Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata'

raportez prima noapte dormita, doar 2 treziri si adormit instantaneu.
O fetita cuminte ziua, a inceput sa se uite pe pereti, deci trebuie sa cumpar un cetru de joaca, a inceput sa gangure, asa putin, doar doua "cuvinte" ,"auuuu""euuuu".In legatura cu statul pe burta, sta fara probleme, chiar uneori isi face singura culcus, ca na... trebuie sa stea confortabil, iar cu privitul cand papa, nu se intampla mereu, ca ii place sa papa uneori cu spatele la mine(cand papa din bibe).

Pufoasalaura, mie neonatalogul mi-a spus sa nu fac nimic in legatura cu hernia, ca atunci cand va sta in poponet va pune muschi la munca si se va inchide. La ea este o adancitura mica deasupra buricutului.

Am vazut ca ati inceput sa aveti si alte discutii, am vrut sa intervin si eu , doar ca la mine nu sunt probleme de crescut bb(inca, dar cred ca se face timp si pentru o depresie in ceea ce priveste ajutorul acordat de persoana de langa tine- adica nema ajutor).............sa spunem k eu am fost crescuta cu gandul k a te sinucide e cel mai usor lucru pe care il poti face(prima incercare fiind in clasa a 4-a)whatever....... nu am ajuns niciodata sa finalizez ceva.(am depasit oarecum etapa prin autosugestie, mai apoi din dorinta de a da viata si a-mi creste copilul in asa fel in cat sa aiba o copilarie minunata de care sa isi aduca aminte toata viata).

Vroiam sa mai scriu ceva , dar m-au navalit amintirile si am uitat

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

lori infiorator

mai fetelor cica de la 4 luni se introduc cerealele, voi ce parere aveti?

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

doar la gluten atentie mare pana la 8 luni!

Eu o sa incep diversificarea dupa 6 luni. O s ama dotez pt auto-diversificare, as vrea sa fac orice sa mearga mai bine decat la Robert.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Cum a fost la Robert de nu prea esti multumit? Si cum e aia auto-diversificare?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Mi-am aDUS AMINTE

fragrant, daca se poate as dori si eu Camilia si mai era ceva parca Coryzalia(parca asa se scrie), daca nu , nu-i bai .

intrebare
Fata mea(logic) are capul fierbinte , mainile si obrajii reci, ieri i-am luat temperatura si avea 37,9... de dimineata avea 37,5.Ma ingrijoreaza exista posibilitatea sa faca febra seara?

ms de raspunsuri

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Pai lui Robert nu i-a palcut nimic- niciun fruct ...uite o sa-ti arat pzoe sa vezi ce moace facea. Totul a mers super greu cu refuzuri mari!! Fructe nu papa nici in ziua de azi, o fi genetic (ca nici mie nu-mi plac), dar eu ma gandesc poae am gresit la dive;
Cu legumele a mers mai usor, a papat legume cu carnita, secretul era sa-i pun cate o lingurita de iaurt, a mai mers cum a mai mers, lactatele parca da, dar in general, 90% din dive a mers fff prost, greu, cu dureri de cap pt el si pt mine.

Auto-dive, cand ii dai tu lui bebe bucati de fructe, legume si-l lasi s ale molfaiasca, pape singur, le descoepra, pe simte gustul; gugaleste baby led weaning si vezi acolo filme si tot.

Mirela da mai, merge lm e cel mai bun, remember?

Irinuka uite daca tie iti palce asa ceva?? Robert la masa

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Irinuka, Lorich...Doamne ce patanii!!!groaznic....
Lorich, merci de compliment
Angi
Ziki..sa vina odata vremea frumoasa sa iesim pe Trivale ..

Si..scuze Mimo ca aseara in zapaceala mea am scris hernie fara h..

si-a revenit printesa de frica la dr. a papat la 2-3 ore noaptea trecuta..nu mi-a venit sa cred si nici nu a vomat de 2 zile, doar a regurgitat zgomotos si sec..ca inainte..o maxiragaiala.acum doarme, pupa mami pe ea ca nu vrea sa mai ma supere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Alinush, ce-ai maica?
E drept, si eu ziceam prin adolescenta ca sinucigasii sunt cei mai curajosi oameni daca au tupeu sa faca asemenea gesturi... dar...fara ginduri directe.

LORICH, ce sperietura pe tine!

MIRELA, inca te admir... esti cea mai tare! Alaptezi doi motani si-i cresti si singura... Jos palaria!

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FLUTURAS, bravo!

LORICH, nicin Ioana nu maninca niciun fruct (ffff rar mar).

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori, poi e perfect atunci
gabi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

in sfarsit prind si eu cateva minute libere.
Ce mai fac mamaicile dragi si buburuzele lor?
V/am tot citit dar de scris nu am timp.
Acum Andrei doarme, se screme de doua zile intr/una, si face cam 5 kk pe zi dar el tot se screme, cred ca e totusi o forma de colici.
Am facut si noi o lunita, incepem sa aratam a bebelus, ii place in brate si daca se poate si afara e si mai ibne. Acum ploua asa ca stam in casuta. As incerca sa/i dau ceva ceiut, imi zicea doctorita ca am laptele prea gras si s/ar putea ca aia sa fie cauza de scremut.
Eu sunt bine, sunt extrem de calma, de cand am nascut nu mai am nervi deloc. Sper sa nu/mi revina, ca e tare bine asa.
Lorich, eu cu mancarea nu imi mai fac griji> cu Eliza m/am stresat de nu dormeam noaptea, ma tot gandeam de ce mananca atat de putin si greu, iar acum ma pune uneori seara la 10 sa/i dau mancare. Deci cam dupa 3 ani jumate a venit totul de la sine. Nu credeam vreodata ca o sa aud ca ii e foame. Si eu mi/am propus de la 5 luni jumate sa incep asa usor cu altceva.
va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

"Morning" si de la noi!

Acum am vazut ca majoritatea ati inerpretat putin gresit povestea mea, ati facut o eroina din mine Nu am parasit pe nimeni, pur si simplu am ramas insarcinata cu un baiet care era boyfriendu' meu pe atunci si am ales sa pastrez copilul... Nu am vrut sa il implic pe el, deh, gargaunii mei, cum ca era prea imatur, incapabil sa ofere un model patern pentru asta micu' (adica primul). Deci am si eu partea mea de vina, nu ma invinovatesc aiurea... Dar sa trecem peste.

Alinush, ... Bine ca ai depasit momentul!!!

Lorich, am vazut si eu poza cu Robert "delectandu-se" cu buzitele stranse-stranse Ce cute eeee! A, si daca parola pe DC e aceeasi ca aia de pe picasa, pot sa ma trec eu

Am venit si noi de la control, luna asta am "luat" numai 800 g, phew, am echilibrat balanta, cum se zice, ca tare ma speriasem de avantul din prima luna! So, are 5700 g, 59 cm lungime, 40 capu' si 39 toracele... E perfect pentru mine!

Nu mai stiu ce voiam sa zic..

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput