Mar-Apr (193) Hai madutza! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mie nu imi a crede!!! tocmai ce m-am cantarit....si cred ca e stricat cantarul... imi arata 55,9 kg iar cand am ramas gravi aveam 56

miki, felicitari pt reusita!!

bebele meu a fost in vacanta ieri dupa masa si aseara la buni

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Lavi ce bineeeee! :)

39+ Natalia

AMR 5 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

lalely lustra de copii gasesti la practiker, dedeman,....

anaxena, felicitari pt kg in minus. la cat mai multe in minus. cu dulciurle si eu sunt la fel....cu bebe si eu sunt la fel....chiar incepeam sa disper zilele trecuta ziua a inceput sa doarma ff putin, cu exceptie cand suntem la plimbare...seara se culca tarziu... sa vedem celelalte mamici, cu bebei de aceasi varsta cu al meu ai vostri cum dorm ziua??

hmmmm de abdomene tot spun si eu ca ma apuc...dar..lenea e mareee...

ama nu e casatorita,asha ca trebuie sa fie de fata cand se declara copilul
al meu si in somn mai scanceshte,zic ca s-a trezit dar de unde ca doarne dus
maine il cantaresc sa vad cat a luat in 4sapt
deja am pus un set de haine la pastrare ca a crescut in lungime,dar nu e grasunel ca ai voshtrii,cand ma uit la poze cu alti bebei al meu mi se pare asha slabbb

Mergi la inceput

lavi felicitari!!!
eu pana la 51 mai am 6kg ,dar nu vreau sa mai ajung acolo ca aratam prea slaba

Mergi la inceput

la mine toata lumea doarme,eu ar trebui sa fac curat dar nu am chef deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
Harnicie mare pe aici, doar nasterile vad ca se lasa asteptate (Ally, Strumphi...)
Lalely, noi am gasit cele mai frumoase lustre la Dedeman (dupa ce am umblat prin diverse alte magazine)
Antguess, cred ca trebuie sa te lamuresti repede cu buletinul, fiindca esti asa aproape de nastere, cum o sa-l declarati fara? Si ai vazut ce se zice pe aici, ca va duceti impreuna cica sa declarati, nefiind casatoriti.
Leeloo, eu nu am raspuns despre sling fiindca nu stiu, nu am si nici prietenele mele nu au. Am primit in schimb 2 marsupii!
Cami, Miki - sanatate puilor vostri.
Alina, eu cred ca nu ma zbat cu cos special de gunoi.

Ma mai duc sa citesc si ma revin later.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Aaaa, si AMR 4 zile!!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

nu am stiut ca ama nu e casatorita...scuze.

anaxena....eu scriam ieri, ca am fost la control cu bb si ca a luat intr-o sapt 400 gr.... a spus dr ca e prea mult...dar eu ce sa ii fac daca e un mancacios....sa il las sa planga de foame???
eu vreau sa ajung la 55 kg fix!! la 1,68-1,69m inaltime!

Mergi la inceput

anaxena...tu cum curatenia...eu cu facutul mancarii...:))) cum stai cu pregatirile pt botez?? pe mine ma spere astia cu ce preturi au la filmat/fotografiat... daca nu gasesc ceva acceptabil la pret renunt...si facem noi poze. in rest nu imi gasesc nici o rochie pe plac..cred ca raman eu la rochia mea cea neagra mulataa rauuu ca ieri am stramtat-o din nou si nici pantofi nu gasesc sa imi placa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Am trecut cu bine de prima zi de regim , chiar daca ziua a fost ok, seara imi era f foame pt ca obisnuiam sa mananc seara

roxy, eu spal cu grija in fiecare seara pasarica dae nu insist. In maternitate ne-au spus sa nu exageram cu spalatul acolo, de ex daca pe timpul zilei vedem vre-o secretie sa o lasam acolo ca nu patesc nimic fetele. Spalam

antguess, cu pampersul inseamna ca am eu nasul mai sensibil, ca il simy si daca e in 7 pungi Imi pare rau de complicatiile care sunt la tine cu barbatul cu actele etc. Stiu sa-ti spun doar ca nu e nevoie de certif lui de nastere ca sa recunoasca copilul. Cu buletinul tb sa te grabesti ca nu puteti declara copilul fara buletinul tau, iar fara sa-l declarati nu puteti sa-l scoateti din spital. Cat despre internare, cred ca tb sa te aiba sotul in intretinere ca sa fi asigurata daca tu nu muncesti, dar nu sunt sigura

miki sa se insanatoseasca fata repede.

clabut bafta azi la dr

iony micuta Sara sa-i treaca durerile de burtica.

lalely, eu am vazut lustre dragute in magazine gen Baumaxx, Practiker, Brico..etc Ce ai simtit sunt mai mult ca sigur contractii, dar asta nu inseamna ca nasti acum

anaxena, da am fost la nutritionist si tot "tip " pe aici ca vreau mail-ul tau sa-ti rimit regimul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput