Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 8
Mimo spune:
Eu ii dau Ca gluconic in LP. SI fractionez - cate 2,5 ml la o masa, apoi inca 2,5 ml la urmatoarea. Nu cred sa-si schimbe proprietatile in 3 ore de stat la frigider.
Luca Alexandru, mica mea comoara
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushali fetele am patit-o si eu cu voma in jet.I-am dat 120 ml. sa manance si dupa jumatate de ora i-am bagat suzeta cu glicerina si mi-a vomat cu jet , am zis ca mor cand am vazut cum iese. Dupa i-am dat 30 ml(cam atat a iesit) si apoi a adormit. Acum nu stiu daca de la voma sau de la aer, dar doarme 2 ore se trezeste 5 min si se culca la loc si mi se pare si putin apatica, i-am dat putin ceai de noapte de la humana. Credeti ca este vreo problema , sunt eu tampita ca-i dau suzeta , desi nu o vroia .Abia ce fuseram la neonatolog si ne-a spus k are hernie ombilicala. Acum iar doarme Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) |
incearca sa-l pui la ragait de 2-3 ori la un biberon de 120ml
ai sa vezi ca nu mai vomita
asa faccea si piticul meu,,intrasem in panica dar am rezolvat acum
succes
iriss_04 spune:
fetelor pentru iritatii folositi SUDOCREM
este super buna si isi face efectul imediat
si eu mai folosesc si o crema facuta de mine la recom unui medic pediatru:Uleui de masline 100ml vit a 10 ml si se firbe in bel marine(cred ca asa se scrie)3o min,,,este hidratanta si la lasa pilea beblusului super fina
piticii mei sunt bine,,,ieri am fost si noi la contr de o luna avem 4130kg si 53 cm,,,crestem nu gluma,,,in rest tin pasul cu voi ff greu,,,am doi copii sunt baba
pupici
missmj spune:
simo felicitari pentru crestinarea oltenashului ! vazut si poze ! foarte dragut costumasul....ce sapcalie are el acolo Cea mai frumoasa poza este cea in care sunteti toti 4 ! toti zambiti, si pitica e tare fericita...iar oltenasul parca zice "moamaaaa ce tort marfa mi-au facut astia ! sa-mi bag picioarele ca nu am voie sa pap din el....nu imi dau astia decat lapte !" Felicitari ! ai o familie frumoasa
roxx asteptam si pozele tale cu bebelina crestinata !
iriss babo , felicitari pt bubulin maricel !
Mai fetelor, eu am fiole de plastic de calciu.si cand le desfac...nu prea mai sta capacelul bine...oare isi pierde proprietatile pana a doua zi ?nu mi-a zis nimic dr !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
liniste pe aici....normal...e aproape 1 Eu nu am somn...dar ma bag la un dus fierbinte si ma bag in pat, poate adorm si eu,
va Noapte buna
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
bebelu86 spune:
NEata!!!!!
hai la o fierbinte si aromata
bineinteles k donsoara mea ieri a bagat somn la greu..abia la 10 s-a trezit, a papat, am mai stat un pic la joaca si a adormit. iar azi-noapte, nu mai avea somn s-a trezit la 2 ore. iar sunt iar acu bineinteles are iar chef de joaca
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
bebelu86 spune:
SImo felicitari pt crestinarea micutului Eduard. a fost superb.
luciact spune:
neata, merci de cafeluta Bebelu
Simo felicitari, foarte frumoase pozele, Edu e un scump, asteptam mai multe poze
Ieri am iesit si noi, a fost frmos, dar aseara de la 7 la 8.30 Eva a plans...adik a urlat isteric...nush ce a avut, pe la 10 eu am adormit(adormise si ea)..si m am trezit in tipetele ei, nu stiam ce sa i mai fac
va pup
Mimo spune:
Buna dimineata si de la noi!
Sa va povestesc cum a dormit buburuzul meu drag: ieri a mancat pe la 18.00, a plans vreo ora ca il cam durea burtica, intr-un final a adormit pe la 19.20 si a dormit pana la 24.00, cand io l-am cam zgandarit ca sa se trezeasca si sa manance. Bun, l-am trezit, a mancat si apoi a bagat somn pana la 4, a mancat iar si iar somn pana la 7. Ce ma mira insa ca aseara, dupa 6 ore de somn avea scutecul uscat. O fi normal??
Si eu i-am comandat intr-o zi jucarii Lamaze, ca mi-ati facut pofta si cum acum io nu prea-mi cumpar mai nimic sa nu ma demoralizez cu kg in plus, am dat iama in jucarii. Deci, i-am luat zornaitori de pus la maini si picioare si nu-i interesat de ele; apoi un flutures colorat, pe care l-a inceput l-a ignorat, acum ii place si-l smotoceste si o paturica de joaca cu un suport care se roteste si bebe sta pe burta, ca noi tre sa exersam cu tinutul caputului...in asta iar nu prea ii place, dar il tin cate un minut, ca sa s eobisnuiasca.
Luca Alexandru, mica mea comoara
bebelu86 spune:
Mimo buba mea p timp de noapte nu face mare lucru, ii schimb papmersu seara inainte de nani si abia de dim iar, stai linistita k nu e probl. dc doarme mult, e normal sa nu faca pipi des k nu mananaca