Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Stefana daca bebe adoarme dupa 3min,ciupeste-l usor de obraz, misca-i sfarcul in gurita, sau incearca sa-l scoti, il poti ciupi un pic de talpite. Eu tot asa pateam la inceput si ii faceam cu degetul la obraz, il 'ciocaneam' sa zic asa, sau il apucam usor de nasuc (recomandari gasite intr-o carte) si el incepe sa suga iar. Nu te impacienta ca nu stii cat suge, daca el nu plange si doarme cate 2-3 ore,inseamna ca mananca suficient. Al meu doarme si daca incerc sa-i scot tit nu mai pot, trage parca robotel, iar daca nu trage, o tine strans in gingii si ma chinui putin pana ma 'eliberez'

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

iubita, pune aratatorul intre gingie si titi si impinge usor gingia in sus si iese titi usor... m-a invatat pediatra

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

bine v-am gasit!
lalely07 iti spun cum am scapat eu de durerile ingrozitoare cauzate de hemoroizi!
In criza hemoroidala: timp de 4 zile 1) DETRALEX comprimate 2 cprX2/zi timp de 4 zile in timpul meselor si 2) PROCTO-GLYVENOL crema -are putin mai multa lidocaina decat celelalte unguente cu anestezic (nu supozitor! e si crema la tub de 30g) dimineata si seara te ungi bine pe zona respectiva la exterior si apoi introduci si in interiorul rectului o cantitate suficienta cu ajutorul canulei (e cam greu la inceput ca e foarte dureros dar insista pentru ca lidocaina o sa calmeze pe parcurs durerile si o sa poti introduce canula mai usor si poti pune si o cantitate mai mare de crema);
dupa cele 4 zile ramane Detralex 1 cprX2/zi si Procto-Glyvenol 1 aplicatie intrarectal/zi (eu de obicei puneam seara la culcare ca sa ma ajute si gravitatia sa nu pierd continutul...). Se vor calma durerile (de la lidocaina) si se vor reduce si dimensiunile hemoroizilor; ambele sint safe in sarcina, te poti consulta si cu ginecologul personal.
Multa sanatate si sper ca asa sa scapi de dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Mesaj de la sorinam:

"In jur de 9.30 s-a nascut Irina Theodora, 3600 gr, 53 cm, nota 10."
_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Felicitari mamico si o bebica cat mai mancacioasa si sanatoasa!

35 +

AMR MAXIM 23 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Sorinaaaa, felicitari pentru bebelina dolofana! Sa fiti sanatoase! Recuperare rapida, laptic bun la titi si fetita mancacioasa!!!

Antguess mama, vezi ca incurcasi numele . Nasti cu leloo odata nu cu lalely. Nu speria fata, cs are dpn ca mine pe 21 aprilie si la medic mai merge parca pe 7. Plus ca are baiat nu fetita.

Leeloo, chiar voiam sa scriu si eu. Am niste calduri de mama, mama. Am deschis geamurile peste tot ca simteam ca ma sufoc. Ma luase si o senzatie de greata...

Anaxena, unde faceti botezul? Eu pe unde am intrebat, pe la vreo 4,5 localuri mi-au spus 100-120 lei meniul, fara bauturi. Dar am fost pe la de-astea mai mici, ca noi nu cred ca suntem mai mult de 40 de persoane.

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Dodo va multumeste pt aprecieri, dar s-a trezit si la cum ma dor pe mine titi cred ca moare de foame....
INTREBARE CAND INCEP COLICII?
CUM SE MANIFESTA( MARIA NU A AVUT!)?
CUM SE DA SAB-SIMPLEX ( DOAR ATAT AM GASIT LA ASTIA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Leeloo, felicitari! in 2 zile o sa-ti tii puiutul in brate!

35 +

AMR MAXIM 23 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am citit si eu acum din urma ce ati scris cat am facut eu nani a fost un nani bun, chit ca numai o ora , dar bine a mai fost

ioanna, sa iti fie de bine gratarul cat despre formula 2 in 1, cred ca-i place tare, o sa ma duc sa ii inregistrez copy rights pe ea ca vad ca ii place tare

Stefana, ce scump e bebe Tudor ii seamana lui daddy ? e acasa cu tine ttai lui, te ajuta? ti-a venit patutul? despre bebe somnoros, incearca sa ii sufli aer putin pe fata si se trezeste cica, asa ne-a spus la cursul despre alaptat, sau gadila putin in talpite sau in obrajori

scrish, bebe Luca tot lenes si nu sta mult la tzitzi sa stimuleze sa iasa mai mult laptic? trebuie sa il faci sa stea mai mult, stii cred deja, cerere si oferta si au dreptate fetele cu laptele de mama digerat mai usor decat ala praf, e la cerere... stiu ca n-o fi usor sa stea asa agatat de gat mereu mereu, dar o sa fie bine

lalely, mult mai suferi si tu cu fundu ala eu tot as da-o inainte cu ceai de galbenele, chit ca nu cald, mai rece dar ajuta. Multa sanatate si sper sa treaca buba cat mai repede

Pisuc, am spus eu bine ca te-ai chefuit in weekend si azi recuperezi din somnic trebuie, trebuie.. ca doar sambata vine bebe si ami trebuie sa fie fresh odihnita

Felicitas, sigur gogoasa mea e englezoaica, lenesa ca tac su si calma, de parca vine de dupa deal ... ar sta numai picior peste picior la tv sau cu o carte in mana, munca fizica il extenueaza de nu se mai poate daca ar fi de-a mea moldoveanca si apriga ca mine, ar fi fost iesita de mult cred ca si asteapta o zi ploioasa specific englezesc , ca nu vrea cu soare, abia pe miercuri au anuntat ceva ploaie, pana tunci e tot soare mereu de vreo 2 sapt sa vezi ce rad eu daca ploua cand o nasc

Leeloo, am modificat data in listuta si tu vad ca nasti inaintea mea... eu nu ma mai joc, imi aiu jucariile si plec acasa

antguess ai fost tare diseara combin eu ceva ceva cu domnu sotz, daca nu, nu vede nika de la mine dupa ce nasc, sa astepte si el cat am asteptat eu

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Dodo va multumeste pt aprecieri, dar s-a trezit si la cum ma dor pe mine titi cred ca moare de foame....
INTREBARE CAND INCEP COLICII?
CUM SE MANIFESTA( MARIA NU A AVUT!)?
CUM SE DA SAB-SIMPLEX ( DOAR ATAT AM GASIT LA ASTIA?

Colicii pot incepe oricand pana la 3 luni. Plans neconsolabil cu piciorusele stranse pe burtica, eventual cu burtica umflata. La sab simplex ii dadeam 7 picaturi inainte de masa, dar nu dadeam la fiecare masa...tb sa scrie pe prospect cant care se da.
La noi de data asta a fost de folos Infacol inainte de fiecare masa. I-am dat cam 2 sapt si acumn vad ca nu mai are nimic si am intrerupt de joi Infacolul...pt ca am uitat sa-i dau 2 mese si am vazut ca e ok fata. Daca nu uitam probabil ca i-as fi dat si acum...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphy, pai parca 6 sapt oricum trebuie sa astepte. Ii spui ca-i prelungesti asteptarea cu cat s-a prelungit la tine nasterea

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

OOOPS Ce inseamna sa prea mult..vezi?

sorry pt gresala de nume...daca seamana..eu ce sa fac..oricum sunt chioara de cand sunt gravida:)

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput