mult si dormit toata noaptea!!

mada, bravo!!!! hai ca prima sapt e mai greu apo te inveti!!! si mai ales cand vezi dferenta la cantar/pe haine...sa vezi ce te motiveaza!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nu am stiut ca ama nu e casatorita...scuze.

anaxena....eu scriam ieri, ca am fost la control cu bb si ca a luat intr-o sapt 400 gr.... a spus dr ca e prea mult...dar eu ce sa ii fac daca e un mancacios....sa il las sa planga de foame???
eu vreau sa ajung la 55 kg fix!! la 1,68-1,69m inaltime!

400gr!asta da evolutie,asha a fost si iasmi?tu oricum ai copii mari,maria mea pana la 6 luni a luat 700gr/luna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anaxena...tu cum curatenia...eu cu facutul mancarii...:))) cum stai cu pregatirile pt botez?? pe mine ma spere astia cu ce preturi au la filmat/fotografiat... daca nu gasesc ceva acceptabil la pret renunt...si facem noi poze. in rest nu imi gasesc nici o rochie pe plac..cred ca raman eu la rochia mea cea neagra mulataa rauuu ca ieri am stramtat-o din nou si nici pantofi nu gasesc sa imi placa ...

eu nu ma stresez,rochie imi iau in sapt respectiva,ca am planuri mari cu kg mele...fotograful il am,localul,formatia...iar la local nu ma lasa sa aduc nimic,tre sa luam de la ei tot..deci un stres minus si o ch in plus
tre sa iau haine la copii si sotului,atunci stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

legat de bb, a mea mananca cam 6-7 mese pe zi iar de dormit asa cum zice si Yasmi a inceput sa se culce mai tarziu si n u-mi place deloc. Mai e de vina si schimbarea de ora...in ultimul timp am alaptat noaptea cu veioza aprinsa ca sa nu adorm acolo, dar gata, incep sa o sting din nou. E f important sa realizeze diferenta dintre noapte si zi .

daca ati sti ce entuziasmata sunt ca m-am apucat de regim, imi vine sa topai singura prin casa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

mada,pls pls pls da si la mine "reteta slabirii"
am dat jos in doo saptamani ce am pus in sarcina insa mai am de dat inca pe atatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

e prea devreme pentru Strumphy sau scoatem majoretele?

39+ Natalia

AMR 5 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata fetele!

Am trecut cu bine de prima zi de regim , chiar daca ziua a fost ok, seara imi era f foame pt ca obisnuiam sa mananc seara

roxy, eu spal cu grija in fiecare seara pasarica dae nu insist. In maternitate ne-au spus sa nu exageram cu spalatul acolo, de ex daca pe timpul zilei vedem vre-o secretie sa o lasam acolo ca nu patesc nimic fetele. Spalam

antguess, cu pampersul inseamna ca am eu nasul mai sensibil, ca il simy si daca e in 7 pungi Imi pare rau de complicatiile care sunt la tine cu barbatul cu actele etc. Stiu sa-ti spun doar ca nu e nevoie de certif lui de nastere ca sa recunoasca copilul. Cu buletinul tb sa te grabesti ca nu puteti declara copilul fara buletinul tau, iar fara sa-l declarati nu puteti sa-l scoateti din spital. Cat despre internare, cred ca tb sa te aiba sotul in intretinere ca sa fi asigurata daca tu nu muncesti, dar nu sunt sigura

miki sa se insanatoseasca fata repede.

clabut bafta azi la dr

iony micuta Sara sa-i treaca durerile de burtica.

lalely, eu am vazut lustre dragute in magazine gen Baumaxx, Practiker, Brico..etc Ce ai simtit sunt mai mult ca sigur contractii, dar asta nu inseamna ca nasti acum

anaxena, da am fost la nutritionist si tot "tip " pe aici ca vreau mail-ul tau sa-ti rimit regimul

Povestea nasterii

Poze

...manechine ne facem!!abia ashtept sa primesc mailul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

fetelor am si eu o intrebare/sugestie: nu vreti sa extindem lista de telefoane si cu mailuri, id-uri de mess, facebook ?

39+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

fetelor am si eu o intrebare/sugestie: nu vreti sa extindem lista de telefoane si cu mailuri, id-uri de mess, facebook ?

39+ Natalia

e o idee f buna

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

alex mananca la 3-4 ore..nu m-am gandit niciodata cate mese are pe zi dar trece de 6..cred!am numarat sunt 6 in cap!

Mergi la inceput