Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna dimineta la planz si de la noi !
raportam una galushca maraita rau!
se chinuie si-si freaca talpila si ne face noua parul moatze incercand sa traga un partz. mi-a mila de ea, acum o fi bine o fi rau , zuza s-a invatat sa faca dimi si seara kk. daca nu reuseste ea pana-n ora 9 cu frichinelile de rigoare ii var 2mm de supozitor , la fel si seara ca sa se mai elibereze caile la parturi... faca sa de vreo 2 sapt sis a spun ca e mai bine.... a mai facut kk martian si mi-am dat seama de la ce! de la baby calm. cum nu i-am dat cum kk a revenit la sentimente mai bune .
ieri n-am iesit afara din cauza de vant , astazi nu o sa iesim din cauza de racorica. MA MINUNEZ cat suntetid e CURAJOASE sa iesiti afara pe vreme nu tocmai prietenoasa si sunteti SI MAI CURAJOASE ca mergeti cu bb asa de mici in supermarketuri. Eu cred ca mai devreme de 6-9 luni nu-mi voi vari bble in aglomerari asa de oameni ...

raportez una bucata cearta cu mama. a plecat ieri plangand. mi se rupe inima... dar si eu nu mai pot fi mama tutror ranitilor. cand nu aveam zuza eram la dispozitia tutror. . acum nu mai am chef , nervi , rabdare sau stil sa ascult si sa vb de pb altora. ori m-am tampoit eu ori m-a schimabt asa de mult maternitatea asta ...
e ora 12:00 si nici eu n-am sunat-o dar nici ea pe mine , desi si-a uitat tel aici ...in fine.

pup. sunt pe aici.

bebelu uite mai mami www.all4baby.ro/produse/1604-jucarii-lamaze.aspx" target="_blank">zornaitori lamaze

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

Multumesc fetelor de raspunsuri!

Acum sunt un pic mai linistita si pot sa va povestesc. Alaltaieri seara a stranutat fata prin somn si a iesit un mucisor gros si galben spre verde.M-am speriat ptr ca pana atunci nu avusese nimic, era perfect sanatoasa.Am ridicat-o repede in sus si probabil ca mucisorii au ajuns in gat si s-a inecat.M-am panicat si in 10 min am iesit pe usa si la urgenta am fost. Acolo am dat de 2 femei, una asistenta si una doctor. Amandoua de o indiferenta si un sictir de 2 km.Noi panicati amandoi, cu fata in brate.Ca ce are,sa o pun pe pat si sa o dezbrac.Mainile imi tremurau si nu reuseam sa o dezbrac mai repede desi fata dormea linistita, fara mucisori ptr ca iesira deja.dr ca de ce o imbrac asa cand vin la dr? Ca doar in 2 piese trebuie sa o poti dezbraca usor.De parca eu m-am mai gandit la asa ceva cand am fugit de acasa!Pana la urma a venit asistenta si m-a ajutat.A ascultat-o, ia luat temp.(37.0), s-a uitat in gat si a ajuns la concluzia ca trebuie sa va internati ca fata e racita si trebuie facut raza si sa o vada un orelist! Deci mi-a iesit fum pe urechi! Raza???I-am spus frumos ca nu ma internez si sa-mi dea o reteta ptr noaptea aia si daca Doamne feri, va fi mai rau ma voi intoarce.A strambat din nas, mi-a mai spus de cateva ori ca e periculos sa plec dar pana la urma am semnat si am plecat cu reteta de Bromhexin si amoxicilina. La farmacie i-am povestit doamnei de acolo care a zambit si m-a intrebat:E primul copil, asa-i??DA!...Toata noaptea am supravegheat-o de teama sa nu se inece. I-am mai scos mucisori pe la 4 dimineata si apoi a doua zi la amiaza...incolori spre albi, nu grosi, nu vascosi.Abia cand am vb cu mama m-am mai linistit. Mi-a zis calm sa nu-mi fac griji ca cel mai probabil e de la vant sau curent si sa nu-i dau antibiotic.Ieri a fost bine, i-am dat doar Bromhexinul de 2 ori pe zi.Ast-noapte a dormit bine, dar de dimineata are iar mucisori si aud ca are si in gatut. Plange cand ii scot, nu sta, trebuie s-o tin, dar in rest e bine. Mi-a tusit o data sau de doua ori dar din cauza mucozitatilor din gat spun eu...Din spital mi-au spus ca ei stranuta si tusesc ptr ca-si curata caile respiratorii, asa ca nu mi-am facut griji...Sper sa nu ajung sa folosesc antibioticul si sa fie doar o forma de rinita...
Cand citeam de Ralu si de celelalte fete cu bebei bolnaviori ma gandeam ca ce trebuie sa fie in sufletul lor sa-i vada asa, dar cand esti in fata faptului si tu abia atunci intelegi.Este groaznic! fereasca Dumnezeu pe toata lumea!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!

in primul rand, multumim mult pentru urarile de ieri! e si el baietel mare, desi tot Veveritzoi e (are perisor pe urechi inca de la nastere si tot nu i-a cazut )

in al doilea rand, astept sa termin ce am de scris si merg sa vad poze de la botez..
SIMO si ROXX felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

apoi, ce sa mai zic, ca am uitat aproape tot ce am citit.
o tin minte pe FRAGRANT care ma tenteaza cu sondajele de weekend - n-am fost pe faza, sorry.
iar povestea cu baietelul care avea ca ''doudou'' un foehn e geniala! eu credeam ca trebuie sa fie moale si pufos, dar uite ca altele sunt motivele pt care isi aleg copiii un obiect de tranzitie...
f interesant!

despre calciu, noua ne-a recomandat de la Fitterman, are un gust f bun, si tot 10 ml, 10 zile timp de 3 luni

Felix si-a serbat seara de o luna de la nastere dormind neintors de la 10 la 3, apoi mancarica si tot neintors de la 3 la 7 (pe ora noua)...
nu mi-a venit sa cred cand mi-am dat seama ca s-a trezit o singura data in noaptea asta

MIMO fix alea le avem si noi de la Lamaze, fluturele si zornaieli+sosetele -> sper sa va placa, fetele care va veti comanda! eu cred ca sunt f utile pt deschiderea lui bebe prin simturi... sa vedem acum
cat despre ne-cumparat haine ca sa nu pic in depresie, subscriu!

pe mine azi m-a mancat in 'pardon' sa merg la magazinul cu producatori sibieni sa iau cate ceva pt micul dejun, si am si insistat desi se oferise soata - eu "nu, si nu, ca eu ies si asa mai rar din casa..."
ajunsa acolo incep "dati-mi si aia, si aia, si vai ce bine ca exista magazine din astea bio, ce bine ca e deschis duminica, dar ce grasa si sanatoasa e branza, mai dati-mi si de oaie..."
cand o aud pe tanti asa, binevoitoare : "si? vine barza, nu?"
am ramas cu telemeaua cea sanatoasa si mai ales grasa in aer, am bodoganit un "nu, a venit deja" si imi venea sa pun la loc branza, cand imi da tanti cea Bio lovitura de gratie, si spune compatimitoare si luminata subit : "aaa! ati ramas cu burta, deci"

am venit acasa mai Bio si mai grasa ca niciodata si am mancat in liniste, cum nu-mi e obiceiul

apropo. eu de maine intru la regim pentru ca nu vreau sa-mi cumpar ceva cu multe numere mai mare decat masura mea pt botezul copilului...
mai bine Sepuku

AMR 12 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ziki ce simpatica esti cand pov

tocmai ce vroiam sa scriu k la noi a iesit soarele, a inceput ploaia

Moni stai lin ca bubulina e bine. aia nu e febra de 37. nu inteleg dc vroiau sa va interneze si sa ii faca si raze. sanatate multa

Andri ieri a fost prima oara cand am dus-o in magazin dar mai mult de 10 min nu am stat. am mers rpd, am luat ce trebuia si gata. iar dupa am lasat-o cu mama in masina (ca dormea si mi-era mila sa o trezesc) si eu am dat iama in mag la raionu bb pt mine nici nu am aruncat un ochi asa sa vad dc imi place ceva.
zilele trecute mi-am dat comanda la niste camasi de p net. am luat masura M si cand le-am vazut ce maaaari erau, sa imi dau palme. initial am refuzat sa le probez. dar mi-am luat inima in dinti si am probat. imi veneau super bine... dar totusi... asa mari??? eu care eram obisnuita numai cu hainute mici....

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
Noi suntem bine, vad ca multe raportati bebelusi care trag partzuri care iti muta nasul...si al meu a fost asa toata ziua ieri.si ii forfotea in burta....desi facuse kk. ma rog, sunt multumita totusi ca si-a revenit la normal. doarme de pe la 22-23 pana la 3-4, mananca si adoarme imediat pana pe la 7-8, si ultima tura de somn e pana la 10-11.si dupa aceea mai adoarme cate 2-3 ore dupa-masa daca iesim afara.daca nu...adoarme in reprize de cate 30 min. a crescut mare...gata...avem si noi nevoie de un centru d'ala...irinuko super tare , si jucariile alea lamaze de se prind de maini si picioruse, tare.
ziki hai ca ai fost tare cu brazeturile tale si cu burta
opaaaa, fug la baiat ca deja a inceput sa tipe la carusel

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Simo si Roxx felicitari pt micii crestini! Sa le dea Dumnezeu viata frumoasa, sanatate, bucurii, pace si liniste sufleteasca.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

simo felicitari pentru crestinarea oltenashului ! vazut si poze ! foarte dragut costumasul....ce sapcalie are el acolo Cea mai frumoasa poza este cea in care sunteti toti 4 ! toti zambiti, si pitica e tare fericita...iar oltenasul parca zice "moamaaaa ce tort marfa mi-au facut astia ! sa-mi bag picioarele ca nu am voie sa pap din el....nu imi dau astia decat lapte !" Felicitari ! ai o familie frumoasa
roxx asteptam si pozele tale cu bebelina crestinata !
iriss babo , felicitari pt bubulin maricel !
Mai fetelor, eu am fiole de plastic de calciu.si cand le desfac...nu prea mai sta capacelul bine...oare isi pierde proprietatile pana a doua zi ?nu mi-a zis nimic dr !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mie mi a zis di dr si farmacista ce ramane in fiola sa beau eu si de fiecare data cand ii dau lui incep fiola noua. Ti am zis ca eu ii dau din fiola de sticla nu stiu ce calciu e in fiolele de plastic.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan 12.01.2011 !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Andri din cate stiu eu nu e prea ok sa inveti organismul lui bb cu "mici ajutoare". Tocmai de-aia se folosesc la nevoie si in nici un caz zilnic. Ideea e ca tranzitul ei va fi din ce in ce mai lenes si va astepta acest ajutor. Cunosc cazuri de copilas de 5 ani la care parintii au fost nevoiti sa foloseasca tot felul de metode ca nu putea face deloc kk, iar din pacate si acum problemele continua si nu poate face decat stimulat cu supozitor sau termometru.
Mai gandeste-te ca si acel supozitor e totusi un medicament si sa-i dai asa zilnic.,.,
Acum este strict decizia ta normal, dar iti spun doar sa mai ceri pareri si sa vezi pe termen lung ce repercursiuni sunt.

In legatura cu iesitul afara pe vreme si mai putin buna eu sunt de parere ca trebuie sa inveti bb ca altfel va veni oricum o vreme cand il vei scoate. Dupa cum ziceau si fetele alta data... acum n-o sa-l scoti doar 3 luni pe an?!?

Monika - clar in cazul tau foarte bine ca n-ai dat antibiotic doar pentru asta. Probabil ca ti l-au dat cand le-ai zis ca acel mucisor era verde - ca asta e semn de infectie. Pupam fata sa fie bine!

Ziki de tine ce sa mai zic... mortala ca de obicei!

Ralu' aici e centrul de joaca, dar l-am luat dupa okazii.ro cu 150 + taxele postale. E foarte bine intretinut. Nou mi se parea prea exagerat. Asa e acceptabil.
Cel mai aiurea mi s-a parut ca a trebuit sa dau 36 lei pe 3 baterii de-alea mici ca de ceas AG13.

Aici e ok vremea. Ne prega de iesit afarica. Vreo 10 grade dar nu bate pic de vant! Si ploaie a fost azi noapte, acum am trimis-o pe la voi!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Al meu pui baga ros la una din jucariile care atarna . A reusit s-o prinda si s-o duca la gurita. Acum e fericit c-o degusta ca lumea - face cunostinta cum trebuie cu ea!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si aici a picurat cateva min si acu e soare pasarelele ciripesc deci clar nu e frig si urat cum au anuntat. se poate iesi fara prbl

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput