Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LORICH hai afara la joaca, sa ne (radio-)activam nitel, sa vezi ce personalitati multiple dezvoltam

LUCIA nu io am mamaia cu "oleiii maica" ci GABI!

MITSU multumesc frumos de link. ma gandeam eu ca trebuie sa fie din gama STELATOPIA, ce m-a pus pe ganduri e ca dr a repetat de doua ori "NU e atopica", dar eu la capitolul asta sunt - nu cunosc diferentele si notiunile...
cat despre descriere, parca-parca nu e la fel. nu stiu ce sa zic. ale lui au pierdut pustula aia din varf, dar in schimb s-au inmultit.
trebuie sa plonjez mai adanc in net sa vad ce si cum.
foarte multumescu-ti!

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

of doamne, mi-am prins urechile in descrierile de pe site-ul Mustela. ROXX zice STELACTIV, MITSU STELATOPIA, iar daca e sa ma iau dupa nenea doftoru si sa caut anti-iritant, ar fi STELATRIA

cred ca in loc de maini suplimentare as alege neuroni

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ziki eu ii dau cu DIPROSALIC tot pt dermatita
la noi e atopica, adik ii apar pete rosii care apoi se usuca si la mana se simt ca o coaja de copac
il dau cu alifie seara la baie si pana a doua zi se curata si ramane fina

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Raportam prima jucarie bagata in gurita! I-am luat jucariile pt manute si picioruse + un fluture mare si colorat de la Lamaze (ei ii zic licurici, mie mi se pare fluture). E asa incantata de fluturasul ala!!! Are doua inele jos de care a apucat cu forta cu ambele manute, le-a tinut o perioada strans, dupa care si-a dat seama ca pot fi duse cu succes la gura

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZIKI, dupa mine nu te lua, eu am googalit asa rapid pt tine si ti-am dat un link la prima vedere...

Noi avem cute rosii si uneori iritate la gat si, mai putin, la subrat si in spatele genunchilor. In rest are pielea usor aspra si cu bubite destul de putine (care apar-dispar), mai mult pe picioruse si piept. Dr a zis ca-i dermatita atopica. La kineto a mai sarit una cu gura pe mine s-o duc la un dermatolog. Eu is mai calma asa, nu mi se pare mare tragedie, facem un tratament homeopat, spalam cu Avene - Pediatril, sa vad poate ii iau o crema mai hidratanta (asta de galbenele intra cam repede in piele, iar de la uleiul Bubchen mi se pare ca se irita mai rau) si cam atat...O fi rau ca nu-s mai agitata?
Eu cred ca bebeii (unii din ei) au pielea mai sensibila, na, asta e...credeti ca noi n-aveam bubite cand eram mici? Ma indoiesc ca parintii nostri stiau de dermatita atopica sau seboreica. Pur si simplu mi se pare un diagnostic pus in ultima vreme prea frecvent si parca mult prea usor. Poate gresesc, este doar o parere...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx eu iti dau un sfat-incearca o data, de doua ori sa schimbi detergentul de rufe-asa avea si Robert zone aspre-nu se vedeau, doar se simteau- si ped a zis"dermalin" si au disparut rapid. Uite, vii la mine si-ti dau eu o masura de aia de dermalin sa testezi, desi nu stiu daca dintr-o tura de rufe se rezolva.

cutele -nu se amelioreaza cu ulei masaj? sw obicei sunt rosii ca au/mentin umezeala.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

MIRELA, multumesc de pont!

ROXX si noi avem fluturele. n-am stiut ca-i licurici - il voi privi altfel de azi inainte

cat despre agitat, nu cred ca trebuie. din contra, e bine ca nu te agiti mamica de primul bebe fiind!
cred ca aveam mai mult de dermatita, noi pe vremea noastra

nu e nici ca la voi ce avem noi. si culmea e ca mie mi-a explicat ce si cum sa-i dau si cand a chemat-o pe asistenta i-a zis alta denumire. a spus "are JDKFMFLD, spune-i tu cum sa faca cu baita de pelin"
si eu tocmai vorbeam cu Felix care si asa dormea, sa-l laud ca a stat cuminte la consult, in loc sa casc urechea, sau macar sa mai intreb o data cum a zis ca se numeste...
ata ete. cum spuneam, neuroni...

AMR 12 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MISSMJ- poate il deranjeaza gingiutele? Ca daca era infometat nu dormea toata noaptea, in mod sigur. Mai si eu am mai bagat pompa si la fel, foarte putin scot. Dar piticul suge de rupe si se ingrasa la greu ca deja trebuie sa scot hainute de 3-6 luni! Nu l-am cantarit de ceva vreme si nici nu l-am masurat dar e grasut bine. Deci nici nu-mi bat capul.

LORICH – da, balsamul e foarte nociv. Uite aici un link, cate substante cancerigene poate contine :
http://ezinearticles.com/?The-Toxic-Danger-of-Fabric-Softener-and-Dryer-Sheets&id=16953
Eu folosesc detergent si balsam bio pentru copii. Poate este si la voi

IRINUKA - vai ce sperietura!

MIRELA – da , cerealele se pot combina cu LM, eu asa stiu. Si eu incep dupa 6 luni si tot cu auto-diversificare. Cred ca toate care am avut copii mofturosi o sa incercam sa schimbam ceva.

ALINUSH – imi pare rau cand aud ce spui tu acolo! Ai mare grija de tine! Stai calma, Patrick era mereu mai fierbinte si transpirat la cap. Pana si acum e la fel. Kevin vad ca n-are problema asta. Doctorul mi-a zis ca e prea cald in camera, dar nu era asa, pentru ca restul corpului era rece, cum zici si tu. Pur si simplu asta e organismul lui. Am mai auzit tot felul de variante, cu lipsa de calciu, sau nu stiu ce, nu prea le cred.

ZIKI – Mustela Stelatopia e buna la dermatita atopica, acuma nu prea stiu care e diferenta intre aia atopica si aia neatopica. Tare ma mai binedispui dimineata cu mesajele tale, esti tare simpatica! IN legatura cu ce zicea FRGRANT, nu cred ca se referea neaparat la dragoste, ci mai mult la faptul de a accepta pe cei din jur cu defectele lor. Eu asta am inteles practic.

RROX - la Patrick se manifesta asa : incepe cu pielea aspra, cand dai asa cu mana, simti niste asperitati ca niste solzisori mici de peste. Sunt anumite zone, nu peste tot. Patrick face la incheieturi in general, pe burtica, pe partea dorsala a mainilor si picioarelor. Apoi incet incet se fac bubite rosii care il mananca. Deci s-ar parea ca aveti si voi. Eu n-am luat nici o masura, ca a avut vreo jumate de an numai asperitatile si mi-am zis ca asa o fi pielea lui. Apoi au aparut bubitele rosii, iarna care il mancau, nu mai dormea noaptea si a trebuit sa actionam cumva. Deci la noi apar bubitele numai iarna. Vara dispar ca prin minune. Doctorul ne-a prescris crema cu cortizon, asa ca am aruncat prescriptia direct la cos si am luat Stelatopia de la Mustela, in cateva zile au disparut toate bubitele. Il dadeam seara si dimineata nu mai avea. Partea proasta e ca toata viata se va chinui cu asta si cu pielea sensibila, cica nu prea este leac. Pediatrul mi-a zis ca dispare la doi ani, uite ca are trei si tot cu dermatita dupa el.
Eu sunt sigura ca am avut cand eram mica, pentru ca am si acum pielea extrem de sensibila, mai ales iarna, ma mananca, eczeme peste eczeme. Din pacate mama a bagat la greu creme cu cortizon la mine si numai asa imi trec iritatiile. Acum am inceput sa folosesc o gama bio si vad ceva rezultate. Ba chiar m-am dat cu crema bio de fundulet a lui Kevin si in sfarsit mi-au trecut iritatiile la subrat care m-au chinuit din spital incepand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bau, bau,

Am ajuns si noi de la vaccinul de doua luni. A plans mult, mult, mult
Mi-a spus asistenta sa-i pun comprese cu apa si sa-i dau jumate de supozitor paracetamol si sa-i controlez mereu febra. Micuta doarme, s-a trezit doar cat sa manance.

Lorich, Irinuka ce povesti de groaza....se intampla si nu avem cum sa evitam mereu din pacate. Mi se pare ca, copii nostri scot tot ce e mai bun din noi. Cand e vb de ei reactionam total diferit.

Ziki, mare baiatul

Carmen, relax. Eu m-am regasit in postarea ta. Ieri a fost mandra mea supermaraita si mereu am impresia ca nu-i ajunge laptele, dar nu ar dormi noaptea atat si nu ar murdari scutece. Au si ei zile si zile.

La multi ani sunshine rox

Mirela mamica activa.

Shine, mamica ce de activitati ai! Mai putin placuta aia cu soacra. Sanatate sa aiba si sa se faca bine repede.

Despre bubite nu stiu. O singura data i s-a inasprit pielea pe fata timp de cateva zile si am dat-o cu crema de galbenele. I-a trecut si de atunci nu mai avem treaba. In schimb o doare burtica si e agitata. Asa de mult a dat din picioare ca a reusit sa-si puna plapumioara pe fata. S-a speriat si a urlat ca din gura de sarpe. Acum am inceput sa o pun seara in sacul de dormit. Nu-i place.
Jucarii i-am cumparat din cele zornaitoare de la Lamaze. Inca nu mi-am dat seama dc ii plac sau nu si o omida cu oglinda si inel de agatare de la fisher price pe care am pus-o pe carusel deocamdata. Asta ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Roxx, de zornaitorile de la manute e interesata Catalina? ma gandesc daca sa i le cumpar si eu piticului meu. Noi avem momentan o vavuta roz care zornaie, rade, chitaie si vibreaza. e de la bertoni dupa care se uita de mama focului.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput