*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 7
cherieactiv spune:
neata fetelor!
am intrat oleaca sa va salut...noi suntem destul de bine,crestem :)....va pupam si va dorim multa sanatate ,fericire!!!
eliza_cri spune:
buna fetele
ramoarati foarte bine si te prinde culoarea ...vb aia ne place,place,place ![]()

noi suntem bine suntem in proces de oprire a lactatiei..jale mare cu tzzzz, zuza e racita noi rezistam heroic pe langa ea...pun poze poate va e dor d ei ![]()
poze incepaNd de aici
http://family.webshots.com/photo/2715357090104281140eHGjJo
si preferata mea
http://family.webshots.com/photo/2696091410104281140xrxQLJ
va pupam
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
eliza_cri spune:
anes va pupam si va admiram pentru curajul si puterea de care ai dat dovada tu si ovidiu. sa fiti ocrotiti de Dumnezeu 

corina sanatate si sa ai o vacanta de vis..numai plange e normalsa simti asa..hai c abia asteptam pozele din vacanta 

iuliacapul sus mai bine asa decat sa fi avut bb ceva..ati luat cea mai buna decizie te felicit pentru curaj..si nu dispera cat de curand va veni o noua minune nu uita Dumnezeu ia, Dumnezeu da..curaj 
si acum sa ma vait putin zuza mea nu prea mananca din disparare de cauza i-am introdus cerealele pe care deabea le mananca..in fine ea nu pare slaba dar deabea mananca 100-120 ml...si ea ar trebui sa pape cca 180 ml la o masa cat priveste cerealelel deabea ii dau 10 linguite..offf ma dispera..vreau sa va zic ca nici laptele de tzz nu il papa tot asa poate un 20 de ml in plus...e vioaie se joace, rade vb, ce parere va faceti?
pupici 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri si acum sa ma vait putin zuza mea nu prea mananca din disparare de cauza i-am introdus cerealele pe care deabea le mananca..in fine ea nu pare slaba dar deabea mananca 100-120 ml...si ea ar trebui sa pape cca 180 ml la o masa cat priveste cerealelel deabea ii dau 10 linguite..offf ma dispera..vreau sa va zic ca nici laptele de tzz nu il papa tot asa poate un 20 de ml in plus...e vioaie se joace, rade vb, ce parere va faceti? pupici ![]() mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele |
eli probabil ca mananca cat ii trebuie, dupa cum zice pediatrul nostru; asa am zis si eu ca Delia dorme prea mult pentru varsta asta si el mi-a spus: doarme cat ii trebuie.
anes ma bucur ca Ovidiu e bine si v-ati revenit.
monicabo spune:
Neata!
Anes, imi pare bine ca Ovidutu este bine acum si ati trecut cu bine peste aceasta incercare! Dumnezeu sa va ocroteasca in continuare
Ramo, iti sta bine noua coafura! Si noi frecventam acel loc de joaca, e ala cu ursi de piatra, nu?
Eliza, de ce trebuie sa opresti lactatia?! Daca micuta e linistita, vioaie inseamna ca papa cat ii trebuie. Dimi ce face?
Cheri, ma bucur ca sunteti bine, nu mai scrisesei de mult...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
eliza_cri spune:
monica am un san foarte afectat din cauza mulsorii fapr ce e incompatibil cu mulsoarea pe mai departe. 
am niste emotii cu stoparea lactatiei de nu va pot spune si evident si o depresie pe acest aspect...de mergem mai departe
execut ultia mulsoare off 
anes spune:
Va multumesc fetelor pt. vorbele frumoase! Sa stiti ca ma resimt dupa aceasta experienta nefasta, dar rezist destul de bine!
Am uitat sa amintesc de Ami, m-am grabit atunci! Va amintiti desigur ca ea v-a spus despre povestea noastra si a fost alaturi de mine cu gandul, mesaje si convorbiri indelungate! Multumesc iubita!
V-am ramas datoare cu poze despre eroul nostru! Iata-l pe invingatorul meu! http://family.webshots.com/album/578397034pbEStf
poze
Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.
eliza_cri spune:
ANES este superb INVINGATORUL va pupam 

Amalia spune:
Pupici mamicute dragi!
Va astept la o negresa cu un pahar de lapte
.
Cam multa lume lipsa in ultimele luni!
Haideti dragelor,va asteptam aici cand mai aveti un minut liber, sa ne spuneti ce ati mai facut si cum au evoluat cozonaceii!
Anes e un copilas minunat Ovidutu!
Frumos ca si fratiorul lui! Pup minunile mici si mamicuta puternica si optimista!
Eli iti tin pumnii sa mearga bine operatiunea! Sanatate multa!!!
Amalia spune:
Daca tot s-au marit cozonaceii, cred ca in curand o sa citim numai perle
...
Sa-l mai "parasc" pe al meu un pic...
Vin intr-o seara de la servici si "mamaie" amuzata incepe sa-mi povesteasca cum Luca ii tot explica ceva pe drum si ea nu intelegea. Ajunsi acasa, cand a inceput sa vorbeasca din nou cu el, Luca s-a dus repede la perete si lovind cu manuta in el ii striga: "a peiete...a peiete", adica sa vorbeasca la perete
.
Explicatia...pe drum femeia i-a facut la un moment dat observatie spunandu-i "eu cu cine vorbesc Luca?..la pereti?". A fost cam nelamurit ca n-a vazut pereti pe strada si cum a ajuns acasa, a avertizat omul ca are unde vorbi.