Sunt de acord sau nu cu un raspuns
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saskia Acum ca se vede cine da like si dislike o sa fie aiurea, dar oricum e mai bine asa, decat sa postezi si sa se ia aceiasi useri mereu de tine. Asa unii doar vor da like sau dislike si cu asta basta, nu vor mai posta, pentru ca deja stiu parerile unora si nu se vor mai isca conflicte. Poate e si asta un avantaj, doar citesti si votezi postari. |
Pana acuma mi-ai dat fro 10 dislike, se-nseamna ca am scapat de 10 postari contra, iupiiii!!!! :)) Tine-o tot asa!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Laura25 spune:
... si eu care credeam, in naivitatea mea, ca o sa se aprecieze, in general pe bune, calitatea mesajului, nu ca o sa fie un semn de simpatie/antipatie la adresa autorului.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Lia spune:
citat din mesajul lui monica70 E aiurea sa poti da like/dislike la postarile proprii,probabil se va corecta.Si mie parca mi-ar fi placut mai mult sa nu se stie.In schimb ar fi dragut sa existe undeva o statistica ,adica fiecare cate like/dislike are . Deja am facut o boacana: am vrut sa vad cine a dat dislike la ceva si nu stiu cum am miscat mouse-ul de m-am trezit ca am dat si eu dislike din greseala.Ar fi bine sa se mute "contorul" in dreapta scrisului,nu chiar langa deget. MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" |
nuuuu,nu-i drept sa se scoata like/dislike la postarile proprii...e prea trist sa nu te aprecieze nimeni,nici macar tu insuti
admin spune:
Abia am lansat aceasta functionalitate. Cu timpul o sa o perfectionam, vom face statistici s.a.m.d.
Cat priveste anonimatul votarii o sa ne mai gandim. Atata timp cat si la stelute se stie si nu a iesit scandal nu vad de ce ar iesi aici...
Am sa scot posibilitatea de ati vota singur raspunsul si am sa mut linkul mai departe de buton...
denizel spune:
Daaa, Admin, ce bine ca o sa muti linkul mai departe de buton!! :)
E foarte fain ca nu e anonima votarea. Mi-a luat cu o secunda mai putin (datorita numarului mare de dislikes primite :)) sa descopar un nou fost membru .
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Androix spune:
citat din mesajul lui denizel E foarte fain ca nu e anonima votarea. Mi-a luat cu o secunda mai putin (datorita numarului mare de dislikes primite :)) sa descopar un nou fost membru . ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Doar s-a dat ceasul inainte, nu s-a taiat de tot o ora din zi!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
marius spune:
citat din mesajul lui monica70 Deja am facut o boacana: am vrut sa vad cine a dat dislike la ceva si nu stiu cum am miscat mouse-ul de m-am trezit ca am dat si eu dislike din greseala.Ar fi bine sa se mute "contorul" in dreapta scrisului,nu chiar langa deget. |
Am verificat pur aleator (pe Denizel sic!) si ai dreptate se poate intampla usor aceasta eroare, am sa propun modificarea (repozitionarea) graficii.
Denizel - sa nu mi-o iei in nume de rau, chiar am luat aleator un raspuns de aici.
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Burtocika spune:
Posibilitatea de a vota un raspuns mi se pare ok, dar sincer, nu vad utilitatea identificarii votantului ... Din experienta sondajelor de opinie stiu ca atunci cand dai sondaje semnate ai mult mai putine sanse de a obtine raspunsuri obiective decat atunci cand le dai anonime.
alex_andra spune:
Mi se pare binevenita posibilitatea votarii unei postari si nu ma deranjaza absolut deloc ca identitatea votantilor este publica.
Dar, din pacate, vor fi useri care nu vor vota, tocmai din aceasta cauza, fiindu-le teama sa nu fie terfeliti in noroi si improscati cu misoturi si mizerii de catre autorul mesajului votat, care va fi frustrat de voturi :)
Exact la fel cum e si la votarea subiectului.