*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
Vroiam sa va mai spun...malinas, te vei bucura sigur.
Acum Ovidutu a ajuns la performanta de a manca 150-180 ml de lapte la o masa
. A crescut 235 g in ultim saptamana. Acum are 5,650 kg si daca isi mentine ritmul, recuperam deficitul.
Stiu ca sunt copii care mananca mult mai putin decat el, dar eu nefiind obisnuita cu asta, am acceptat mai greu. ![]()
Am intalnit in spital copii care nu mancau si nici nu asimilau.
Norocul nostru este ca Ovidutu asimileaza tot ce mananca.
poze
Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.
BraveGirl spune:
Anes, te admir! Esti o mama puternica si numai datorita tie, bebe e bine acum. Ma bucur din suflet pt voi, va doresc tot binele din lume si multa sanatate!
Fetele care ati ajutat-o, sunteti minunate! Ma bucur ca va 'cunosc'.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Otiliav spune:
Amalia ce ma bucur ca ne-ai mai scris. Mesajele tale intodeauna aduc un iz de liniste si armonie.
Corina, vacanta frumoasa si spor la cumparaturi!
Sashenka, bine ai venit!
Or fi baietii mai nazdravani decat fetitele dar macar ai un avantaj fata de mine si anume ca nu stai sa faci codite ![]()
Fug afara ca iar se incing spiritele. Oricum trebuie sa iau scutece. Vroiam sa iau si o sticla de Paracetamol in caz ca iar face criza la noapte dar imi venira o idee. Sper sa fie buna. Ii pun supozitor daca iar va avea dureri. Macar nu mai trebuie sa o trezesc si ii este si ei mai usor ca azi-noapte daca se tot zbatea s-a innecat la un moment dat cu siropul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
BraveGirl spune:
Multuesc Otilia! Eu nu am cui sa-i fac codite, ca tati nu vrea sa o lase cu par lung 
am fost la masaj. maine am o ora de exercitii si iar masaj. cd ma intorc imi iau un abonament de 10 sedinte de electrostimulare. mi-as lua stepperul cu mine ![]()
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sashenka_h spune:
anes te admir!!!bine ca s-a terminat si bebe este bine 

Otiliav adevarat ca nu fac codite....fac prastii![]()
Mami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Amalia spune:
Anes esti o mamica extraordinar de echilibrata!
Ma bucur din suflet ca a inceput Ovidutu sa pape si ca s-a normalizat situatia
. Numai sufletelul tau stie prin ce ai trecut
Sanatate multa si pupici dulci pentru Ovidiu si Remus!

poze-Luca la 2 ani
IuliaCospy spune:
Fetelor, va rog sa modificati datele mele din listuta. Din pacate am facut varicela in periada critica de formare a sistemului nervos si niciunul din doctorii cu care a vorbit nu ne-a dat nicio sansa... Acum bebe nu mai e si in loc am un gol imens in suflet...
Va imbratisez cu drag pe toate!
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
manumanu spune:
ANES, e cutremuratoare povestea ta, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! Pupam Ovidutu si pe Remus, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi!

IULIA,
... imi pare rau...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Eduard Stefan (12.10.2008)