Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

claudia in primul rand , bine ai venit . ce smechera esti tu...vineri noaptea doarme bebe cu tati. ii dai lp ? ca si eu l-as lasa sa doarma cu tacsu' cand e liber, dar nu are rost sa ne chinuim amandoi...adik sa se trezeasca pe la 4-5 dim sa ma trezesca pe mine sa ii dau tzatza
aditzule ce vesti bune ne aduci tu..un Mihaita cumintel, nu mai e smecheras, gata, e baiat mare de acum, bravo.r
Apropos de creme pt iritatii...eu l-am dat cred ca de vreo 3-4 ori, pt ca nu s-a iritat, si am fost invatata sa nu dau copilul cu bepanthene sau alte creme zilnic...doar atunci cand e iritat, nu asa degeaba. ca se invata pielea sensibila a mers la noi...chiar nu s-a iritat. dar eu nu prea il spal cu sapun, decat atunci cand face caca mult, il spal la chiuveta si ii dau cu crema pt ca se usuca pielea de la sapun.in rest, cu servetele fara alcool de la tip (3 lei pachetul), super bune. ma rog, noi ne permitem sa folosim serv la fiecare schimbat de pampers pt ca avem putza...la fete e musai sa spalati, ca ajung imediat bacteriile la pasa.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

MISSMJ, si eu ii dau calciu, am fiole de calciu gluconic (se gaseste in fiole de plastic) care e ORIBIL la gust; a mea il mananaca... vezi ca mai e si de alt fel, cred ca e ambalat in fiole de sticla, si are gust mai bun cica; io m-am decis sa gust TOT ce-i dau, cum e si normal, dupa ce am vazut ce nasoale sunt la gust unele picaturi..

ANKA, nu-l mai forta sa pape portia standard, or avea si bb zile ca si noi, cu mai multa sau mai putina pofta de mancare, dupa cum bate vantul (ca si asa ne-a uscat vantul pe toti azi); sa nu dea in vreo extrema si sa refuze de tot papa; succes si rabdare!

MADALINA_M, aveai dreptate cu pretul servetelelor la DM, m-am inselat io (nush daca-ti aduci aminte ca am avut noi o discutie)

am fost toti 3 in carrefour azi sa facem cumparaturile, o adevarata epopee a fost, lupte greco romane, transpiratii, nervi cu al meu; aveam si carucior bb, carucior de cumparaturi, hainele, geanta, ziceai ca ne mutam cu toata casa, asa ma simteam... vorba unora peste care am dat (la propriu) la raionul de copii: va obisnuiti incet incet.. (ce la pasa la aia, aveau un carucior sport si plod de vreo 2 ani - cre ca au trisat si la ei barza a venit direct la 2 ani)

am bagat si noi cupilu in cada azi, la inceput a fost bine (cat a stat cu poponetul in sus, ca atunci cand o spal la chiuveta); cum am intors=o cu fata in sus, cum au inceput urletele; i-am pus colacelul, urlete; cum fac sa inoate pe burtica cu colacul, cum trebuie pozitionat?

va pup, ma duc sa vaz un film cu al meu (cica ma scoate la film, mi-a facut si popcorn - deh, ca moshii deocamdata pana prindem vreo bunica prin zona)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

tunde mamica obosita ! sa stii ca si al meu a fost marait astazi, nu tacea decat daca il tineam in brate cu tzatza in gura.adormea bustean, iar cand il puneam jos urla cat putea.mai au si ei zile in care plang fara un motiv anume...ca si noi de altfel, ne trezim nervozate sau triste fara motiv...pur si simplu o zi proasta.abia acum a adormit bine de tot, in pat...sper sa nu doarma prea mult,ca sa ii fac si baie. in plus, s-au obisnuit si ei sa iasa afara , azi nu l-am scos ca a fost prea mult praf pe la noi pe aici.
mi-a zis dr sa ii dau calciu, 5 ml pe zi, 10 zile , 3 luni. ii dau cu seringa, dar se cam stramba si plange . mamicilor care dati calciu, patiti la fel ?

tot cu seringa il dau si eu, il inghite asa
ii dai toti 5 ml odata?
mie mi a dat sa i dau 6 ml pe zi, 3 dimineata si 3 seara

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

vasilasanita ii dau pe toti 5...nu mi-a zis dr sa ii dau de 2 ori.o sa o intreb, ca mi-ar fi mai bine sa ii dau de 2 ori
maimutico da, d'alea de plastic am, si da, au gust nasol rau, am gustat si eu, dar ce sa facem, trebie sa ii dau. apropos de colacel, nu il poti pune pe burta, asa l-am pus eu prima data, saracutul, pana mi-am dat seama ca nu sta bine, avea o fatza.e incomod colacul ala in gat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

vasilasanita ii dau pe toti 5...nu mi-a zis dr sa ii dau de 2 ori.o sa o intreb, ca mi-ar fi mai bine sa ii dau de 2 ori
maimutico da, d'alea de plastic am, si da, au gust nasol rau, am gustat si eu, dar ce sa facem, trebie sa ii dau. apropos de colacel, nu il poti pune pe burta, asa l-am pus eu prima data, saracutul, pana mi-am dat seama ca nu sta bine, avea o fatza.e incomod colacul ala in gat.

eu am fiole de sticla
daca i dai de 2 ori cum fac eu arunci mai mult, nu pot sa pastrez aceeasi fiola pana seara

AMR 7 kg

Mergi la inceput

nu mi a raspuns nimeni: cum dati infant formula?? cate picaturi pe zi? As putea sa i dau fara sa mai intreb medicul??

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

venim la raport si repede la nani.
avem un buburuz crestinat care a fost foarte cuminte la botez,nu a plans deloc..a zambit,a bombanit pe acolo..a cucerit pe toata lumea.
dupa botez am mers la un restaurant,am fost 10 pers,am luat masa si am povestit..Eduard a papat si a dormit tun.
totul a fost minunat,in familie,copii cuminti..Camelia indragostita de bebe,ceea ce mi-a umplut sufletul de bucurie, ii zicea ca este frumos si ea il iubeste..si chiar era sincera

Am musafiri in camera mea..asa ca dorm cu bebe in camera,pe sot l-am exilat tot acolo pe fotoliu-pat pentru ca a sforait azi-noapte cu noi aci si i-am dat numai coate.
am pus si pozici..cateva.

va pup,revin maine seara cu forte proaspete.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

carmen era si timpul nu ? sa se faca si mihai baiat cuminte , nu ca ar fi fost rau , am auzit variante mult mai rele ...dar cum ne.,au lasat din colici cum mihaitza este altul .
si eu i.am dat calciu in primele 2 luni ....era chinuiala mare ..cu seringa , cu lingurita , oricum f greu ia ceva e chinul dp lume . A 3 luna nu i.am mai dat pt ca am vz ca imi arunca laptele afara de la el si dr a zis ca sa nu ii mai dau . Cica lipsa de calciu se vede cand ii tremura barbitza , este transpirat la gat , in palme sau in talpi .

vasi ..nu ii dau vitaminele alea asa ca nu stiu ce sa iti spun , intrb dr de ele

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

simo sa traiasca edi sa va aduca numai bucurii , ma bucur ca totul a fost f frumos , ma uit la pozici si fug si eu la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

simo sa traiasca edi sa va aduca numai bucurii , ma bucur ca totul a fost f frumos , ma uit la pozici si fug si eu la nani

Multumim la fel,va pup

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput