Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Happiness, chiar ieri ma gandeam ca stiam ca tu pe A l-ai nascut peste termen dar nu mai stiam cu cat peste si voiam sa te intreb deci la 10 zile peste termen ... pai eu daca mai stau o sapt de azi ianinte prostesc cu adevarat adica sa mai stau pana pe 4 aprilie ? mai bine 4 decat 1 aprilie , nu ? off off... ce ma fac ? diseara tabarasc pe barbat, vrea nu vrea, al meu e ... daca nu il amenint ca ma duc sa imi cumpar vibrator

Vedeti, deja am inceput sa innebunesc, cine stie ce pui imi mai fata mie mintea pana pe 4 aprilie daca nu vrea si nu vrea sa iasa gogoasa?

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna dimineata la amiaz!

LA MULTI ANI ANAMIRA
HAI SORINAM NASTERE USOARA

38sp+
AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

MaryM, te-ai dat cu sania?? ca am auzit ca si ieri a fost frigut si a nins nitel

Anamira La Multi Ani!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea mica!

Nici un semn de la sorinam inca, poate mai tarziu, cine stie la ce ora a intrat la ceza sau poate inca nu , poate mai tarziu, oricum daca imi da mesaj va scriu

Claubut, deci pe 30 ai programare la ceza? sa te trec in listuta cu programari ?

_

Mergi la inceput

Strumpy nu m-am dat cu sania nu as fi putut sta pe sanie din cauza dureri de burta si culmea azi nu mai am nimic buburuza mea se lasa asteptata asa este cu nasterea naturala o astepti si nu mai vine

38sp+

AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Anamira, La Multi Ani!

Strumphy, se pare ca a mai crescut burtica mea. Cand stau jos, mi se odihnesye pe genunchi . Buna si amenintarea cu vibratorul
Poza cu mesajele voiam sa i-o trimit lui tati in afganistan, dar am renuntat, cred ca-l amarasc rau. I le arat cand o veni acasa.

La noi e tare urat si mi-a dat o stare de lene si somnolenta vreme asta. N-am niciun chef sa ies, numai cand ma gandesc sa ma imbrac ma apuca somnul. O sa ies pe balcon sa iau aer . Sau poate ma mobilizez totusi mai incolo...

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna ziua fete dragi,
Doresc sa felicit si eu proaspetele mamicute: SSabrya si Picki_toto. Refacere rapida si mult laptic.
SORINAM NASTERE RAPIDA
Strumph sa sti ca si eu am atentat aseara la pudoarea sotului, desi eu mai am ceva pana la termen, dar nici eu nu mai am rabdare plus ca aveam si chef de prostii. Si ii spuneam ca hai ca dupa aia iar mai ai de asteptat 6 saptamani. Si saracu' asa ar fi vrut dar a zis ca hai sa mai asteptam cateva zile ca mai avem de rezolvat niste treburi. Deci eu il mai las o saptamana dar dupa aia il provoc serios . Cu vibratorul nu o sa rezolvi mare lucru ca iti trebuie si sperma, ca aia contine ce trebuie. Dar presupun ca sotul tau nu stie treaba asta, asa ca e posibil sa functioneze santajul .
Lalely am tot citit ca iti spun fetele sa pui apa fierbinte la . Eu stiu exact contrariul, ca nu trebuie sa faci dusuri fierbinti acolo ci mai reci, cat de rece suporti. Apa calda este vaso-dilatator iar cea rece vaso-constrictor, deci apa calda ii accentueaza nu ii vindeca pe domnii hemoroizi.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 36s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
neata
nu pot sta
plec la doctorita
vb dupa masa cand ma intorc

am intrat sa raspundf lui miki
draguta nici antonia nu facuse febra deloc la bronhopneumonie
exact asta ne-a indus si pe noi atunci in eroare
nici muci nu avea de sa zici ca tusea de mama focului
deci pur si simplu
ei micuti sunt imprevizibili
si nici eu nu ma asteptam sa fie atat de grav
dar a fost destul de grav
si am avut in spital 2 antibiotice destul de tari
sa fium siguri ca o punem bine pe picioareeeeeeeeeeeeeeee
offfffffffffff
e greu cand sunt micuti
eu nu m-as increde f tare in pediatri mici
eu as merge sa o vada cineva dintr-un spital
sunt toma necredinciosul la chestii din astea
nu mai pot sta
multra sanatateeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 9 ZILE

Mergi la inceput

Am un somn in mine de numa` mi se inchid pur si simplu ochii, nu stiu cum si de ce , dar stiu sigur ca dupa ce scriu mesajul asta ma duc la un nani mic

MaryM, pai trebuie sa mai astepti si tu mami draga, ca eu tot astept de ceva vreme, tu nu ai decat 38+ , sau si tu vrei sa mi te bagi in fatza?

Alina06, deci nu i-ai aratat lui tati mesajele, mai bine , ca ma gandesc si eu ca l-ai amari mai tare decat este ca nu o sa poata fi cu voi cand se naste puiul, dar las ca nu mai e mult si vine si ttai nu ?

Giulia, eu stiu ca sperma e aia de face treaba si nu celelalte componente, sa le spunem asa finut dar deh ce scuza sa imi caut si eu si cu ce altceva sa il amenint ? si pe mine ma apucasera niste chefuri nebune de facut prostioare acum vreo 2 sapt in urma dar ... n-ai cu cine bre, n-ai cu cine parca e speriat de bombe acum, de vreo 2 luni , deh mi-a mai crescut si burtica si de aia ma gandesc... pana acum 2 luni toata ziua buna ziua voia, acuma trag eu de el si el nu vrea , ca e obosit... data viitoare o sa-mi spuna ca-l doare capu` si sa vezi ce algocalmin ii dau eu sa-l tratez

Pisuc, azi esti lipsa la raport? ce faci? dormi ? te refaci dupa chefurile din weekend?

Ma duc la un nani mic, revin mai tarziu , sa fiti cuminti

O zi buna si cu soare daca se poate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare!

am revenit si eu, insa nu sunt prea coerenta...vremea asta urata ma face sa dorm pe mine...ieri am iesit la biserica cum va spuneam si apoi am reusit sa facem gratarul, desi a fost un mare vant afara...
am ajuns aseara pe la 9 acasa si m-am asezat in pat pentru ca simteam ca nu mai sunt in stare de nimic; ma enerveaza tare senzatia asta de oboseala din ultimele saptamani, mai ales ca u fac mereu cate ceva, ma plictisesc cumplit sa stau si sa frec menta...

am reusit si eu sa citesc din urma

mary - gratarul l-am facut langa ploiesti, noi stam la curte deci a mers bine treaba, mai pe seara ce-i drept, am intrat in casa pt ca se lasase frig si vantul nu se mai potolea;

stefana - bine ati ajuns acasa!

anamira - La multi ani!

sorina - tin pumnii pentru azi! abia steptam vestea

claubut - bafta azi la doctor si felicitari pentru amr

madutza_bra - multumim de cafea

lalely - vad ca inca nu ai scapat de probleme, imi pare tare rau; sanatate multa

strumph - dupa cum vad eu, tot 2 in 1, micutei Sophia ii place tare mult la mami in burtica; da- i tare cu santajul si profita de sot diseara, poate - poate

cam atat pentru acum, ma duc sa fac o salata orientala ca mi-e ca pofta si cred ca ma asez nitel in pat, ca nu mai pott...

toate mamicile si burticile

35 +

AMR MAXIM 25 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

strumpy nu vreau sa ma bag in fata dar la ce dureri am avur si contractii la 5min si la 3min si la 10min deci neregulate eram cu mana pe tel sa o sun pe doctorita si cu una pe bagaj sa fug la spital dar alarma falsa iti dau tie prioritate mami

38sp+

AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput