Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Vroiam sa va zic de buburuza cu ochisorul care curgea. Am fost la dr: conjunctivita acuta . Ne-a spus sa renuntat la sters ochisorul cu comprese si ser fiziologic, si sa sterg cu vata inmuiata in apa plata si sa pun niste picaturi vre-o saptamana. Imediat s-a vazut rezultatul , Mai tb sa-i pun picaturi pana pe 2 apr inclusiv, cate 1 picatura, din 3 in 3 ore, in total 5 picaturi pe zi. Chiar daca doarme tb sa o trezesc. Si mai tb sa fac si masaj la baza nasului cumva...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

ce picaturi? Cu vata am vzt ca-i stergeau si in maternitate...Apa plata simpla sau fiarta...Am vazut niste stiri nasoale cu apa plata..cu streptococi si materii fecale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza, nu am primit mailul tau. Ai trimis pe nimu_simona@yahoo.com?
fete merg sa pun mancarea , ma gandesc la toatel, va pup, dar nu am timp sa mai scriu pt fiecare. Revin mai tz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

buna dimineata si de la mine :)

eu m-am trezit de la 7, i-am dat de mancare la barbat, l-am trimis la lucru, am luat cainele si inapoi la somn pana acum :)

ma cam doare burta, nu tare, ca si cum ar trebui sa merg la wc. dar nu imi trebuie la wc ca sunt goala toata. am fost si ieri de vreo 3 ori, ca nu pot manca suficient sa tin pasul cu iesirile ;))
offf ca vreau sa nasc o data sa nu stau sa pandesc simptome! :)

39+ Natalia

AMR 6 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi.
Lalely sper sa reusesti sa gasesti ceva care sa-ti mai calmeze durerile... Crema de propolis cu galbenele de la TIS ai incercat-o? Cica e cicatrizanta si antiinflamatoare. Eu o folosesc pt mancarimile mele si ma mai calmeaza. Dau de cateva or pe zi de cateva zile si parca abia acum a inceput sa-si faca efectul...

Clabut, treaba cu mancarimile o am si eu, pe picioare (talpi) si maini (degete), dar nu e nicio alergie la mine. E prurit de sarcina. Pe maini am asa niste bubite fff mici, le vad doar eu , pe picioare nu prea. Ma dau cu alcool mentolat si o crema de propolis cu galbenele.

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Cu ajutorul unei prietene care mi-a facut poiza si mi-a trimis-o pe mail, si cu ajutorul altei prietene dragi din odisee
, care mi-a pus poza pe picassa ( ca eu sunt cam ametita acum sa invat ceva nou
), aveti in premiera mondial pe DODO.......

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning ladies!

Eu tot 2 in 1 vad ca ii place tare formula asta

M-am trezit de nu stiu cate ori azi noapte, iar arsuri, iar insomnii.. iar trezit de la 6 jumate si de atunci am stat in pat si am meditat, jucat cu burtica si cand am dat sa ma ridic nu stiu cum s-a asezat donsoara sub coaste in partea stanga si ma doare rau , nu stiu pe ce apasa si ma zgaraie parca pe ceva ...aoleo....

Am pus o pozica pe picasa cu dodo de Ailed, mi-a trimis pe mess pozica sa o incarc eu pe picasa ca ea nu stie cum , numai una are ca o avea de pe mail de la o prietena , ca laptopul ei inca nu citeste cardul de la aparatul lor foto, deci mai avem de asteptat mai multe pozici , pana ma duc eu peste ea si ii fac poze

Azi nu stiu ce sa fac , incotro sa o apuc sa nu stau numai in casa ca innebunesc cu adevarat

I-am spus aseara la barbat sa ma ajute cu inducerea nasterii pe cale naturala si el cica face la mine niste ochi mari si zice : acum ? si ii spun, nu bre ... maine a ramas pe azi ca aseara cica era obosit dupa un weekend de stat cu fundu pe canapea in loc sa spuna ca nu vrea ca am burta mare a spus ca azi , azi parca vad ca o face pe nebunu` iar si nu ma ajuta daca diseara iar spune ca e obosit ii dau eu lui , i-am spus si aseara, tu m-ai facut sa ajung cu burta , tu ma ajuti sa scoatem bebe afara

Ma duc sa caut ceva de papa prin frigi ca mi-e o foameeeeeee nu stiu ce m-o fi apucat, dar ma roade rau stomacul

Revin dupa

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ailed, am vazut poza de dodo . E asa dulceee . Sa fiti sanatoase!

Am pus si eu o poza cu burta in leagan, sambata, la 2 zile de la intrarea in luna 9.

Strumphy mama, l-oi fi stresat pe sot. O sta la serviciu numa cu gandul la ce face si pe unde scoate camasa diseara...

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Miki, si noi am avut rosu in gat la 2 sapt. Tratamentul dat de pediatru a fost o jum. de supozitor cu paracetamol sintofarm la 8 ore si 2 homeopate: Osciloccoccinum 10-15 granule si Belladonna CH7 2 granule, fiecare dizolvate in cate 2 ml de apa plata fiarta si racita si administrate cu seringa de 2 ori pe zi. Homeopatele se administreaza cu 20-30 de minute inainte de masa.
Daca ar fi facut febra trebuia sa ii dau si antibiotic, Ospamox, dar nu mai stiu cantitatile. Din fericire nu am facut febra si ne-a trecut gatul.
Pentru mucisori: ser fiziologic, curatat cu batista bebelusului si apoi administrate niste picaturi preparate la farmacie, nu am reteta la indemana - pe astea oricum i le-am dat mai rar pentru ca uitam, picaturile se tin la frigider, si deja adormea copilul pana imi aminteam eu de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Miki, eu am gasit Galactogil in Sensiblu cu 53 Ron. Sanatate multa si un mare pt bb.
Yasmi, mie pe biletul de externare, cand mi- a facut un scurt istoric la cum se prezinta bb, mi- a scris printre altele si caeu nu am voie sex 42 de zile . Adevarul este ala cat de in transa sunt, numai la asta nu- mi sta mintea. Plus ca mi- e dor de casutza mea, deliiste, amient, baie in cada cu spuma, relexar. Nu cred ca mai apuc eu prea curand asta.
Strumph, eu pe A l- am nascut la 41s si 3zile. Toata lumea nastea numai eu... Si nu mi s- au rupt membrane nimic, doar au inceput cotractiile. Sper sa apara Sophie repede si sa nu te mai chinuie cu asteptarea. Abia asteptsao vad.
Madutza_bra,Simo si toate fetele care veti incepe dieta, bafta multa!

Va pe toate si nastere usoara burticior in stand- by.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Strumphy mama, l-oi fi stresat pe sot. O sta la serviciu numa cu gandul la ce face si pe unde scoate camasa diseara...

AMR 3 saptamani

sa iti mai spun ca dimineata cand a plecat a venit ca intotdeauna sa ma pupe si sa imi ureze o zi buna, de fiecare data imi da de grija sa dorm ca sa fiu odihnita si azi imi spune: sa ma anunti daca da vreun semn missy ca vrea sa iasa, cred ca azi la munca se roaga si bate matanii sa iasa gogoasa sa scape diseara de datorii

frumoasa burtica ta, a crescut , e maricica si mi-au placut mesajele pentru tatiiii cica Vin imediat pai nu mai are mult, cateva saptamani

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput