Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 12
antguess spune:
ehh..iata ca am venit si eu la apel
mai fetelor..inainte se vrb numai de burti pe aici..si acu numai de alaptat si de diete...noi alea care am ramas cu burta suntem in minoritate:) lasa ca va prindem noi din urma..abia astept si eu bebe, lapte, dieta si sex...fix in ordinea asta :))
strumphy- saracu sot:)) asa era si fostul meu..cand vedea burta cum se misca...ii trecea orice gand romantic :))
e adevarat ca sperma secreta hormoni care ajuta la declansarea nasteri dar sa stii ca si orgasmul provoaca contracti asa ca..nu e rau nici cu vibratorul desi eu ti-as da alt sfat dar nu-mi permit ca poate arunca cineva cu pietre pe aici...asta e forum pur, despre micuti si burtici...:)) deh

eu am dormit ca naiba...as usual....mai am 3 nopti de somn cu burta mare....abia astept:)
ma duc sa ma apuc de curatenie pe aici....si mai incolo tre sa ma duc la auchan sa cumpar ce imi tre pt o supa cu galuste si niste pui la cuptor....mor de somn.....dar vad eu cum fac
maine ma duc la praktiker sa rezolv cu o comanda de-a lui cumnata-miu pt ca vineri vin si ei in tara si tre sa aibe materialele de constructi pana atunci asa ca..maine ii rezolv problema sa imi merit salariul :))
si miercuri....e zi de odihna, infrumusetare....si odihna din nou...mi-am impartit timpul frumos asa....ca sa fiu odihnita si frumoasa cand vine fata..oricum ma va exlipsa :) abia astept
strumphy- succes diseara :P
ai incercat sa-l legi la ochi? zi ca e o fantezie de-a ta...nu te vede, nu stie ca ai burta..poate ii vine:))
AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
Leeloo21 spune:
salut salut!
am fost azi la dr chemata de el fiind..pt ca in urma consultului de martea trecuta..a avut un sentiment ca voi naste totusi mai repede..si culmea este ca..azi..col sters ,dar inchis..placenta cu depuneri..si asa ca maine la analize si joi la spital:D deci a rog sa modificati data nasterii la mine..va fi 31.03..la 38 sapt fix!
sunt bine..nu am cine stie ce alte stari..doar ca simt asa o apasare mai mare jos..si imi este foarte cald .. fac pisu muult mai des..acum incep si ceva emotii:D
suntem pregatiti cu tot..si abia astept sa o vad pe micuta Eva:D
pe millie o voi anunta sa va spuna:D si voi mai trimite mesaje si pt fetele din cealalta odisee de martie aprile 2009..
si va rog sa ma ajutati cu info daca aveti bune si actuale:D vreau sa-mi iau sling cu inele de vara..ce ma sfatuiti? ce material? de la ce firma? la ce sa ma uit cu atentie? am cautat pe net..si toti zic ca ale lor sunt cele mai bune..dar..poate voi aveti mai multa experienta in acest domeniu:)
va 
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas 
AMR 2 zile de 
nasterea in apa
pozici dragute
felicitas spune:
Fetele am incercat sa prind din urma , dar nu prea am reusit, am fost obosita in ultima vreme si d-soara nu ma prea lasa, vrea toata atentia mea cand e treaza
.
Vad ca incep discutiile despre botezuri si ma bucur ca si noi ne gandim sa facem pe 8 mai, deci nu mai este mult si trebuie sa cautam, sa ne hotaram. Eu nu am chef de botez, stil nunta, vreau o masa si cam atat mai ales ca as vrea sa invit si niste preoti la masa. Mi-a ajuns balamucul de anul trecut de la nunta.A meu ar vrea cu balamuc, ca na in Basarabia asa se face cu mult tam, tam, da noi suntem la Cluj, asa ca data viitoare poate cu tam,tam.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
antguess spune:
laley- nastem amandoua odata SUPER!!!
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
FELICITAS- eu fac botezul in septembrie...fix pt ca n-am chef de balamuc , caldura infioratoare..stres....o iau usor....ca noi oricum facem botezul la catolici si din cate stiu eu....se poate face oricand....asa ca....
cu o
Evelinne luna a 9 a
strumphitza spune:
Mesaj de la sorinam:
"In jur de 9.30 s-a nascut Irina Theodora, 3600 gr, 53 cm, nota 10."

Felicitari si refacere rapida mamico, iar puiul multa sanatate si sa bea mult laptoc bun de la mami 

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ai incercat sa-l legi la ochi? zi ca e o fantezie de-a ta...nu te vede, nu stie ca ai burta..poate ii vine:)) AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!! Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a |

ce tare ai fost Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
antguess spune:
laley- ce frumos nume ai ales fetitei....
tu nasti o EVA eu o Evelinne....careia banuiesc ca tot Eva o sa o strigam:)
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
madutza...incerc si eu sa ajut cum pot:)) eu asa as face.....faza e ca la mine....pe al meu bbt nu-l incurca cu nimic burta...el ar face prosti oricum...mai si uita de ea daca ne apucam:)) nici n-o vede...
dar cu fostul...am avut mici probleme :)
felicitari sorinam- sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si tie iti urez mult laptic, refacere rapida si multa multa fericire
cu o
Evelinne luna a 9 a