Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIHA78

Noi avem bilete de vineri, ptr. 7 nopti, la Gergana in Albena, cum vremea nu se anunta prea grozava nici ptr. sapt. viitoare, vreau sa va intreb daca stiti cumva sa existe in Albena ceva Aqua Park, piscina privata inchisa. La hotelul Gergana ni s-a spus ca este piscina inchisa, dar am inteles ca nu e nu stiu ce si ma gandesc ca tb. sa fie in statiune ceva alternativa in caul in care vremea e urata.

Miha si Tudor(20.02.2006)

Am o colega care merge la acelasi hotel in august. Sa ne povestesti la intoarcere.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina86 spune:

salut!!
anul asta vom merge cu bebe la sunny beach:) e cam mik are 6 luni doar:( sa imi fie teama?a mai fost cineva cu bebe asa mik?oare ce medicamente sa iau preventiv la mine?
va poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Nu cred ca trebuie sa-ti fie teama!!!Am cativa ani de Bulgaria si am vazut foarte multe familii cu bebelusi!Dar la 6 luni nu-i bebelusa...e domnisoara-n toata regula!!!Noi am fost cu bebeluta la 4 luni....doctorita de familie ne-a dat voie si am luat-o la fuga spre mare(nu pe doctorita).Prima data am fost pe litoralul nostru pt ca aveam impresia ca Bulgaria-i departe tare!!!!Referitor la medicamente....cred ca trebuie sa-i ceri parerea dr copilului.Cred ca trebuie sa fii f atenta la ce-i dai sa manance.Eu am avut noroc ca atunci cand am fost prima data la mare cu fetita eram un fel de...Fulga(o alaptam)Concediu placut!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina86 spune:

multumesc mult astept pareri si sfaturi in continuare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

no fetelor ca acu' am alta problema cu moshu' meu care nu vrea nici la mare (dar nu are de ales, ca are copii), nici la bulgari (ei bine, nici eu nu vreau in ro!) - n-am platit inca sejurul (da' tot la sol nessebar vreau sa merg, daca o mai fi valabila oferta care o gasisem), ca sotiorul zice ca...ce ne trebuie noua 5 stele? (nu ca as vrea neaparat 5, doar ca am primit o oferta cu pret ca de 3 )...ca cica o sa cheltuim mult in plus... (asta o cred, dar el e cheltuitorul!)
deci...ce-mi putezi spune despre AI bulgaresc? gasesc cafea buna la hotel? apa, suc, bere ok? inteleg ca numai marcile lor, deci o Fanta, Cola...nu sunt incluse? o idee cam cat ar costa daca am cumpara de acolo? (nu ma refer la supermarket, ci la restaurantul/barul hotelului)
uff nu mi-as face probleme pt asta, dar vreau sa stiu unde ma aventurez, sa nu aud placa "ti-am zis eu!"

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui emushi

no fetelor ca acu' am alta problema cu moshu' meu care nu vrea nici la mare (dar nu are de ales, ca are copii), nici la bulgari (ei bine, nici eu nu vreau in ro!) - n-am platit inca sejurul (da' tot la sol nessebar vreau sa merg, daca o mai fi valabila oferta care o gasisem), ca sotiorul zice ca...ce ne trebuie noua 5 stele? (nu ca as vrea neaparat 5, doar ca am primit o oferta cu pret ca de 3 )...ca cica o sa cheltuim mult in plus... (asta o cred, dar el e cheltuitorul!)
deci...ce-mi putezi spune despre AI bulgaresc? gasesc cafea buna la hotel? apa, suc, bere ok? inteleg ca numai marcile lor, deci o Fanta, Cola...nu sunt incluse? o idee cam cat ar costa daca am cumpara de acolo? (nu ma refer la supermarket, ci la restaurantul/barul hotelului)
uff nu mi-as face probleme pt asta, dar vreau sa stiu unde ma aventurez, sa nu aud placa "ti-am zis eu!"

care e bugetul alocat pentru sejur ? ma refer la cazare. a, si ce varsta au copii ?
conceptul de AI in bulgaria variaza, nu e identic.
eu am fost foarte multumita, de exemplu, de conditiile de la Duni. cafeaua era OK, sotii nostri spun ca berea si whisky-ul erau bune, am incercat si eu gin tonic - ok, mojito - cam tare si amarui ptr gustul meu, vin spumos, vin alb - ambele ok, cocktailuri cu continut scazut de alcool - ok si astea. apa plata la discretie. suc la dozatoare - gama pepsi, insa la bar aveai si sucuri gen prigat (la cutie).
singurii bani cheltuiti in acest resort, anul trecut, au fost pe calutul cu fise in care se dadea fii-mea, niste jucarele tot pentru ea si atat. in rest nu ai de ce sa dai bani, pe mancare sau bautura. a, exista un bar in hotelul de 5 stele din resort, unde toate bauturile sunt "pe bani" - insa cred ca nu prea avea clienti...in sozopol nu am reusit sa ajungem, probabil ca daca mergeam cheltuiam ceva pe suveniruri sau mancam la o taverna cu specific.
anul acesta mergem tot la duni, sper sa ajungem intr-o zi si in sozopol.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Nu am cheltuit nimic pe mancare+cafea+bauturi(la Sol Nessebar).Cafeaua era buna la barul de la piscina.Racoritoarele erau la dozator si erau bunisoare.In fata hotelului este un minimarket cu preturi cam ca la noi(ma refer la Cola,Fanta).Am cheltuit ceva pe suveniruri in Nessebar...voia copilul:o pisica-jucarie,bratara,inel,inghetata,etc....deci cheltuieli ce puteau fi evitate daca parintii erau mai "duri".Daca vreti sa mergeti pe plaja...cred ca sezlongurile se platesc.Poate-l convingi pe "moshu" ca nu veti da pe dinafara cu cheltuielile!O zi buna....si calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Vreau si eu parerei despre hotelul Morsko Oko Garden - Nisipurile de Aur.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

multumesc mult pentru raspunsuri! cam asa ma gandeam si eu, dar am vrut sa fiu sigura...banuiesc ca tati s-a gandit ca AI=mancare si atat, de-aia tot zicea...ca n-are chef sa dea 15 euro pe-o cafea sau pe-o bere. eu nu prea mai beau cafea (si-asa ma pandeste surioara cea mare, sa nu scap vreo picatura de pepsi ca stric lapticul)...si nu mi-a trecut prin minte. ei, ca in rest, doar nu mergem sa bem cine stie ce sclifoseli!
bugetul...e maxim 1000 euro, cu doi pitici, din care 600 hotelul, apoi drumul, parcarea...eh, ramane ceva-ceva, pentru mici prostioare pt copii!
m-am linistit deocamdata...sa zicem; facem consilui si stabilim unde mergem eu vreau nessebar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

ceva recomandari pt un hotel cu AI, in august, la nisipuri sau oriunde cu un buget de vreo 700 euro gasim ? Eu am tot cautat, am gasit dar as vrea sa fie un hotel unde mancarea sa fie buna. Cine vrea sa mearga are si un copil de 2 ani jumate cam mofturos. Macar sa fie proaspata atat sa nu se imbolnaveasca bb.

Mergi la inceput