Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Mesaj de la sorinam:

"In jur de 9.30 s-a nascut Irina Theodora, 3600 gr, 53 cm, nota 10."

Felicitari si refacere rapida mamico, iar puiul multa sanatate si sa bea mult laptoc bun de la mami

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

felicitari Sorinam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari Sorinam!!! Sa va bucurati de Irina!!! Multa sanatate si refacere usoara!!!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/o-gaura-de-ozon-va-ajunge-deasupra-romaniei-in-30-31-martie--63600.html
Atentie la plimbarile cu bebeii!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Sorinam felicitari pt bebe theodora!!!!!!!!!!!!

dupa ce i-am pus numele la fata theodora parca mi-a parut rau ca nu l-am scris simplu teodora , insa vad ca acum suntem 3 teodore cu th si nu ma mai gandesc ca o sa-i fie greu la fata sa specifice mereu th-ul

Ailed mie mi-a zis dr. 10 picaturi de sab simplex inainte de fiecare masa....in prospect scrie 15pix3zi....
eu nu i-am dat constant dar de ieri de la pranz o am ff agitata...au stat calare pe ea...mama, tata soramea cumnatul....nu mai stiu ce sa cred ca are...or fi colicii sau agitata de atatea persoane

plus ca si eu am devenit nervoasa rau....m-a terminat maicamea cu sfaturile ei....si cand plange fata are un fix sa o infas si sa-i prind si mainile in scutec
daca nu pleaca maine cad in depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

laley- ce frumos nume ai ales fetitei....
tu nasti o EVA eu o Evelinne....careia banuiesc ca tot Eva o sa o strigam:)

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Antguess
..cred ca de fapt ii scriai lui Lelloo...
M-am si mirat cand am vazut ca nasc pe 31.03si eu nu stiam...Plus ca vorbeati de o Eva...vreti sa moara al meu sot?????

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mai, da ce e cu linistea asta aici ?? V-a dat peste cap ora de vara ?

Eu am pus la foc legume si niste piept de pui sa fac o salata beouf nu mai stiu ce sa ii mai gatesc bun sa il rasfatz pe domnu` sotz pana nasc dupa aia cine stie cand oi mai avea eu timp sa ii gatesc delicatesuri As face si ceva desert dar nu am nici o idee... o placinta cu mere m-ar tenta, dar ce lene am eu acum in mine sa ies afara sa cumpar mere, pffff....

madutza, astept pozici cu gradina pana acnd e Cristi la mama?

Felicitas, nu ne mai arati pozici noi cu Miriam? hai ca sigur a crescut si vrem s ao vedem, acusi face o lunita

Monas, ai ramas singura acasa cu bebei si de aia nu mai intri deloc, nu mai ai timp presupun cu 2

Speranta, tu ne mai citesti ? nu vrei sa mai treci pe la noi sa ne povestesti de voi si sa ne prezinti flacaul ?

Dinora77, nici tu nu ai mai trecut de tare demult pe la noi si nici pe Julius nu il stim deci trecem absent la catalog

Cami, nu ai ajuns de la doctor sau te-o fi oprit sa nasti ??

irinuca tu pe unde umbli ? pe ultima suta de metri cu pregatirile? cum a fost weekendul cu parintii ?

Stefyaaaaaaa!!!!! hai mami la apel sa ne mai spui de tine si micuta ciprioata e asa de scumpa si ochioasa

Miki, azi cum e Andra? mai bine? au fost doctorii de au vazut-o ? sa treci sa ne spui de voi

Iony, tu ce faci? pozici noi cu Sara ?? ti-au mai trecut durerile de la epiziotomie?

Allyyyyyy!!! tu ai ajuns acasa sau te chefui inca de ziua mamei ?

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

bine v-am gasit!
lalely07 iti spun cum am scapat eu de durerile ingrozitoare cauzate de hemoroizi!
In criza hemoroidala: timp de 4 zile 1) DETRALEX comprimate 2 cprX2/zi timp de 4 zile in timpul meselor si 2) PROCTO-GLYVENOL crema -are putin mai multa lidocaina decat celelalte unguente cu anestezic (nu supozitor! e si crema la tub de 30g) dimineata si seara te ungi bine pe zona respectiva la exterior si apoi introduci si in interiorul rectului o cantitate suficienta cu ajutorul canulei (e cam greu la inceput ca e foarte dureros dar insista pentru ca lidocaina o sa calmeze pe parcurs durerile si o sa poti introduce canula mai usor si poti pune si o cantitate mai mare de crema);
dupa cele 4 zile ramane Detralex 1 cprX2/zi si Procto-Glyvenol 1 aplicatie intrarectal/zi (eu de obicei puneam seara la culcare ca sa ma ajute si gravitatia sa nu pierd continutul...). Se vor calma durerile (de la lidocaina) si se vor reduce si dimensiunile hemoroizilor; ambele sint safe in sarcina, te poti consulta si cu ginecologul personal.
Multa sanatate si sper ca asa sa scapi de dureri!

Saru'mana!!!
Stiam de aceste pastile dar am evitat pe cat posibil sa mai iau pastile in sarcina...Referitorla crema..pe asta o mai am de incercat ..ca am incercat cam tot...Multumesc frumos!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

fetelor, de cami_antonia nu stiti nimic???

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Alina06...am vazut ca ai reparat tu ce a scris Antguess...
Cred ca cel mai socat ar fi sotul daca ar iesi fata ..mai ales ca la inceput asta ne doream si apoi a trebuit sa-si schimbe preferintele cand a aflat ca este baietel...

Poate maine stabilesti data...si iarasi raman eu pe aici care nu stiu de capul meu..decat ca pe 7 aprilie merg la control si daca este ceva probabil ma opreste la spital...

Azi este Persi parca la doctor..asa ca draga mea te asteptam cu vesti..daca nu cu mesajul ca ai nascut si sunteti amandoi ok!!!!

36+ David

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

cami_antonia e la doctor fetelor

laley..iarta-ma pt gresala....bine ca nu a vazut sotul tau :))

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput