Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Lavi daaaa mai am interpretat toate gresit!!!!!
Pooooi daca e asa, gravi cu boifriendu' e cu totul altceva, da!
Abia acum pot spune da, esti cu adevarat eroina!!! Jos palaria, pana la pamant!!!! Majoritatea la faza asta ar fi facut avort sau se casatoreau rapidisem ca sa "acopere", indiferent daca tati corespundea sau nu. Daca ai decis sa nu-l implici eu sunt deja 100% sigura ca nu au fost gargauni, ci maturitatea ta, gandirea ta. Scuze, dar eu sunt ...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
A, ca ma duc sa bag la dospit o calcium bread O sa ma dublez in curand din cauza masinucai de facut paine! Cand am iesit din spital aveam 0 kg in plus, aratam de parca nici nu am nascut, nici burta, nimic! Acum am inceput sa pun sunculite pe solduri...
Da' sunt mai rau ca un copil mic, vreau, vreau, vreau! Dulce si mult si acum! Si tot timpul
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
e buna rau painea calcium
Vas vrei sa spui ca exista speranta pt Robert??? Ca nu are inca 3 ani; adev e ca cere de mancare dar daca ai sti ce cere: ceiale cu laste, ceva bun ...chestii de astea
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Neata aproape de pranz
M-a omorat al meu copil ieri. A miorlait toata ziua. Da' nu plans, un miorlau asa de dor si jale, de ziceai ca pleaca la armata. Aveam capul calindar.
Cand a venit sotul de la scarbici i-am facut vant la el in brate si m-am culcat o ora. Pe seara a dat-o in plans clar si s-a frichinit pana la 23:15. I-am zis ca daca ma scoala si la noapte sa ma miorlaie il dau la lupi, sa-l pape.
S-a sculat la 6:15 deci nu l-am mai dat desi aseara eram hotarata sa merg in padure sa fac rost de niste lupi sa-l manance.
Ieri a inghitit si biberonul de foame, seara a papat chiar 200 de ml.
Azi abia a bagat 120 si aia cu cantecele si plimbari. Una calda, una rece. Acuma face pe smecheru', miorlaie pana ma apropii de el, iar cand ma vede baga un zambet d-ala pana la urechi. Teroristul a invatat ca asa il iau in brate! O fi zis saracu' "am luat-o pe mami asta si cu bunul si cu raul".
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
Missmj, deci: atunci cand vrei sa stragi lapte, atunci nu este. Asa pateam mereu cu Eliza, si uite ca am alaptat/o 2 ani. Stai linistita.
Cu suputul sub pragul usii, mi s/a recomandat si mie cu Eliza, avea pete pe pleope, si odata ca sa le fac pe plac am stat sub usa cu copilul chinuit in brate si ma bufnea rasul.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Tunde i-am facut Anei infanrixul si am profitat de vizita la cabinet sa-i fac si lui Robert pt meningita, daca tot e sanatos acum. Ei i-am dat 2,5 ml panadol si a fost ok, doarme si acum. Ma intreb ce face pui de ocsanica ca avea febra aseara??!? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
Lori multumim ca te gandesti la noi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
citesc din urma si revin;
Roxana mami de
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
ne-am intors!
Maimutzakis a dormit tot timpul, si la control, si la masurat si la cantarit . a deschis un ochi la dezbracat, a scos niste sunete sa nu zica dr ca o fi mut, si a atipit la loc
are 4.900 si 59 cm. si dermatita, asta e partea mai putin distractiva.
cica nu atopica, si nu e de la lapte/detergent/pisica etc
ne-a spus sa-l tinem sub observatie doua saptamani si apoi sa-l chemam ca vine sa-l vada acasica.
intre timp, sa-i dam cu Mustela Anti-Iritant (soata zice ca nu-l gaseste pe net cu numele asta, dar o sa ma uit si eu) si baita cu ceai de Pelin + Musetel + tarate... ce doctor-vraci am gasit si eu!
- pana una alta nu mai vreau sa-l schimb, ba o s-o aduc si pe Flavia la el, ca imi place ca nu da antibiotic usor si e inclinat spre naturist-
am mers in brate cu salopetica,RALU, saru mana de sfat. am citit dar nu am mai raspuns pe moment.
ata ete de pe meridianele zikiene. revenim dupa o scurta pauza!
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana
![](mamica.gif)
roxx26 spune:
Neata mamici frumoase si bebei cuminti!!
LA MULTI ANI sarbatoritilot de ieri si de azi!!! (am cam tras chiulul de la felicitari, recunosc...)
Mai, ce e cu norul asta radioactiv? dati-mi si mie un link ceva, sa vaz unde scrie, ca eu am cautat nor radioactiv + Romania si am gasit numai articole care zic ca n-avem treaba...
CARMEN, si eu cand vreau sa ma mulg sa-i las laptic reusesc uneori sa scot in 5 min 130 de la un singur san, alteori traaaag de mine aproape o ora sa scot juma de biberon, din ambii sani. Asta nu inseamna ca domnisorica nu se satura. Si Catalina isi papa manutele, ii place, o linisteste, o las.
Bebe al tau e si el marait...na, are toane, dar nu cred sa fie de la papa. N-ar dormi nici noaptea de foame, clar. Tu da-i cu lichide si galactogil dar nu te mai agita, ca anulezi toate efectele pozitive...
IRINUKA, aoleo...nasol moment! Pfiu...nici nu stiu ce sa-ti zic, cred ca oricare din noi s-ar fi panicat maxim!! Bine ca e bebe ok. Noi punem cadita pe o canapea, tre sa ne aplecam putin dar mi se pare mai sigur!
MIRELA, vreau sa-ti spun de mult, felicitari pt faptul ca cei doi motanei ai tai au papat in majoritate LM timp de 3 luni! Mai rar asa ca tine!
LORI, ce poveste si la tine...ma tem maxim de asemenea episoade! Sper sa avem parte cat mai rar de ele!
Ma bucur ca te gandesti la auto-duversificare, si eu tre sa ma apuc de studiat serios, o sa am cu cine sa schimb pareri, hehe!
Ce suparata de Robertel! Si ....WOW!!!ACUM VAD CAT DE MULT SEAMANA CU ANAN!!! M-AM UITAT DE NU STIU CATE ORI, NU-MI VENEA SA CRED CA E ROBERT IN POZA!!!
VAS, parerea mea e sa nu ii dai ceai copilului, ma ucid dr astia cu laptele prea gras, prea subtire, prea nu stiu cum...
ANKA, esti criminala...saracu bubu, acu miorlaie de parca pleca la armata
Eu m-am facut o lenesaaa...dorm cu mandra in fiecare zi pana la 10-11, desi avem nopti linistite...nu stiu cum m-oi mai obisnui sa plec la munca dimineata vreodata
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
roxx am tras cu Vlad ca nu l am putut alapta
mi s a imbolnavit de la o luna si i am dat cu antibiotic injectabil
am zis ca nu mai vreau copil bolnav
tare bolnavicios a fost si nimic nu avea efect la el decat antibiotic injectabil, o nebunie
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
roxx26 spune:
ZIKI, cum se manifesta mami dermatita asta la bebelul tau? Ca si noi parca am avea o dermatita atopica, parca nu...nici nu mai stiu ce sa zic.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina