In acest moment puteti da stele la un subiect.
Am adaugat posibilitatea sa votati cu "deget in sus" si "deget in jos" fiecare raspuns. Inca nu m-am hotarat daca sa adaug aceasta functionalitate si la mesajul in sine unde se dau oricum stelute (probabil ca are sens sa existe si acolo, astept pareri). Testati si vedeti cum functioneaza...
Astept reactii.
Florin
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Merge beton!!! Multumim!
(Doar ca te lasa sa votezi si propriile mesaje). Si inca nu stiu daca e bine ca nu se vede exact cine a votat. De fapt, cred ca e bine, ca nu o sa mai ai nici o jena sa dai un not-like la o postare a cuiva care ti-e amic si drag in general, dar o da cu bata in balta la un moment dat. Cool!
Ha, ha .. tocmai mi-am dat un not-like la mesajul meu! Faceam doar teste, eu nu pot spune decat chestii super-destepte.
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Am observat "cc" in "De acord". Se poate corecta? |
Multumesc pentru corectura si rapiditate.
"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)
Multumesc si eu, Admin!!
Fac si eu un test sa vad cum merge.
Laik-laik
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Si daca e cineva pentru contra? Huh?www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Citat: |
citat din mesajul lui marius Si daca e cineva pentru contra? Huh? ![]() |