Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 6
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 de unde ati comandat jucariile lamaze??? vreau si eu Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
uite bebeluaici sau aici aici2
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
anka-maria spune:
Ieri bubu a facut greva foamei. Are zile cand bea ca purcelul si zile cand bea la jumate. Si io il indop in zilele de greva si el plange si isi face scarba sa vomite.
De ce-s asa proasta si chinui copilul nu stiu. Azi a revenit la sentimente mai bune si m-a facut sa-mi para rau ca ieri l-am chinuit 40 de min. sa-si manance portia.
Aseara a baut putin si tot la 5 s-a trezit, deci cred ca trebuia sa-l las pur si simplu in pace, isi ia cat ii trebuie. In fine, cum io si barbatu-miu facem roboti, e greu sa ne convingem ca omuletul nu e robotzel.
claudia_sm spune:
Buna fetelor!
Abia acum am reusit si eu sa intru pe net.
Ne-am trezit putin mai tarziu ca azi-noapte bebe in camera cu tati. La noi asa-i obiceiul. Vineri noaptea am "liber" la somn . Numai ca azi noapte pe la 5 mi-a dat desteptarea cu un plans de am sarit din pat ca arsa... Urla ca din gura de sarpe si nu voia sa pape. In 5 sec l-am calmat spre disperarea sotului meu care nu-si explica de ce nu vroia sa pape cu el...
Al meu bebe a avut azi un chef de povesti de zile mari...
Am fost pentru prima data cu el la cumparaturi si facea niste ochi... Apoi ne-am plimbat prin parc si a dormit bine. Nu am stat prea mult ca si la noi sufla vantul destul de tare.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Pentru roseata de la gatulet eu il dau cu crema Humana Baby, pe care o folosesc si la fundulet. Sunt multumita de ea. Pana acum nu mi s-a iritat deloc la fundic.
Ma duc si eu sa mananc ceva ca inca nu am reusit!
florintunde spune:
Roxx/Simo sa petreceti bine !Sa le fie de bine increstinarea la copilasi.
Ma gandesc ca poate de la vremea asta aiurea suntem asa cum suntem..doarme doar in brate la mine si agatata de tzatza..a supt de 30 de ori azi..a dormit la fel de 30 de ori cate 5-10 min../sunt obositaaaa..s-a acumulat/imi vine sa urlu...
M-am trezit si super nervoasa azi...am avut vise ciudate..poate i-am transim starea
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
aditzaC spune:
salutare
fetelor nu uitati ca bb au si pusee de crestere .
Anka ..da.i sa pape atat cat doreste , uneori papa mai mult alteori mai putin , problema este atunci cand refuza hrana , nu vrea deloc
citeam in niste reviste ca au perioade un copil care doarme si nu ai prb cu el se poate schimba sa numai doarma , sa faca figuri la mancare etc , si invers ..un copil agitat sa devina cuminte , asa s.a intamplat cu mihai . de ex aseara a dormit de la 17.30 la 20.30 si l.am trezit pt baie , el mai dormea si ma gandeam ca voi avea o noapte alba ...de unde ? copilul meu a dormit de la 10 la 3 dim ..apoi pana la 5.30 si apoi pana la 8 .
stiu cat de nasol este sa nu stiti ce vrea , sa fie marait si sa nu ii convina nimik , parca te scoate din minti uneori ...mie una imi venea sa ma duk in padure
pt iritatii incercati si ulei de masline fiert si racit , la noi a functionat .
la multi ani bb pt ziua de azi ...multe lunite inainte si multa sanatate
bun venit celor noi !
pupicei
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
aditzaC spune:
ps...iar acum doarme de la 17 si deja este ora 20 ..ma minunez si eu ce se intampla cu el . Bineinteles ca am profitat si am facut si eu nani langa el vreo 1,5 ore
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
angieangie spune:
buna mamici
eu sunt cea mai zurli mamica?am stat cu Tudor afara de la 12 la 4..am papat la aer liberau fost 20 grade..vant puternic dar am avut protectie de vant la carut..a fost asa bineeee...nu l-am mai tinut in brate si m-am relaxat si eu cateva ore..cand am ajuns acasa a dormit pana la 7;30..l-as fi luat in brate acum,nah
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
ocsanica80 spune:
multumim la toate mamicile pentru urari ; suntem tare mandre ca am mai crescut un pic;
eu am facut curat azi in toata casa, apoi plimbare cam 2 ore, si acum acasa la televizor cu strumfi in brate, care doarme tare linistita nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza la noapte;
luni facem si noi vaccinul si avem mari emotii, dar speram sa fie totul bine;
Roxana mami de Maria-Sofia
bebelu86 spune:
si noi am iesit afara bine..nu in parc la plimbare..dar prin magazine..am facut taiat bucurestiu in 2, iar bubulina mea doarme de rupe. nu s-a trezit decat cand a fost sa o pun si sa o iau din cos. in rest, somn. sper sa imi doarma la noapte
cam liniste prin zona..nu imi place...
Tunde poate e puseu de crestere. nu te-ai uitat p schema aia??la mine s-au cam potrivit. rabdare mamai, rabdare
Andri mersi mult pt site. de ala dadusem si eu cand am dat cautare p goagaldar nu stiam dc alea sunt sau nu.
dar acu..despre ce sosetele vb voi???
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
missmj spune:
tunde mamica obosita ! sa stii ca si al meu a fost marait astazi, nu tacea decat daca il tineam in brate cu tzatza in gura.adormea bustean, iar cand il puneam jos urla cat putea.mai au si ei zile in care plang fara un motiv anume...ca si noi de altfel, ne trezim nervozate sau triste fara motiv...pur si simplu o zi proasta.abia acum a adormit bine de tot, in pat...sper sa nu doarma prea mult,ca sa ii fac si baie. in plus, s-au obisnuit si ei sa iasa afara , azi nu l-am scos ca a fost prea mult praf pe la noi pe aici.
mi-a zis dr sa ii dau calciu, 5 ml pe zi, 10 zile , 3 luni. ii dau cu seringa, dar se cam stramba si plange . mamicilor care dati calciu, patiti la fel ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)