Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine desi mai bine va invitam la masa de pranz...
La multe lunite sarbatoritilor

Rebecca Elena

Razvan & Robert

Alessia Timeea

Maria Sofia

Miruna Georgiana

Felix

Andrei

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Stiti ce ma gandeam zilele trecute?
Cum ar fi sa ne dam o intalnire in preajma sarbatorilor de Paste la Bucuresti - noi, cu bebe si frati/ surori, sot... Astept opinii sa-mi spuneti cum vi se pare.
Si cred ca ar fi cam timpul sa ne cunoastem ca si voi ati amanat atat in perioada sarcinii pana ati lasat-o balta!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Noi o sa plecam la parinti de Paste, ca acolo fac mama si buni cozonaci, oua rosii (eu n-as avea cand si cum); dc organizati ceva mai devreme, ne bagam si noi

ne pregatim de iesit la cumparaturi, va pupam

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci acum sa ma laud. M-a topit fi-miu toata... Ca l-am mai gasit eu cu capul unde il pusesem cu picioarele, dar azi a mai facut ceva in plus! In timp ce se intorcea ca secundarul pe salteluta, s-a intors de pe burta pe spate, singur singurel. Tare mandra e mama de el.

Dupa care a adormit aproape instant, iar eu si al meu am ramas uitandu-ne la el ca prostii si minunandu-ne de isprava flacaului si de mutritele pe care le facea in somn

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc mai intai cu Sudocrem, ca am o mostra primita in maternitate.

Azi n-am iesit nici noi afara, ca prea bate vantul.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

LA multi ani sarbatoritilor!!!!!!
Vreau sa i dau bebelusului INFANT FORMULA! As putea sa i le dau fara prescriptia medicului?
Cate picaturi dati voi pe zi si cata vreme? Am citit ca pt tremur de picior ar fi necesare si vitamine.

Mi a povestit kinetoterapeutul ca fetita lui a avut tremur de picior, multa vreme, ea mergea si la anumite momente tragea piciorusul si spunea buba, a facut toate investigatiile posibile la x medici din tara, fel si fel de echografe. Intr un final i a dat vitamine 2 saptamani si fetita n a mai avut nimic. Eu i am dat pana acu 10 zile calciu si as vrea sa i dau si vitaminele astea. Mi aduc aminte ca la un moment dat mai multe din voi spuneati ca dati vitamine din astea.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Monik dc nu tuseste inseamna ca nu are asa multe mucozitati, asa ca poti sa opresti bronhexim/ambroxol; de antibiotic nci nu vorbesc. Sanatate!

Noi am fost azi la un party cupil de 3 ani, s-a distrat Robert mai ceva ca pisicile lui Creanga, din pacate erau copilasi cam raciti, deci cine stie ce ne mai asteapta...Ana a dormit, a papat, a fost party girl.

Si daaaa suuuper vant afara, numai un pic am stat si am un junghi in cap!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

la multe lunite dragi bebei
Razvi si Robi
Rebecca Elena
Maria Sofia
Alessia Timeea
Miruna Georgiana
Felix
Andrei

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

fetele

am patit-o si eu cu voma in jet.I-am dat 120 ml. sa manance si dupa jumatate de ora i-am bagat suzeta cu glicerina si mi-a vomat cu jet , am zis ca mor cand am vazut cum iese. Dupa i-am dat 30 ml(cam atat a iesit) si apoi a adormit. Acum nu stiu daca de la voma sau de la aer, dar doarme 2 ore se trezeste 5 min si se culca la loc si mi se pare si putin apatica, i-am dat putin ceai de noapte de la humana.

Credeti ca este vreo problema , sunt eu tampita ca-i dau suzeta , desi nu o vroia .Abia ce fuseram la neonatolog si ne-a spus k are hernie ombilicala.

Acum iar doarme

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna

Noi avem o zi supermataita..nu doarme de dimineata mai mult de 10 min..Afara super nasol..vant.Nici nu am scos-o din casa.
Sunt cu amandoi copchii..singura.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Raportez si eu o zi super extra mega maraita... Plange aiurea, doarme 10 minute, se trezeste, se uita pe pereti 5 minute dupa care iar plange...
Si e o vreme oribila, a fost o furtuna ca de vara, acum s-a mai linistit, dar e un vant si un cer gri! Si ma doare si o masea de ieri, bonus.
Ma duc sa pun ceva haine la spalat, cat dureaza repriza ei de somn.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput