Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 19
florintunde spune:
Simo/Gabi;esti calma si linstita pana nu o patesti..acuma ne miram ca suntem mai ingrijorate.Si EU am avut multe probleme cu Mario..dar de cele mai multe ori am exagerat/nu era asa grava situatia precum am trait-o Eu.Si acuma daca am dubii in privinta Soniei,cv nu mi se pare in regula- ma panichez un-doi/plang/caci asa e o mama...sau cel putin Eu.As fi in stare sa fac orice pentru puii mei.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
Lorich spune:
Exact Tunde...eu ma panichez la primul muc, firar'
Mereu zic..uite alea-s probleme adevarate, eu sunt mare bou ca ma sperii de la aia sau aialalta, dar d efapt...problemele copiilor nostri sunt cela mai importante si stringente din lume. Mamicia!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
Neata fetele!
Oribila vreme e afara...bleah
LORI, stai mai linistita ca nu pateste nimic fifi de la vaccin! Ti-am mai spus ca este o luptatoare si o curajoasa!
V-am citit, dar nu mai tin minte nimic...sunt ca lovita de tren. Mi-a mai trecut din oboseala, dar ma dor toate. Am facut o febra musculara generala dupa ziua de sambata. Am avut tocuri imense pe care am rezistat eroic pana la final, am tot dansat, am tinut destul de mult domnisoara in brate, cand eu cand tati, ca ea ar fi stat saraca in carucior dar o chiraiau tripletii...si cum am o lipsa de miscare crunta acu-s rupta. Planific un masaj de relaxare zilele urmatoare, sa vedem daca imi iese.
Azi am in plan sa-i comand Catalinei niste jucarii, sunt in cercetari.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Roxx Doamne ajuta! Uite, ai avut dreptate cu viroza...Doamen si ce urata viroza a fost!!
Am o tona de intrebari pt tine vizai de botez-o sa-TI inund PM-ul.
intrebare intrebatoare ce detergent de rufe folositi la bebi? Le-a facut zone aspre pe piele?? Ca eu folosesc dermalin, e super pt pielicica...insa...il banueisc c anu spala..cum le bag asa le scos, nici caca, nici pishu, nici partz..nimic nu iese; as schimba!
gabivalceanu spune:
LORICH, eu folosesc unul lichid organic, special pt bebelusi, de pe organicbaby.
gabivalceanu spune:
INTREBARE, ha, ha, citez, in stil zikian: bebelusii vostri au inceput sa rida zgomotos, asa, in hohote, cu chitaieli? Ioana facea asta la 2 luni jumate si eu cu Ilinca nu mai am rabdare...
G
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu INTREBARE, ha, ha, citez, in stil zikian: bebelusii vostri au inceput sa rida zgomotos, asa, in hohote, cu chitaieli? Ioana facea asta la 2 luni jumate si eu cu Ilinca nu mai am rabdare... G |
Ana doar o data in somn!!! Abia astept!!!!!!Si Robert a ras prima data pe la 2 luni jumate cu cel mai frumos sunet din lume!!!
Mitsu-bishu spune:
Neata!
Lorich, "Vaaaai, l-am stricat pe Lobet!" , dulce, dulce, dulce! Si voi imi sunteti dragi, cu toatele, dar rezonez mai ales cu mamicile de doi copii, sa zic asa... A, detergentul, eu folosesc Sano Maxima de cand era Conrad bb, spala bine, are soda cred, da' trebuie frecate inainte petele de caca, definitely! Nici Arielu' nu le scoate ca lumea, chiar si cu prespalare si temp > 90 gr C. Sano asta miroase ok, e special pentru bby, adica se clateste repede din hainute si ia fix petele care trebuie, alea de chestii fiziologice - caca, pishu, laptic, voma de laptic (+papa), nu e prea eficient pentru rufe de adulti in sensul ca nu scoate prea bine petele de grasime, fond de ten, miros de tutun
Tunde, nu m-am lasat, gasit, vazut, placut! N-am mai dat feedback ca m-am afundat in pozici... Da' sunteti niste frumosi, Mario e bucatica rupta din mami, care este si ea gorgeous
gabivalceanu, brrr... La mine era mai bine de 90% fictiv, adica copilul meu avea o anormalitate inchipuita de mine... Dar cand am vazut ca a crescut copil normal sau chiar peste normal m-am linistit! Eu zic ca nu e cazul sa te alarmezi cu Ilincutsa, ba tocmai experienta cu Ioana pozitiva intr-un final sa te lase sa gandesti limpede! si alunga stresul asta, te rog! Iti mananca multi ani din viata...
Ooof, Shines, si voi! La mine vorbitul a fost ultima teama, pana atunci "picase" toate testele - urmaritul cu privirea a avut loc mai tarziu, primul zambet, dupa 2 luni, rasul in hohote, la fix 6 luni, gangureala, 2 - 3 luni, stat in fund la 9 luni, mers de-abusilea, 11 - 12 luni, mers in picioare - 15+ luni!!! Am mers la dr. Jianu, eram disperata, copilul meu de un an si aproape 3 luni se tara pe burta ca un crocodil, altii fugeau prin parc... Apoi raspunsurile "emotionale" ca sa zic asa, zambea, radea, dar era rece, nu te puteai apropia de el, nu puteai construi un "pod", nu ii placea in brate decat ca sa vada ceva pe sus, daca il luam sa il pup ma impingea! Nu raspundea la nume... Si multe altele. Dupa ce a inceput sa mearga la cresa (1 an si 8 luni) si-a dat drumul la vb super-repede, in 2 - 3 luni ii turuia gurita si avea deja in vocabular vreo 300 cuv.! Totodata, a inceput sa planga dupa mine cand il lasam acolo si uite-asa ne-am apropiat noi . Bine, si cu multa rabdare din partea mea si terapie saptamanala, in care mi se explica unde gresesc.
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
Andutza_B spune:
Vai, si eu abia astept sa rada cu zgomot Deocamdata imi place sa "ii sar in fata", ca ma analizeaza si dupa aceea asa frumos zambeste... fara dintisori, doar asa, cu gingiile, face gurita ca o felie de pepene! Ma topesc. Si zambeste mult mult, daca stau in fata ei jumatate de ora, ea jumatate de ora asa face, se uita-zambeste, iar se uita atent, o vad cum poarta privirea pe fata mea-iar zambeste... Oricat de obosita as fi, cand face asa, imi trec toate. Dar cand va rade in hohote... atunci sa ma vad cum nu ma pot desprinde de ea!
Fetelor, mie acum 3 zile mi-a venit mos craciun...Auzisem tot felul, ca prima data e si mai mult si mai dureros si mai si mai. Ei, la mine e si putin, si fara nicio durere (in conditiile in care inainte de sarcina eram cu nurofenul si scutecele dupa mine, ma durea pana transpiram). E normal? Lohiile s-au terminat de mult, de vreo luna... O fi altceva? Sau sa fiu eu atat de norocoasa si sa fi scapat de menstruatiile abundente si dureroase?
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)