Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Corina, pozele nu se vad, sunt ca niste iconite ca si cum ar fi fost sterse. Cand am incercat sa deschid orice poza intr-o alta fereastra mi-a dat eroarea asta.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Buna!

Mie imi deschide poza cu Maria cu un mar in mana si cateva pe langa.

Madamar, Vivela sanatate multa la puiuti! Sa le treaca febra.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Theo - multumesc.
Am incercat cu masa usoara: 1/2 avocado rotund, care are o textura mult mai fina, e mai galben in interior si e tare gustos; l-am taiat bucatele si l-a servit tot, la lingurita.
Bindu-mi eu kefirul, a dat semne ca vrea - a primit.
Deci apetitul nu-i lipseste.

Corina - ca si stare generala e ok, insa nu exact la fel ca atunci cind nu sufera. E mai irascibil si ma solicita mai mult. Se joaca, nu cu aceeasi "iutzime" parca... si dupa ce am citit articolul recomandat de tine parca mi se pare ca are ochii umezi. Ma tot gindesc la viroza lu' bunicu' .

Vivela - cred ca febrei ii place la voi in we - la noi a venit odata cu inceputul saptaminii, cu primul tren:D.
Offf.. 41.2 este o cifra! Cum ati scazut-o, de la acel nivel?
Citind marturii despre febra ridicata si convulsii - nu ma pot stapini sa nu ma gindesc "daca". Si "daca" se intimpla, ce ar tb sa fac?! De asta te intreb si pe tine. Stiu ca exista recomandarea utilizarii supozitoarelor, de la o anumita cifra in sus, pentru a avea o reactie imediata. Azi nu i-am mai dat Panadol - am mai luat-o o data si era 37.5 la subbrat.
Initial i=am luat-o la genunchi pt ca mi-a fost mai usor, sa nu ii tulbur somnul: am luat in calcul varianta in care poate fi doar un stres al meu si copilul sa nu aiba nimic... vazind ca e 38.3 acolo, am dat jos scutecul si am luat-o si IR, timp in care s-a trezit si a si plins. A refuzat sa ia si siropelul initial... era bulversat mititelul...
Si ca tot veni vorba: dilutia otetului care trebuie sa fie? Ca eu am pus muuult mai multa apa decit otet, cred...
Desi avea si membrele fierbinti, incercat sa ii scad si temperatura interna prin comprese pe burtica si fruntita... a reactionat foarte repede organismul, insa Mateo cind simtea compresa rece, sau era apa mea prea rece? Cit de rece trebuie sa fie apa?

Am primit vizita medicului de familie, care i-a verificat doar gitul, care era rosu, cica, si a spus ca daca starea nu se inrautateste sa nu intru cu antibiotic (dar nici nu intentionam!!!), sa il tin din antitermice, poate ca si dintii contribuie!!!
Daca e mai rau si mult mai febril, pe seara sa intru cu Keflex - asta am in frigi... cumparat mai demult. Sper sa nu fie nevoie...
Stiti ce nu inteleg eu? De ce un medic nu are capacitatea de a distinge cind e viroza, si cind nu e?! Si daca distinge, de ce da antibiotic la viroza? Sau il prescrie doar atunci cind se suprainfecteaza una/alta, sub influenta virusului? Intreb si eu...

Sper sa revin cu vesti bune!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Intrebare intrebatoare pt fetele care-s fan homeopate.

Ce parere aveti de Viburcol supozitoare?

Ingredients:
Suppositories: Each 1.1 g suppository contains:
Calcarea carbonica 8X (fever with sweat; night sweats) 4.4 mg; Pulsatilla 2X (chilliness even in warm room; dry cough) 2.2 mg; Chamomilla 1X (whining restlessness; child wants to be carried), Belladonna 2X (redness, throbbing and burning; constricted throat), Plantago major 3X (earache; toothache; bed-wetting),
Dulcamara 4X (dry burning heat all over; worse in cold, wet weather) 1.1 mg each.

Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Mary, daca vrea sa manace, da-i mancare solida, daca nu, doar LM.

In alta ordine de idei: Are cineva scaun de baie? Ma bate gandul sa iau si nu stiu daca e bun sau dau banii degeaba. Si de care sa iau? Ca am vazut si unele simple si mai ieftine (de ex. Primii Pasi) dar si unele mai scumpute care se rotesc la 360 de grade cica.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Si noi avem scaun de baie. Il folosim de la 6 luni, cu succes maxim. E foarte fericita in el si ne-a usurat mult baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna ziulica mamici si bebici!
Ioanact eu intrebasem asa,ca idee de mot/turta,dar acum chiar m-ai facut curioasa.
Sincer nici nu stiu semnificatia ce o are,de asta,nu vrei sa-mi zici macar mie,la ureche de ce esti impotriva?
Poate nu voi fi de acord,si sigur aveam idei/principii diferite,dar nu sunt genul care sa nu accepte ca exista si alte pareri decat ale lui.
Mary sper sa fie o febra repede-trecatoare.
M-am uitat si eu pe pozici,si am vazut 2 fetite frumoaseeeee,frumoasee

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna fetele,

theo in legatura cu hamul a costat 19 lei si l-a luat sotul de la farmacia sensiblue....n-as putea sa-ti zic cum e fata de celelalte ca n-am cu ce sa compar si asa cum spune si artu nu-mi place ca se lasa pe el....il folosesc insa cand nu mai pot de spate de la atata tinut de manute

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

E mai bun decat celelalte,cel putin decat al meu,parerea mea....
Avand o singura coarda nu numai ca se lasa pe el,dar zici ca e taranat in cui
hai k te-am lamurit un pic,Theo

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Lumi - nu am idee despre aceste supozitoare... habar nu am...

Cris multumim! iar in ce o priveste pe Alina, cred ca e impotriva obiceiului traditional cu taierea motului/ruperea turtei pentru ca, din cite am inteles, sotul este preot si nu accepta obiceiurile laice, care au o vechime considerabila si se practicau inaintea crestinismului... banuiesc - din felul in care a relatat...

Uite ca azi am fost aici, pe baricade;).
Va pup frateste si sa auzim de bine in toate cazurile de bebei bolnaviori!

Ati vizitat blogul Lenei? I-am sugerat sa si vinda din creatiile ei - caciulite pt puiutzi, handmade;)... Il gasiti promovat pe facebook.

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,

luminati-ma si pe mine va rog care-i treaba cu scaunul de baie ca-i prima oara cand aud.....adica pune-ti scaunul in cada?

in legatura cu febra ne-a ferit Dumnezeu de ea pana acum dar toate au un inceput,sunt convinsa....am citit acel articol,in general stiam ce inseamna febra dar tot mi-e frica de ea

sanatate puiutilor bolnaviori!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna fetele,

luminati-ma si pe mine va rog care-i treaba cu scaunul de baie ca-i prima oara cand aud.....adica pune-ti scaunul in cada?

o zi buna!

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

Da, se pune scaunul in cada si se spala una bucata copil cu dusul Noi asa facem. Iar pentru distractie se umple cada cu apa si jucarii, copilul e in siguranta in scaun, asa ca iese o nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna in prag de noapte domnitelor!
am intrat sa va salut
azi Karina m-a deceptionat cu somnicul, a dormit doar o ora si de la ora 3 bantuie prin ksa, acum pare sa ii fie dar nu o mai culc acum pt nimic in lume , sa mai reziste pana la 9 30 k la 9 facem baitza
noi ham avem asa http://www.facebook.com/album.php?aid=94728&id=1640422204&saved#!/photo.php?fbid=1772987418056&set=a.1770994128225.94728.1640422204&theater
iar noi aratam in el cam asa :http://www.facebook.com/album.php?aid=94728&id=1640422204&saved#!/photo.php?fbid=1772987498058&set=a.1770994128225.94728.1640422204&theater
se balangane in el de zici k e papusa din aia prinsa de sarma
dar perseveram pana vom reusi sa ne tinem echilibrul

Mergi la inceput