Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Doloress intotdeauna pe faza

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, nu stiu inca sa-ti spun ca pe astea vreau sa i le spal mai intai ca au sanse maxime sa ajunga in gura. Iar cele de la picioruse vor intra in contact direct cu pielea. Dar in cateva zile venim la raport

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

neata la amiaza si de la noi...am lipsit cateva zile si de abia acum am reusit sa recuperez. Dupa cum v-am spus noi am plecat cu bebe in vizita la bunici la Cta, mersul cu masina ia placut a dormit tot drumul, dar cum am ajuns acolo parca o luase razna plansete, plansete si iar plansete...cred ca a simtit ca nu mai e la el acasa sau cine stie oricum am zis ca nu mai plec cu el de acasa pana nu se face mai mare

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Eu ma gandesc ca ar trebui sa cumpar o crema pt bebe cu protectie pt UV. Oare ce crema ar fi potrivita? fetele cu doi bb voi ce ati folosit?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Eu ma gandesc ca ar trebui sa cumpar o crema pt bebe cu protectie pt UV. Oare ce crema ar fi potrivita? fetele cu doi bb voi ce ati folosit?

Gabriela

eu am avut ceva de afara, uite www.babiestravellite.com/BBBMS50/Banana-Boat-Baby-Tear-Free-Sunscreen-SPF-50---8oz.html" target="_blank">asta

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit si noi de la control. avem 5400g si 58cm. dr a zis k a luat bn pt cat a vomitat in perioada cu raceala.suntem bn..am avut chef de ras, gangurit, jucat p toata perioada consultului.

Monica colacelul l-am comandat de p ebay cu fetele. dar am vazut si la bazar la noi k se gasesc. nu mai gasesc linku, dar poti sa cauti si poate il mai gasesti

Gabriela si noi avem vaca aia. e super incantata de ea, toata ziua au discutii aprinse, rad si ii mananca copitele

cred k o sa ii iau si eu alea pt manute si picioruse. si sa ii caut si un centru de activitate. sa ii mai ocup timpu un pic.

fetele

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

si noi vrem centru de activitate, dar nu m-am hotarat care inca

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am revenit si eu
ma doare bibilica si gatul rau de tot

asa..am luat soacra de la gara..am dus-o la spital
m-am rugat pe acolo de femeile alea sa o interneze...ea nu intelegea ca internarile se fac dimineata..cauta doctori,asistente,baga bani peste tot..pana la urma am reusit si cu internarea..ba chiar la rezerva sa stea ca printesa. maine dimineata la 6 ma duc sa vb cu dr. si sa ii mai duc ce ii trebuie, plus micul-dejun. pe urma nu stiu cum sa ma impart,doar seara sa mai merg sa ii duc cina calda..desi ea obiecteaza ca nu vrea nimic..da ii trece cand ma rastesc.
in masina am lasat copii cu sotu,cand m-am intors urlau toti..de foame/sete/kk/pisu..nici ei nu stiau. cum am intrat in masina au tacut toti.

una peste alta..sunt franta.
am pus copilu mic la nani..copilu mare la dezinfectat in baie ca era murdara de pe tren si de la tara.
chiar..ma duc ca am uitat-o la ''inmoi''

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Din seria "sondaje":

1. Ce fac cu lumanarea de la botez?
2. Ce fac cu rochitele de printesa de la botez (asta e retorica, stiu...)? Le depozitez langa rochia mea de mireasa?
MI-au venit in cap intrebarile astea pt ca am reusit in final sa desfac pungile cu cadouri de la botez...cred ca avem hainute pana la gradinita

Multumesc fetelor pt sfaturile in legatura cu dermatita asta sau ce-o fi...o scoatem noi la capat!

LORI, multam pt oferta, cred ca o sa cumpar detergent din ala, n-am nimic de pierdut si nici nu e asa scump, si ma gandesc ca e nevoie de cateva spalari ca sa se vada efectele! Te astept cu intrebarile alea multe cu care m-ai amenintat!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Din cate stiu eu lumanarea se pastreaza pana la taierea motului ca o sa ai nevoie de ea atunci...

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput