Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Anca Wish spune:
Noi ne-am intors ieri de la Nisipurile de aur, Hotel Astera. Avem numai cuvinte de lauda. Ne-a placut foarte, foarte mult, cu toate ca unele experiente nu sunau tocmai bine, totul a fost aproape perfect.
Androixo, ai avut dreptate!!!
danasonia spune:
ne-am intors din Bulgaria,unde anul acesta am ales ca locatii DUNI,hotel Marina Royal si Obzor,hotel Miramar. Sa incepem cu Duni:
-locatie frumoasa,toate hotelurile elegante,curate
-hotelul Marina royal,nu l-as recomanda celor cu copii mici datorita scarilor abrupte pana la piscina,e mai recomandabil Marina beach
-nu am vazut animatie pt copii,cea pt adulti era f.buna.mai ales spectacolele de seara
-mancarea ,cam aceeasi la toate hotelurile.nu foarte variata dar bine gatita,diferenta la 5 stele consta in modul de servire,in sensul ca la restauramtul de la MRerau fete de masa si tacamuri puse chiar si pe terasa si vinurile erau imbuteliate
-ce nu mi-a placut a fost ca in camere ,nu puteam aerisi datorita mirosului de macrou la gratar facut zilnic pe terasa si pe care hotele nu-l absorbeau.in rest nu am a ma plange
danasonia spune:
sa continui cu Miramar:
-venind de la Duni,am avut impresia ca am nimerit intr-un quartar de blocuri cu piscine la mijloc
-este doar AI si ni UAI cum se pretinde
-mancare destula,in mare acceptabila,la cina se mentine cred mancatul in serii ca la hotelurile RIU,noi am avut trecut de la receptie de la 19.30-21.desi restaurantul de deschide la 18
-multe sortimente se termina repede si nu se mai aduc
-trebuie totusi sa recunosc ca e cel mai bun ca servicii din OBZOR,comparandu-l cu SOL LUNA BAY,unde am fost anul trecut sau cu RIU HELIOS BAY PT CA: parcarea nu se plateste,sunt destule locuri la piscina,locurile pe plaja sunt mai multe,cei isteti au venit cu umbrele de acasa si au avut loc berechet pe plaja.fara grija rezervarii.
crengu75 spune:
Emushi, imi amintesc ca un expreso delicios la Hotel Admiral ( 5 stele) in Nisipuri costa 3 leva,deci undeva la 1 euro jumate, deci nu te stresa, nu e mai scump ca la noi. La fel costa si la Kaliacra in Albena , daca nu-ti placea cafeaua oferita, puteai cumpara la acelasi pret, 3 leva.
Androix spune:
Super! Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Noi plecam pe 16 in sunnybeach si am un mare stres legat de mancare. Sper sa ma intorc si eu incatata de-acolo.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
codruta_grg spune:
Cred ca trebuie luat UAI in Bulgaria sa fie AI. Noi am patit-o in sunny beach, la hotel de 4 stele, e drept, nu de 5, dar era recomandat de nemti... Nu prea era diversificata, repetir aproape in fiecare zi.....
MirelaIon04 spune:
Buna fetelor,
Vom pleca si noi in august in Duni - este prima vacanta in Bulgaria. De aceea, va rog pe cele care v-ati intors recent de pe litoralul bulgaresc sa ma ajutati cu detalii de genul:
- mergem la AI, dar sotul e mai pretentios de fel si daca nu ii plac vinul sau berea "locale", vom cumpara de la barul hotelului; care sunt preturile?
- parcarea in Duni se plateste anul acesta?
- sucurile pentru copii cum sunt?
- apa plata ai in camera?
- ati dat "tips"-uri? cam cat?
- in Duni este bancomat sau casa de schimb? (daca nu luam la noi suficienta leva sa mai schimbam acolo)
Multumesc mult
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaIon04 Buna fetelor, Vom pleca si noi in august in Duni - este prima vacanta in Bulgaria. De aceea, va rog pe cele care v-ati intors recent de pe litoralul bulgaresc sa ma ajutati cu detalii de genul: - mergem la AI, dar sotul e mai pretentios de fel si daca nu ii plac vinul sau berea "locale", vom cumpara de la barul hotelului; care sunt preturile? - parcarea in Duni se plateste anul acesta? - sucurile pentru copii cum sunt? - apa plata ai in camera? - ati dat "tips"-uri? cam cat? - in Duni este bancomat sau casa de schimb? (daca nu luam la noi suficienta leva sa mai schimbam acolo) Multumesc mult |
intrebare : unde anume veti sta la Duni, in ce hotel ?
acum sa-ti raspund pe rand, cu mentiunea ca informatiile sunt de anul trecut:
- din pacate nu stiu, nu am retinut preturile, nici nu am comandat bauturi contra-cost; o alternativa ar fi sa-si cumpere sotul tau bere de la minimarketul de langa Marina Beach. exista un bar cu plata, la Royal Marina Palace, Sky Bar, nu am fost acolo; sotii din dotare au spus ca bauturile locale - bere, whisky si gin - sunt acceptabile spre bune; insa si-au luat de acasa si 2 sticle de Jack Daniels, cand aveau chef sa bea, luau de la bar pahare de sticla cu gheata si isi savurau "portia" pe balcon, inainte de cina, asteptandu-ne pe noi, doamnele, sa ne pregatim
- parcarea s-a platit DOAR pentru sejururile de Paste si 1 Mai; acum am inteles ca nu se plateste
- sucurile de la dozator erau din gama Pepsi, la bar gasesti si suc la cutie (gen Prigat) si din acelea care sunt amestecate automat tot timpul in recipiente transparente (imi scapa denumirea acum)
- apa plata NU ai in camera (vorbesc despre Marina Beach, unde am fost anul trecut), insa la bar exista o vitrina frigorifica cu apa plata la discretie, imbuteliata la 1,5 l; sunt si dozatoare cu apa plata, atat la terasa restaurantului, cat si la piscina MB; in camera ai mini-bar, dar este gol
- nu am dat tips, mai lasau sotii nostri (am fost 2 familii) maruntei in tip-box-ul de la bar
- nu am vazut bancomat (Duni e de fapt o mare proprietate, ingradita, cu hoteluri si vile raspandite pe suprafete generoase; in afara gardului resortului nu gasesti nimic, pana la prima localitate sunt 3 km sau cam asa ceva); schimb valutar poti face la receptia hotelului, pentru lei, euro, dolari, schimbul se face la un curs usor inferior (dezavantajos) fata de cea mai apropiata localitate - Sozopol
mai multe detalii gasesti pe acel site romanesc cu impresii (am fost acolo, fara pauze intre cuvinte), am postat si eu pe larg experienta mea de anul trecut de la Duni-Marina Beach.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
carmen_70 spune:
Buna fetelor.
Dupa o vara la Duni si o redirectionare la Pomorie, anul asta am ales Nessebar - Sol Mare & Bay. Plecam in 29 iulie (mai sunt trei saptamani ).
Pe ultima suta de metri ce sfaturi imi puteti da?
Legat de mancare nu cred ca ma pot astepta la schimbari mari iar eu am devenit fan al preparatelor din carne de vita bulgaresti si despre vinul lor rosu si sec nu am decat cuvinte de lauda.
Parcarea am inteles ca se plateste dar gasesc loc, sau trebuie sa ajung la o ora anume?
Daca stie cineva "mici trucuri" care sa-mi faca mai placut concediul, astept cu nerabdare.
Multumesc frumos.
Crinutz spune:
carmen_70, eu am fost la Sol Palace cel din mijloc dar cred ca diferentele nu sunt semnificative la mancare fata de cele 2 de 4 stele. Imi amintesc ca mancarea a fost ok, diversificata, aveai ce alege. Bautura...ca la toate AI, berea un pic apoasa, vinul..nu stiu depinde de gusturi, aveam mancare si la pool bar intre micul dejun si masa de pranz (cred ca aveau si celelalte 2 hoteluri de 4 stele sau puteau veni la piscina principala sa ia de acolo). Preturi la bar nu stiu ca nu am cumparat nimic de acolo. Parca cafeaua era ok cea din holul hotelului.
Despre parcare...noi nu am avut loc cand am ajuns asa ca ne-a ghidat portarul si am gasit un loc chiar langa ghereta lui dar ne-a costat vreo 10 euro parca spaga lui. Am fost fraieri la faza asta, am dat cam mult dar ala se tot facea ca nu intelege....Am lasat-o asa pt ca ne-am gandit ca acolo e pazita bine. Doar ca la sfarsitul sejurului nu mai puteam pleca pt ca ne blocase o masina de buzau care nu a avut bunul simt sa lase un nr de telefon in geam. Abia am scos-o de acolo noi avand si o masina mare, lunga. Deci cu parcarea e o pb, dar preietenii nostri au gasit in interiorul hotelului si cred ca nici nu au platit in final :D (s-au descurcat cumva)