Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 14
carmen_70 spune:
[quote]citat din mesajul lui Crinutz
Despre parcare...noi nu am avut loc cand am ajuns asa ca ne-a ghidat portarul si am gasit un loc chiar langa ghereta lui dar ne-a costat vreo 10 euro parca spaga lui. Am fost fraieri la faza asta, am dat cam mult dar ala se tot facea ca nu intelege....Am lasat-o asa pt ca ne-am gandit ca acolo e pazita bine. Doar ca la sfarsitul sejurului nu mai puteam pleca pt ca ne blocase o masina de buzau care nu a avut bunul simt sa lase un nr de telefon in geam. Abia am scos-o de acolo noi avand si o masina mare, lunga. Deci cu parcarea e o pb, dar preietenii nostri au gasit in interiorul hotelului si cred ca nici nu au platit in final :D (s-au descurcat cumva)
Multumesc frumos.
Mai am o intrebare.
Daca reusesc sa "prind" loc in parcare ramane al meu pe toata perioada sejurului?
Anul trecut am vizitat in fuga orasul vechi si anul asta as vrea sa "aprofundez".
Sau exista mijloace de transport in comun de la hotel spre orasul vechi?
cosmina_p spune:
carmen 70,din cate-mi aduc aminte,am primit un cartonas pe care trebuia sa-l punem in parbriz.Cand plecam si cand reveneam in parcare aratam caronasul.Locul nu se ocupa in timpul plecarii noastre.Parcarea(parca) a costat 10 leva/zi si am platit-o la sfarsitul sejurului.Concediu placut!
Crinutz spune:
carmen, nu stiu cum e cu locul ca noi am stat cu spaga , dar cred ca ramane al tau.
Exista si mijloace de transport catre orasul vechi dar n-as putea sa spun care e orarul. Noi am fost cu un taxi, am fost mai multi intr-o masina si am impartit sma. ideea e ca trebuie sa negociezi la sange ca astia te jecmanesc daca te vad turist.
danasonia spune:
La duni nu se plateste parcarea. Noi am stat la Marina Royal si ceream la restaurant sticle de apa cand aveam nevoie.Bauturile bulgaresti sunt mai slab alcolizate,dar curate ,nu ai dureri de cap dupa ce le consumi. Cursul 1 leu=0,40 leva in statiuni.La supermarchet i sticla de BALLANTINES era 26 leva,in bar 5 leva/100 ml
danasonia spune:
am uitat,se pare ca au bancomat la hotel Pelican;bacsisuri se lasa ,daca vrei in borcanele special amenajate la restaurant,bar,etc,nu sunt o conditie pt serviciile primite ci o recompensa,daca tu consideri ca merita.
MirelaIon04 spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru raspunsuri (CorinaDani si DanaSonia).
Am citit toate postarile de pe am fost acolo si m-au ajutat foarte mult in luarea deciziei de a merge la Duni (pe langa impresiile unei cunostinte). Initial am vrut sa mergem la Kaliakra in Albena dar pana sa dam avansul... nu mai erau locuri.
In Duni vom sta la Pelikan.
La intoarcere voi scrie si eu impresiile din aceasta vacanta (pentru ca si eu am beneficiat de parerile voastre si mi-au fost de mare ajutor...)
danasonia spune:
Cu placere. Hotelul Pelican,mi s-a parut foarte frumos,ca un mic castel,distractie placuta!
anaalina spune:
Salutare ...vin si eu cu impresii destre complexul IBEROSTAR - Nisipurile de aur. O sa le scriu asa cu liniuta cum mi le amintesc . ca sa fie mai usor de citit:
- parcare 5 leva pe zi, siguranta maxima , masina intacta
- curat peste tot, prosaope schmbate zilnic , aspirat zilnic =CURATENIE
- mancare diversa , seata cu peste , seara cu paste ...burta sa ai...
- sucurile ORIBILEEEEEEEE de la un dozator ziceai ca sunt sucurile nostre de la dozator
- berea APA CHIARA ..asa a zis al meu sotz
- apa in mare fu receee , intrerea in apa prea abrupta pe copilul meu de 4 ani , imi era teama si mie , din 3 pasi aveai apa la gat
- locuri de joaca pt copii NU EXISTA!!!nu au un topogan . nu au NIMIC, doar o camera mare cu niste masute unde pot picta sau asculta muzica , nimic in aer liber
- piscina hotelului destul de mica , max 20 sezlonguri, dupa amiaza era acoperita de umbra hotelului deci nu puteai sta la soare
Daca mai aveti intrebari puneti ca va raspund. Pupici si sa aveti soare
salcia spune:
Fetelor, noi maine plecam la Sinemorets, in sudul Bulgariei, aproape de granita cu Turcia. As vrea sa stiu unde ar fi mai ok sa schimbam banii (lei in leva)? Multumesc.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salcia Fetelor, noi maine plecam la Sinemorets, in sudul Bulgariei, aproape de granita cu Turcia. As vrea sa stiu unde ar fi mai ok sa schimbam banii (lei in leva)? Multumesc. |
buna,
o varianta ar fi sa folosesti cardul de salariu, cu care vei scoate de la bancomat, de preferat dintr-un orasel "mai rasarit", suma necesara. conversia din lei in leva se va face la un curs putin mai bun decat cel afisat la casele de schimb valutar.
ce banca ti-a emis cardul de salariu ? ideal ar fi sa retragi leva de la un bancomat ce apartine aceleiasi banci, pentru a nu plati un comision suplimentar.
din impresiile postate pe un alt site, rezulta ca singurul bancomat existent in Sinemorets este la Hotel Bella Vista, tot acolo este si o casa de schimb valutar. insa autorul impresiilor de vacanta nu a dat detalii suplimentare, nici despre cursul de schimb, nici despre banca de care apartine acel bancomat.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)