Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
neata si de la noi
simo si roxx sa va traiasca crestinii mititei si frumusei
noi ieri am urcat pana la 3 Brazi
doamne, mai bine mi bagam un bat in fund
atat a urlat Razvan de ziceai ca l calca careva cu masina pe bataturi
nush ce nu i a placut
Robi a domit ca valiza n gara
mie mi a fost rau in spate bagata la mijloc intre ei
balamuc cu alte cuvinte
nush cum o sa fie pana la Slatina ca vrem sa ne ducem in vacanta lui Vlad, de la florii si pana la paste
traim si vedem
acum dorm sau ma rog, unul doarme si unul motaie
azi noapte Razvi a mancat de 4 ori, tragea parturi si manca, iar la 5 avea ochii mari, facea kk, poate si asta la suparat ieri
nush ce naiba, ca nu mai fac kk zilnic, si trag saracutii la partzuri de ti muta nasul la spate si i doare si burtica daca nu fac kk
acum astept sa vedem Robi cand are de gand sa faca kk
in rest nik, mie mi somn de jale, nush cand voi dormi si eu o noapte intreaga
azi ce faceti, ca iar e urat afara
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
bebelu86 spune:
off mai Mirela..imi pare rau k a fost asa agitat bb Razvan. pana la plecarea urmatoare mai cresc si ei si sigur o sa fie bine si frumos
noi stam aksica. dc nu ploua, iesim la o tura de cartier asa vreo juma de ora sa ia aer, dc nu, stam si cautam activitati sa o obosim p bubulina..dar slabe sanse sa o oboseasca ceva
si eu astept noaptea aia in care nu se va trezi deloc ca p paine calda. se pare k nu o sa fie prea curand.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
bebelu86 spune:
se pare ca sunt singura care bantuie p aici...restu unde sunteti???ati ramas p ora de iarna??
Irinukaaa spune:
Neata fete dragi!
Raportam si noi un bb cam marait - asa ca sa fie in ton cu mami si tati (care nu-s prieteni azi ). Oricat am incercat eu sa nu-i transmit si lui starea mea de nervi cred ca ma simte mai bine decat cred.
Trec si astea... ne facem noi mari!
Azi noapte habar n-am cum a facut dar s-a dar pe burtica si l-am gasit asa, chinuindu-se saracul sa se mai intoarca... dar de unde ca el avea ambele maini sub el. Si era cu capul in jos, nici macar intr-o parte. Nu zicea nimic, noroc ca m-am trezit instinctiv si cand am vazut sa mor nu alta!
Vasi eu n-am auzit fetele pe aici sa dea, probabil de-aia nu-ti raspunde nimeni. Tu de ce vrei neaparat?
Simo sa va fie de bine crestinarea. Bb Eduard e un scump! Sa fie sanatos ca mumos e tare...
Carmen uite www.dropshots.com/patrickcristian#date/2011-03-27/08:17:37" target="_blank">aici poze cu bb Patrick in actiune in noul lui centru de activitate. E super! Imi place mult. El incearca sa prinda din jucarii, reuseste si apoi se enerveaza f repede. E inca micut. Dar invata incet - incet.
Sa zic si eu ca toata lumea... maaama dar ce ditamai cada ai - aia e piscina fato!!! E cat toata baia noastra, asta e sigur!!! Se rasfata bb Andrei ca un sef! E atat de dulcic, sa-l papi nu alta!
La ora 1 tu mai esti inca treaza??? Vaaai cata energie pe mamica asta! Esti de laudat!
De iritatii si eu stiam reteta data de iriss tot asa de la un dr. Tot zic c-o sa incerc si eu din cand in cand ca nu strica chiar daca nu avem iritatii, dar tot aman. Am auzit ca nu da gres, e mai buna ca orice crema pe care o folosim.
Apropo ca tot uit sa va zic. E oferta acum la Metro (am primit pliantul dar nu stiu exact cand incepe) la aparatul acela de care zicea Simo pentru celulita. E vreo 2oo lei (aproximativ)!
Mimo mi se pare totusi cam ciudat si nu stiu daca ar trebui sa te ingrijorezi sau nu - dar sa stea 6 ore fara sa faca? E cam multicel...
Ralu' sunt aici cu tine! Bb Patrick doarme pe picioare, mi-e frica sa-l deportez ca mi s-a mai trezit odata tot asa adormit bine...
Pupici la scumpetea de Natalia!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Foxy-le spune:
neata si de la mine.
La multe lunite, Teodor!
Ce bine ar fi sa pot bea si eu o cafeluta...imi curg balele dupa una, dar...n-am curaj. Si asa e biluta agitat ii mai dau si cafea...!! Tot eu o trag.
Mimo-contra iritatiilor eu folosesc o crema cu zinc. E alba si-l coloreaza, dar n-am treaba cu iritatiile. La gusa il sterg mereu(cu un prosopel) cand ii curge lapte(si are 3 straturi la gusa al meu). Il usuc bine bine dupa baita si il ung cu ulei de bebe. si n-are iritatii.Hai ca se repara
Felicitari pt bebe crestinat, Simo
Pipi noaptea nu prea mai face. Putin. Cred ca incepe sa li se regleze debitul. Sau ...???
Si eu is cu ochii-n gura pt ca s-a trezit cam devreme chinuit de gaze. Dar ce parturi puturoase trage... iti sar ochii, nu alta
Ziceti ca-i bun aparatul de masaj anticelulitic recomandat de Simo? mai foloseste vreuna din ala?
Pup fetele, duminica placuta
bebelu86 spune:
Si eu vreau sa imi iau aparatu ala. dar tot zic si ma iau cu atele si uit bine..mai intai sa am si ceva timp sa ma ocup de problema masajului acu de ex asa era bun sa ma masez p umeri
Irina si eu tot cu mandra ia brate stau. astept sa o ia somnu ala greu de nu o trezeste nimic..dar sa vedem...am deschis si geamu, am bagato in sac si astept. (asa adoarme in ultima per)
bebelu86 spune:
super tare centru de activitati. de unde l-ai luat???
ma uitam ieri la centru asta de activitati l-am cautat p mai multe site-uri..frate ce difera preturile l-am gasit si cu 80 ron mai scump.
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Mimo buba mea p timp de noapte nu face mare lucru, ii schimb papmersu seara inainte de nani si abia de dim iar, stai linistita k nu e probl. dc doarme mult, e normal sa nu faca pipi des k nu mananaca Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
Da, dar totusi a avut o masa dupa care a dormit. Dar si-o fi utilizat si el resursele pt somn :)
Luca Alexandru, mica mea comoara
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mimo
Da, dar totusi a avut o masa dupa care a dormit. Dar si-o fi utilizat si el resursele pt somn :) Luca Alexandru, mica mea comoara |
nu zic ca de dim e pampersu uscat. are ceva pipilica in el..dar nu cine stie ce. p timp de zi la 4 ore e full.
Irinukaaa spune:
Nah ca m-a mancat undeva sa-l dau jos, am zis ca doarmeee, cand dincolo gata somnic, bine ati aparut ochisori mari!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul