Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Fetelor, noi maine plecam la Sinemorets, in sudul Bulgariei, aproape de granita cu Turcia. As vrea sa stiu unde ar fi mai ok sa schimbam banii (lei in leva)? Multumesc.

In Sinemorets e doar bancomat unicredit. In Ahtopol e banca. Dar cel mai bine am schimbat in Ruse, la Kaufland (1 eur= 1.94 leva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Va rog, cine a fost la Duni: spectacolul cu copiii in ce saptamana a fost?

Laura, ati venit, cum a fost, hai ca-s curioasa cum ti s-a parut.

Noi cred ca vom ajunge ptr a 3-a oara, sa vad si daca vom mai gasi locuri, vrem Marina Beach sau Pelican, in aceasta ordine (preferam primul, al 2-lea doar asa....de rezerva daca nu gasim, mai ales ca nu avem o perioada fixa, dupa 15 august.....pana in septembriecand incep scolile....oricand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

a fost cineva aici??? Trakia Plaza Apartments - sunny beach??

Mergi la inceput

fetelor cateva intrebari....va roggg

care e cel ma bun traseu..Bucuresti- Nessebar??
ce acte am nevoie daca calatoresc cu masina si 2 copii?
se schimba banii in tara??
care este paritatea??

va rog cat mai multe informatii

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

fetelor cateva intrebari....va roggg

care e cel ma bun traseu..Bucuresti- Nessebar??
Ruse-varna-nessebar
ce acte am nevoie daca calatoresc cu masina si 2 copii?
Buletine sau pasapoarte adultii, pasapoarte copiii, carte verde. Daca nu merg ambii parinti, hartie de la celalalt parinte la notariat
se schimba banii in tara??
am auzit ca da, dar nu stiu stigur, intreaba la banca
care este paritatea??
in bg 1 eur= 1,94 leva

va rog cat mai multe informatii

pupicei

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

Roxana C,la Duni spectacolul pt copii a fost vineri,luni au selectat copiii care vroiau sa participe( 80% erau rusi)

Mergi la inceput

neata....a facut cineva rezervare on line prin Boking??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Da, e sigur, nu am avut probleme, noi am platit cu cardul la receptie cand am ajuns, multa lume face rezevari prin booking si nu am auzit pana acum de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

neata....a facut cineva rezervare on line prin Boking??

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Noi am vrut sa facem si pana la urma ne-am razgadint. Mi s-a parut complicat de inteles conditiile pentru doi copii. Pentru un copil e lesne de inteles, dar pentru doi deja e o nebuloasa pentru mine. Si pe booking nu prea ai pe cine intreba.
Dar pentru cumpluri fara copii sau cu un singur copil pare ok booking, am mai citit si pe-aici persoane care au rezervat pe booking, chiar eu am intrebat acum cateva pagini, si am mai auzit prieteni si colegi de-ai sotului meu care numai asa merg in vacanta si sunt foarte incantati.

Noi in final am ales sa luam prin agentie, initial ni se parea mai ieftin cu cateva sute de euro pe booking, dar pana la urma daca conditiile pentru al doilea copil sunt asa cum le-am inteles eu, ieseam tot acolo, ba chiar mai scump decat la agentia care ne facuse oferta.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasonia

Roxana C,la Duni spectacolul pt copii a fost vineri,luni au selectat copiii care vroiau sa participe( 80% erau rusi)

dana

Multumesc ptr raspuns, mai imi raspunsese cineva si pe Softpedia.

Maine- poimaine ne vom hotari si noi daca mergem, unde, cand si cu cine.

Cosmi, si eu stiu persoane care au rezervat prin Booking, dar la fel ca Androix eu n-am gasit varianta unei camere duble cu 1 adult si 1 copil, asa ca nu mai m-am complicat.
Daca aveti 1 copil care mai e si pana in 12 ani...e o varianta buna, cred, cu toate ca dupa patania de anul trecut prefer sa merg cu o agentie al carui sediu sa stiu unde este , eventual chiar aproape de Ploiesti

Corina, voi cand plecati?

Laura, am citit ce-ai scris dincolo- deci v-a placut, dar...v-ati mai duce si alta data? (asta ca sa inteleg cat de mult v-a placut)

Mergi la inceput