Sunt de acord sau nu cu un raspuns

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Florine, la sfarsitul anului astept de la tine un script care sa baleieze baza de date a forumului si sa genereze pentru anul ce tocmai se va incheia topul celor mai populari si respectiv ai celor mai nepopulari useri. Scripturile CeiMaiIubiti_v1.0 si ZmeuraDeAur_v1.0.
Sigur gasesti o metoda statistica obiectiva, ceva in genul
alfa * (nr_comentarii_aprobate - nr_comentarii_dezaprobate) / beta
unde alfa si beta sa pondereze notele dupa numarul total de comentarii, numarul total de voturi si numarul de votanti (pentru a bloca efectul "bisericutza")

Ar fi distractiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ramane asa sau mai tarziu se va vedea cine aproba si cine nu? Asa s-a intamplat cu stelutele, la inceput nu se stia cine le da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Eu cred ca e mai bine sa ramana anonime like-urile si dislike-urile astea, altfel, vorba cuiva, vor zbura la rosii forumistice, de numa'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Florine, la sfarsitul anului astept de la tine un script care sa baleieze baza de date a forumului si sa genereze pentru anul ce tocmai se va incheia topul celor mai populari si respectiv ai celor mai nepopulari useri. Scripturile CeiMaiIubiti_v1.0 si ZmeuraDeAur_v1.0.
unde alfa si beta sa pondereze notele dupa numarul total de comentarii, numarul total de voturi si numarul de votanti (pentru a bloca efectul "bisericutza")

Ar fi distractiv!

Naa... trebuie aplicata limita de F(x,y) unde x -> plus infinit iar y....

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

Ar fi distractiv!

Hahaha, eu am primit dislike pentru un mesaj absolut neutru.

Se pare ca de-acum nu mai trebuie sa depun niciun efort pentru nominalizarea la "Zmeura de Aur 2011".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ce se urmareste de fapt cu like si dislike? Sa scada nr postarilor de genul: sunt de acord sau nu sunt de acord? Este ceva necesar statistic, se face o ierarhie ceva?

Pe mine una ma enerveaza faza asta, imi fuge privirea sa vad cate mesaje aprobatoare sau dezaprobatoare are o anumita postare si mintea, ca stau sa ma gandesc cine-s respectivii!

Deci, dislike-dislike-dislike complet!

L.E. Ete, ca am primit deja un dislike pt postarea mea si imi muncesc creierii ca nu am habar cine indrazneste sa nu fie de acord cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si la profilul fiecarui membru se aduna like-urile si dislike-urile primite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Eu cred ca e mai bine sa ramana anonime like-urile si dislike-urile astea, altfel, vorba cuiva, vor zbura la rosii forumistice, de numa'

Admin, eu zic sa nu iei o hotarare deocamdata (sau daca iei, sa nu ne-o comunici :D).
Ar fi interesant de vazut (la un moment dat) cine da "like" la postarile proprii .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Acuma am vazut ca se poate vedea cine a dat 'like' si cine 'dislike'. La postarile mele nu am avut nici o surpriza .
Hihi, ar fi fost mai fain sa nu se stie totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Admin, eu zic sa nu iei o hotarare deocamdata (sau daca iei, sa nu ne-o comunici :D).
Ar fi interesant de vazut (la un moment dat) cine da "like" la postarile proprii .

Adica nu ti se pare firesc ca eu sa fiu de acord cu mine de fiecare data? Mai trist ar fi sa scriu ceva si apoi sa ma razgandesc si sa votez ca nu imi place. Eventual 'dislike=ul' propriu sa fie mai des decat aprobabrea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput