Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 11
ocsanica80 spune:
neata si de la noi mai la pranz; strumfa mea nu a mai dormit de la 4 de loc, i-am dat sa pape, leagan-o in brate, adormea si cum o puneam in patut imediat se trezea si nici nu mai adormea; sunt zombi ;
simo/roxx felicitari pentru botez; am hotarat si noi in sfarsit data pe 28 mai;
ziki si eu am patit-o cu burta vineri la serv, m-am dus sa imi schimbe adeverinta pentru depunerea dosarului ca mi-o completase pe cea veche si s-a schimbat daca nasti in 2011, si ma intalnesc cu un coleg care ma intreaba esti iar gravida?? am simtit ca ma impiedic pe scarille pe care le cobaram, asa ca doar azi mai mancam ce vremi de luni regim fraticule ca nu se mai poate;
chiar asa am uita sa va spun, fetili care ati nascut in 2011 si depuneti dosarul pentru CIC vedeti ca s-a schimbat modelul de adeverinta care trebuie completat de angajator (nu stiu daca spun o noutate dar eu am fost cu cel vechi );
Roxana mami de Maria-Sofia
claudia_sm spune:
Buna dimineata la amiaza si de la mine!
Raportez si eu un bebe agitat si marait. Si colac peste pupaza de vreo jumatate de ora si-a mai tras si un pumn in fata (asa, sa aiba motiv de plans).Si pune-te pe consolare...
Mimo - nici bb meu nu face mult pipi noaptea. In ultima vreme si eu il schimb la 10-11, cand il pun la somn si apoi dimineata la 6-7. Totusi isi uda scutecelul. Inca nu s-a intamplat sa fie uscat, uscat...
Ziki - esti haioasa foc ... m-am prapadit de ras. Dar daca te consoleaza cu ceva sa stii ca nu esti singura careia i-a ramas burta.
Ieri am facut si eu sport. Mult spus "am facut sport". Cat am fost in parc am zis ca eu merg la aparate sa fac miscare... Avem in parc niste aparate de alea ca la sala... vedeti-va de treaba... m-am fatait de cateva ori pe ele si gata sportul, spre amuzamentul sotului meu!!!
Irinuka- e super centrul de activitati a lui bb Patrik. Trebuie sa caut si eu unul pentru bb meu.
Si acum o intrebare : Voi ce ceiut le dati bb- ilor vostri? Ca eu ii dadeam Laricol, dar de cateva zile il vomita. Cred ca nu-i mai place...
gabivalceanu spune:
`Neata, fetele!
Ziki, mama, te invidiez (nu, draga, nu ca ai burta, d-aia am si io, multam! Nu, nici pentru brinza Bio!). Te invidiez pt ce copil/copii ai: pai sa-i pui tale intr-o camera pe amindoi! Mama, maiculita, raiul pe pamint! La mine: daca o las pe Ioana 3 secunde cu Ilinca, e jale: ori o ia in brate, strimb, vai mama ei (una are 6 kile si cealalta 19), ori ii indeasa in gura suzeta (doarme, e treaza, nu conteaza! De asemenea, nu conteaza ca Ioana tocmai s-a balosit cu cine stie ce ciine lepros de pe strada) ori face cine stie ce-i mai fulgera pe moment. Am trecut prin toate starile cu ea: rugaminti, furie, dezamagire etc... nimic. Apoi: daca Ioana s-ar calma cu mamosenia, tot ar fi imposibil sa le pun intr-o camera, intrucit Ilinca de trei saptamini e crunta cu somnul: doarme 10 minute, se mormaneste, se screme, de foieste, o da in plins... si tot asa toata noaptea. Caca, par egzample, face de 4 ori pe noapte... cu schimbat cu readormit copil trezit fresh ... trece si picul de somn alocat mie. In fine... ma duc la Tunde.
TUNDE, draga mea, eu te inteleg perfect cu Soniuta, sper sa fie doar o toana! (eu sper de 3 saptamini, dar... speranta ultima moare...tra-la-la!
Cu calciul...mie mi-a zis sa-i dau gluconic, inca nu i-am dat... desi se pare c-ar avea ceva lipsa, ca-i cam tresare buzica. In fine.
Pup, revin
Gabi
bebelu86 spune:
pt cele interesate de targuri mai e unu acu in aprilie la romaero baneasa http://babyboomshow.ro/
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
anka-maria spune:
Deeeeci, io ca proasta (din nou, ca nu ma invat) am sperat ca bubu se va trezi la 6:30 ca doar e dupa ora noua si el daca se trezea la 5 jumate. Si banditu' s-a trezit la 5 fara zece. Sa mor de inima, nu alta. Si cand ii pregateam bibe a dormit cu suzi in gura. L-am lasat asa si m-am dus inapoi in pat. In 10 min. era cu ochii mari si zbiera iar .
andri31 spune:
mai! ceva e!
o fi in aer! o fi in stele! o fi in vaccin !
zuza mea se maraie , mosmondeste , de azi dimi. mai mult de 15 min nu a dormit. evident ca se linisteste numai in brate... deja ma apuca pandaliile. am lasat-o sa si planga pe principiul ca oboseste si adoarme, ti-ai gasit!
stau cu ea martisor atarnata de azi dimineata si numaic and o aud cum se maraie si matzaie mi se scoala parul
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
roxx26 spune:
Buna fetele!
Ne-am linistit si noi...A fost absolut superb la botez. Ne-am simtit asa bine si am fost tare mandri de Catalina noastra. A plans destul de putin la biserica (fata de cum ne asteptam noi...), apoi a bagat nani pana la restaurant. Ar fi dormit mai mult, dar tripletii nasilor au tot tras-o de manute si de picioruse, vroiau neaparat sa o trezeasca, probabil isi imaginau ca o sa se ridice din carucior si o sa alerge la joaca impreuna:) In rest a fost super cuminte, a papat cam de 3 ori in timpul petrecerii. Toata lumea a ramas surprinsa si a laudat-o cat este de cuminte (chiar si DJ-ul se tot uita cu gura cascata seara pe la 10, cand mandra mea era cu gura pana la urechi - a zis ca a fost la muuulte botezuri, dar copil asa cuminte, care sa nu maraie deloc, nu a mai vazut..., evident ca noi crapam acolo de mandrie). Nu a plans mai deloc (doar cand ii era foame), a rezistat sa faca poze cu absolut toti invitatii.
Cand au venit ursitoarele, pe la jumatatea spectacolului a cazut lata...muzica era data mult mai incet, era si mai linistitoare si o fi crezut copilul ca s-a terminat cu galagia:) In rest a fost bine, fata mea a stat pana la ultimul invitat, a plecat ultima din restaurant. Mi-a fost putin teama ca i-am stricat programul de somn, dar a dormit azi-noapte de la 1 la 9 dimineata.
Impresii generale: restaurantul - absolut superb, mancare super, bautura fara limita (open bar) si chestii bune (nu vin de surcele sau alte chestii asemanatoare din categoria mult si prost...), invitatii s-au declarat foarte multumiti. Personalul a stat tot timpul dupa fundul nostru, unii invitati (mai ales copiii) au vrut alte chestii decat erau in meniu si le-au facut tot ce au vrut in plus (supe, snitele, crochete de branza, legume proaspete in loc de muraturi etc.). Taxa de servire a fost inclusa pe factura, asa ca n-am mai umblat cu spagi si alte chestii d-astea. Recomand restaurantul din inima, am facut o alegere excelenta!
Tortul l-am comandat la cofetaria Suzana Dana de la Dristor (tot prin interemdiul restaurantului) si a aratat super si a fost si foarte bun (jumatate diplomat, jumatate mascota, sa impacam pe toata lumea). DJ-ul s-a comportat super, muzica buna, s-a dansat la greu. Iar fotograful si cameramanul - doi baieti pasionati de ceea ce fac, cu multa rabdare si profesionalism, abia astept pozele si filmarea.
Momentul ursitoarelor a fost si el simpatic, fetele dragute si haioase, invitati incantati.
Azi am facut si baita de dupa botez, buburuza s-a comportat binisor, a plans mult mai putin decat plange seara la baie (tati zice ca ar trebui sa-i punem zilnic in cadita petale de trandafiri, poate functioneaza:)) Acu doarme lata in rochita rosie pe care a primit-o de la nasa...o sa organizez pozicile zilele astea si va arat ispravile noastre.
Suntem super fericiti!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
VASILASANITA, nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, ca nu am terminat de citit, dar ma bag si eu in seama.
Pt Infant Formula nu-ti trebe reteta de la medic, pt ca oricum nu gasesti in farmacii, tre sa comanzi de pe net (dai o cautare pe google, daca nu nimeresti unde trebuie imi spui si-ti dau linkul de unde am comandat eu). Noua ne-a dat dr noastra, a spus ca-s cele mai bune vitamine pt copii si o sa i le dam o perioada, nu ca ar avea carente sau ceva, ci profilactic, exact cum e vigantolul de ex.
Dr ne-a zis asa: 10 picaturi pe zi (are o pipeta cu care se manevreaza usor), dar in felul urmator: 1 pic in prima zi, 2 pic in a doua zi, si cresti treptat pana la 10 in a 10-a zi. Apoi continui cu 10 pe zi. Cred ca pe sticla scria altfel, dar eu am facut cum a zis dr.
_
Roxana
missmj spune:
roxx felicitari pt bebelina crestinata si cuminte.te cred ca sunteti fericiti...se simte in cuvintele tale.abia astept sa vad pozele
andri al meu s-a trezit bine dispus, a stat vreo ora cu ochii beliti la carusel, si deodata a inceput sa tipe, l-a potolit pt ceva timp si dupa aceea a inceput maraiala.asa ca lam imbracat, l-am scos 20min afara, si cand a adormit l-am bagat in casa cu tot cu carut, si l-am pus la geam.si doarme bustean...crede ca e afara
claudia si al meu a inceput sa isi dea pumni...ce haiosi sunt
Intrebare : Aveti idee unde gasim nist everighete dragute la preturi rezonabile ? mai e asa putin pana la nunta
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
roxx26 spune:
ZIKI, deci ai patit si tu faza cu vanzatoarea binevoitoare care te-a anuntat ca ai ramas cu burta
_
Roxana