Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Sunt afundata in poze, vai, ce ma bucur ca vad buburuzele . Si ce mamici sexy!! Sa va mai aud ca va plangeti de kilograme si alte alea, la ce bine aratati!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LAVI daca nu te superi si/sau daca mai ai datele de contact, mi-ai putea trimite si mie PM cu psy-ul cu care faceai terapia?
Eu am probleme existentiale cu mine si pe fondul celei de-a doua sarcini s-au accentuat fricile, etc...
De mult caut recomandari despre psy, dar observ ca multa lume se fereste sa dea detalii (te felicit pentru sinceritate si deschidere, apropo! in general nu numai pt povestea cu Conrad )
asa ca am ramas tot asa de bou desi continui sa caut.
daca imi poti spune si un pret.. tara vesnic recunoscatoare ti-ar fi!
sa'mna!

si pentru cine intreaba de invitatii, noi le-am facut aici pt nunta si am fost super-multumiti nu numai de ele in sine, ci si de colaborarea cu ei
AICI

AMR 12 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

fetelor as dori sa stiu daca exista vreun risc pentru ilinca daca-i fac eco la sold+abdomen? mentionez ca doar ni s-a sugerat sa facem acest screening pentru a fi siguri ca bebelina este ok,pana in acest moment neexistand suspiciuni ca ar fi altfel decat bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Andutza, eu zic sa nu te bucuri de data asta, mai asteapta o luna, vezi ce-o fi... S-ar putea sa fie vorba despre "mica menstruatie"...

pufoasalaura, eu am ghimpele asta cu displazia, ca nu avem cutele egale, chiar aseara am facut sapaturi dupa pareri pe net/ doctori de incredere. Daca zici ca nu exista suspiciuni, e ok, dar daca nu a putut sa iti spuna nimeni nimic concret (cazul meu - doc a spus ca nu se poate pronunta, are dubii, ar trebui sa fac echo pentru linistea mea), eu zic sa te duci.

ziki, scriu PM imediat!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fac capitol imediat

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MITSU BISHU, ai f mare dreptate... Incerc sa-mi scot din cap si ma trezesc iar analizind-o...of!
CU psihologul... buna treaba ai facut c-ai mers! Trebuie sa ajung si eu cu Ioana, ca avem o restanta: cind avea 5 ani a pierdut-o tac-so in hotel, a pus-o singura la lift sa urce la mine. Asta mica a apasat S in loc de 5 si asa a ajuns singura, in subsolul semi parasit al hotelului, in bezna complet... Eu mincam mere la tv, tac-so citea reviste in receptie si copilul... nu stiu ce-o fi fost in sufletelul ei o juma de ora in bezna cu mese rupte, paturi, maldare de rufe... Cind am realizat c-am pierdut-o, am innebunit, imi imaginam c-a rapit-o cineva, nimeni n-o vazuse, nimeni nu stia nimic, eram complet neputinciosa ... of, si eu nu-i spusesem niciodata sa se fereasca de oameni... Am auzit-o intr-un tirziu strigind din fundul pamintului: mami, evident era socata si alt copil... si eu, in loc s-o linistesc, m-am trezit zbierind isteric: unde umblii, copilule, tu stii ca exista oameni care te omoara si te taie bucatele?!
DA, si pt ca gafa nu era suficienta... la juma de an de la patanie, copilul nu mai voia la gradi, plingea, se agata de mine... Citeva zile n-am dus-o, facindu-i zilele amare, carind-o cu mine la serviciu si obligind-o sa se plictiseasca nemiscata pe-un scaun, sa inteleaga ce naspa e daca nu merge la gradi (e drept, ca nici n-aveam cu cine s-o las). In fine, iau legatura cu un psiholog de aici, stam de vorba si concluzie: fata e rasfatata, eu ii fac jocul, sunt slaba, nu respect regulile (m-am mirat, ca eu sunt extrem de cu reguli)si ca toti pling la gradi, s-o las cu forta si s-o asigur ca vin s-o iau. Am facut si eu cum a zis profesionistul... La citeva ore de cind am lasat-o, m-au chemat de urgenta, fata era in super criza, avea falcile inclestate, nu putea articula, alba, miinile sloi... SA MOR! Ce-i facusem! Inca ma simt vinovata... Am cerut si eu desenul facut la psiholog: eu cu tati pe plaja la mare, fara ea... Interpretarea idioatei ileia de psiholog : e o egoista, vrea sa fie mereu cu dvs, trebuia sa-i explicati ca adultii pot fi la mare fara ea. Lasati, ca i-am zis eu ca puteti fi fara ea....SI es, puica mea, isi desenase marea teama...iar idioata aia i-o confirmase!
Acum e ok, doar are o anume frica si teama de barbatii necunoscuti... si ma gindesc uneori c-ar trbui reparat ceva, sa nu ne trezim prea tirziu.

Hai, c-am plictisit fetele nevinovate d epe forum, e, poate retineti ceva din greselile unei mame toante...

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitolu nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZIKI, mama, mi-o luasi inainte! Eu intii o luam in invaluire pe Mitsu Bishu...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi!

Observ ca va plangeti de vreme urata. Aicisunt 14 grade dar din bacate bate vantul taaare. Poate s-o mai potoli, trag eu sperante!

Daaaa bb Patrick baga rasete cu hohote zgomotoase si asa cum ziceti voi de pe la 2 luni jumatate a inceput.

Detergent - Ariel cu dubla clatire si balsam sensitive. N-am avut probleme cu pielea deloc.

Va doresc o saptamana minunata si fara colici (va compatimesc pe cele ce nu ati scapat inca de ei)!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput