Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely eu la 8.30 azi...la 10.30 ieri ca a dormit buburuza mare mai mult
noi dimi la ora asta papam...si cat bea bibe cu laptic eu stau cu voi.
merg la spalat bibe s la 10 mergem la control cu bb.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada multumesc.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, yasmi, am trimis mail

Despre regim trebuie tinut 3 sapt, se slabeste aprox 1 kg pe sapt. Tb respectate stict cantitatile si mai ales orele de masa. Eu acum bag micul dejun.

regimul se schimba la fiecare 3 sapt, iar din mai voi merge si la proceduri: impachetari si electrostimulare. Tb sa astept pana atunci din cauza operatiei. Sper sa nu ma rupa de bani procedurile astea...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

lalely, fata s-a trezit la 7b si a mancat, pe la 8:30 a adormit din nou si eu am asteptat ora 9 ca sa mananc. Mai incolo pun si eu un picut capul jos, profit ca sunt doar eu cu fata.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Vroiam sa va zic de buburuza cu ochisorul care curgea. Am fost la dr: conjunctivita acuta . Ne-a spus sa renuntat la sters ochisorul cu comprese si ser fiziologic, si sa sterg cu vata inmuiata in apa plata si sa pun niste picaturi vre-o saptamana. Imediat s-a vazut rezultatul , Mai tb sa-i pun picaturi pana pe 2 apr inclusiv, cate 1 picatura, din 3 in 3 ore, in total 5 picaturi pe zi. Chiar daca doarme tb sa o trezesc. Si mai tb sa fac si masaj la baza nasului cumva...

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata ,

Iar m-am trezit cu in sus...De cateva zile sunt intoarsa. Azi-noapte am vazut un film pana la 1 si apoi pana la 3 nu am dormit, m-am gandit si m-am vista numai pe la spital, ce si cum fac. Pitica asta a mea strica tot ce prinde, nu are nici o problema...Si eu nu sunt in stare de nimic, doar sa zac. Am impresia uneori ca asa o sa raman, lipsita de orice putere si ma apuca disperarea ca nu o sa fac fata cu 3. Ieri am tras si o portie de . Norocul meu ca am un sot foarte bun, intelegator si fara nici un fel de pretentii, se poarta extraordinar cu mine. Mai e si vremea asta...imi accentueaza starea si mai mult. Azi ar trebui sa ma fac si eu gigea pentru plecarea la spital de maine, dar nu am chef, poate mai tarziu.

Sper sa aveti o zi frumoasa voi!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), AMR 4 zile

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

madutza , o sa-ti revi din starea asta cand te vei intoarce acasa. Pitica cred ca stica toate alea pt ca vrea mai multa atentie. Si Cristi facea ravagii inainte sa nasc, mai ales ca nu puteam sa alerg si nici sa mai strang dupa el.

Pe vremea asta oricum nu prea ai chef sa faci nimic.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

madutza, nu cred ca de asta...pur si simplu, asa este ea. este complet diferita de sora cea mare. deja m-am obisnuit cu gandul, e baietelul familiei de fapt. sa vedem cum o sa fie cel care vine. sunt asa curioasa cum va fi din urmatoarele puncte de vedere: daca va fi sau nu iubitor mare de tzitzi (adica papa repede sau sta 1h la supt, daca va dormi mult, daca va avea colici, daca va invata repede, ce tip de inteligenta are...fetele sunt atat de diferite din toate punctele de vedere, ca sunt curioasa cum va fi baiatul).

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), AMR 4 zile

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'neata fetele!

poftiti la o cafea simpla, tare si buna

De azi sunt la regim. Tb sa dau jos in jur de 15-18 kg
imi este f soooomn.

Pupici!

Povestea nasterii

Poze

Madutza, vreau si iooooooooooo, pls, pe pm sau cum vrei tu... Am si eu 7, de dat jos, dar as vrea chiar 9. pls spune-mi si tinem impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

simo ti-am trimis mail.
Anaxena, vreau si eu adresa ta de mail

Povestea nasterii

Poze

Merci scumpa, m-am grabit si nu stiam ca deja mi-ai dat pe mail...dar cand e vorba de regim...

Mergi la inceput