Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna fetele,

luminati-ma si pe mine va rog care-i treaba cu scaunul de baie ca-i prima oara cand aud.....adica pune-ti scaunul in cada?

Da, are la fund niste ventuze mari cu care se lipeste de cada, ca sa nu se rastoarne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

cris_09 ti-am soptit cu un PM.
Madamar cam asa ceva.
Ti-am trimis si tie PM.
Sanatate multa! Sa vii cu vesti bune.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Intrebare intrebatoare pt fetele care-s fan homeopate.

Ce parere aveti de Viburcol supozitoare?

Ingredients:
Suppositories: Each 1.1 g suppository contains:
Calcarea carbonica 8X (fever with sweat; night sweats) 4.4 mg; Pulsatilla 2X (chilliness even in warm room; dry cough) 2.2 mg; Chamomilla 1X (whining restlessness; child wants to be carried), Belladonna 2X (redness, throbbing and burning; constricted throat), Plantago major 3X (earache; toothache; bed-wetting),
Dulcamara 4X (dry burning heat all over; worse in cold, wet weather) 1.1 mg each.

Thanks!

binecuvantata cu gemanutele Mara & Maia

Noi folosim si ajuta,si prietenele mele folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Corina, Nicoleta, Remy, multumesc de raspunsurile ref la scaunel. M-ati convins!

Vivela, sanatate multa lui d.

Mary, cum mai e Mateo? Si cu dr.-ii si antibioticele sa stii ca aici astia nu dau antibiotic asa una-doua nici la adulti daramaite la copii. (cred ca am mai zis eu aici asta, de fapt). Eu m-am dus odata la dr. ca ma durea tare gatul, eram inflamata rau, nici apa nu puteam sa inghit si-mi imaginam ca am pe acolo tot felul de crocobauri si stafilococi si i-am zis dr. sa-mi dea ceva antibiotic, ca era Stelios mic pe-atunci si mi-era frica sa nu ia si el. Si ce crezi ca mi-a dat? Niste bomboane de alea de supt cu eucalipt si ura si la gara! Am ramasa masca, pentru ca in urma cu mai multi ani in Ro pentru aceleasi simptome am luat Augmentin o saptamana, la indicatia dr., dar de data asta chiar mi-a trecut repede cu astea de eucalipt (sau cu ce-or fi fost, ca nu mai retin exact.). Si da, am vazut blogul Lenei de ieri, felicitari, bravo ei, io care de-abia stiu sa cos un nasture, ce sa mai zic?!?

Cris, Ale, multumesc de raspunsurile ref la ham. Si voi m-ati convins, desi imi imaginam si eu ca se balangane tot e ceva decat sa stai aplecata non-stop!

Tatyana, desi eu n-am scaun de baie (inca ) asa cum au zis fetele, pentru o mai mare libertate de miscare a bebelui la baie (care oricum la noi e distractie mare cand face Stelios baie, fac si eu inevitabil, ca ma stropeste din cap pana-n picioare in cadita asta de-o avem) e bun scaunelul asta. Care se prinde cu ventuze de cada si nu stiu daca toate se rotesc la 360 de garde sau nu, insa eu gata sunt hotarata, m-au convins fetele sa iau unul.

Noapte buna mamici si bebici!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza gagici
acum face sotul meu cafeaua,sa puna mai multa la facut?
veniti,face o cafea buna(copiii i-a facut frumosi,asa ca si cafeaua este buna)

mary sper ca v-a trecut febra

theo merci ca mi-ai vizitat blogul,va astept si pe restul si poate ma ajutati sa-mi promovez si eu micul magazin

legat de ham inca nu am cumparat dar cred ca cel care arata ca un marsupiu,pare mai sigur,are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

buna dimineata!

eu vreau ASA o cafea

da cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Corina, dau eu o cafea la malul marii si va invit si aici, desi azi e cam urata vremea si pe aici!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

corinacu mare placere ti-as oferi cafeaua pe care o vrei dar starea vremii nu ma lasa,pe litoral bate vantu si iti intra nisip in cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

buna dimiiii....

desi horia doarme bine noaptea azi dimi m-am trezit gata obosita, nush de ce, asa ca poftesc si io la cafea....la malul marii, la margine de munte, nu contea unde.

Corina, am admirat printesa draguta, frumusica foc

Teophilina, La multi ani fericiti si sanatosi! scuze de intarziere.

Madamar, sanatate la voinic, cum sunteti azi?

Nana, imi place tare scaunul de masina ce ati luat Adelinei, combinatia de culori e super funny iar modelul brici. noi avem varianta fara piciorul ala, doar cu isofix si pot sa spun ca sta teapan teapan, tare multumita is de scaunul ala, face toti banii. a stat rares in el si reciclam si la horia.

scaun de baie avem si noi, tot de la rares mostenire, dar io nu is tare incantata de el.adica e bun sa stea piciul sa se balaceasca, dar nici vorba sa il lasi singurel nici macar o clipita ca nu stii cand se apleaca si ia o gura de apa.iar ca sa speli copilul trebuie sa il scoti de acolo. deci pt bucuria copilului de a face plici in apa e bun, dar ajutor la spalat nu....parerea mea....

Am mai zarit nush cum pozici cu Sebi care taaare bine sta in piciorute prin gradina pe-acolo, cu Justina ciufulina....

cum e userul floricelelor pe FB sa va caut....am cautat odata dar nu cred ca am dat peste voi....

Imediat incepe sezonul de aniversari.....cum a trecut anul.....

Horia inca e mucos, duminica noaptea si ieri un pic a plans, azi merg la orl cu el sa fiu sigura ca nu e nimic pe la urechi ca alte simptome nu prea are.

sanatate la floricele si o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,

remy,corina,theo multumesc pentru raspunsuri dar ma intreb cum spalati copilul in el?ca eu o spal cu buretele si ma gandesc ca tre s-o scot de acolo nu?

revin mai tarziu, sper,nu stiu ce are laptopul ca abia am reusit scriu mesajul,probabil virusi

Mergi la inceput