*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 6
sashenka_h spune:
Iulia sper sa-ti dea Dumnezeu putere
Mami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
futuremother spune:
iulia ... decat cu remuscari mai bine asa ... cat se poate
cu timpul poate veti gasi puteri pentru inca o incercare 
a fost o alegere inteleapta, parerea mea...
Otiliav spune:
Iulia ce ghinion. Tinem pumnii sa fie bine data viitoare. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Uite si aici in grupul nostru ce repede s-au mobilizat Madutza_bra si Fluturasha.
Sashenka, la prastii chiar nu ma gandeam. Cand pui poze cu nazdravanii promit ca pun si eu cu mimozele mele
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
futuremother spune:
pentru anes ... felicitari !!! i- am spus si face to face, o spun si acum ca esti o mamica extraordina si ... asa este, sa nu iti dea Dumnezeu cat poti duce ...
FELICITARI !!!
Amalia spune:
Otilia apropo de linistea si calmul aduse de mesajele mele...cred ca sunt pe punctul sa mi le pierd
. Dar asta este deja o discutie off-topic, pentru ca nu face referire la cel mic, ci la David. Din pacate, este cu cheia de gat si se simte. A devenit de multa vreme fanul minciunilor si nu stiu cum sa-l scot din cercul asta vicios. Chiar vrea sa deschid un subiect pe tema asta, sa vad ce raspunsuri as putea primi.
Eu sunt tare "frumoasa" de ieri dimineata incoace
. Am facut un abces la o masea, iar partea din dreapta imi este umflata. Iau tratament, antibiotic si la finele lui abia, imi poate si lucra la ea. Sper ca maine cand merg cu Luca la gradi sa nu sperii copiii cand m-or vedea in hol
. Norocul meu ca am par de lungime medie, si pot acoperi partial zona...ca la servici iau contact cu multi oameni
...deh, probabil vor trage concluzia ca am avut vreun conflict casnic
. Da' nu mor caii cand vor cainii, asa ca merg mai departe
.
poze-Luca la 2 ani
Amalia spune:
Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162722 am deschis subiectul legat de ce spuneam de David. Stiu ca ai vostrii sunt inca mici, dar poate intereseaza pe cineva
.
poze-Luca la 2 ani
Ramo2007 spune:
Buna dimineata,
POZE
http://community.webshots.com/album/580001538pltSIq
Scuzati intarzierea....revin un pic mai tarziu sa citesc din urma...
fluturasha23 spune:
Ramo sa-ti fie de bine, iti sta foarte bine vopsita asa.
Iulia
. Stiu ce inseamna o pierdere de genul asta. Sper sa va mobilizati repede si in cateva luni sa ne dai vestea cea mare.
Fetele dorm de aseara - Iulia de la 22 si Delia de la 23
, iar eu stau pe net, asa ca va invit la o 
manumanu spune:
Hai, RAMO, ca-ti sta bine culoarea! E adevarat, e greu de intretinut, dar iti sta chiar foarte bine, iar atunci cand se vor vedea radacinile, poti sa treci la un saten mai inchis. Ce scumpa e Sara!!
Si ce loc de joaca frumos! E in Herastrau? Daca ati vedea ce jalnic arata locurile de joaca in Sibiu
... Noi ne gandim sa le facem un sistem de leagane in curte.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ramo2007 spune:
Iulia, imi pare rau!Stiu prin ce treci...eu am pierdut o sarcina inainte de Sara.E greu acum, dar Dumnezeu te va ajuta, te va intari si vei ramane insarcinata din nou si totul va fi bine
.
Fetelor, multumesc..am cam avut emotii dar pana la urma culoarea e ok si am primit numai felicitari.Sincer?Ma simt minunat, alt om, am mai multa incredere in mine...aveam nevoie de schimbarea asta...mi-am luat farduri (nu mai aveam deact rimel), ma machiez in fiecare zi...e frumos...si relatia cu al meu sot e alta, mai frumoasa...e minunat...nu stiu ce m-a apucat dar e de bine...poate faptul ca se apropie luna mai si implinim 13 ani decand suntem impreuna...
Manumanu, locul de joaca e in Herastrau, pe langa Soseaua
Nordului...sunt f multe locuri de joaca amenajate acolo, cu tartan pe jos pt. a evita accidentarile.In week end-urile calduroase facem prezenta acolo.
Culoarea parului e intradevar greu de intretinut, trebuie sa-mi iau un sampon profesional si sper sa fie ok.Am revenit la coafeza de acum 7-8 ani, o tipa f ok, scolita la Wella, dar la care nu am mai fost pt ca are si ea 2 pitice si a stat cu ele acasa.M-a vizitat sa-mi vada culoarea si de acum ma va face ea...vine acasa si e perfect.