Sunt de acord sau nu cu un raspuns
Raspunsuri - Pagina 3
corap spune:
ba e ok sa stii de la cine e like/dislike. macar asa se platesc politele punctual si nu se zborseste un subiect intreg.
edit: eu am cateva postari proprii carora le-as da dislike - nu le sterg ca nu-mi sta in fire si ma omoara topicele hipereditate, da' am scris cateva nasoleli.
anca_a spune:
Citat: |
Acuma am vazut ca se poate vedea cine a dat 'like' si cine 'dislike' |
Iesirea din anonimat va mai taia nitel din elanul si curajul votantilor "dislike" .
denizel spune:
haha, Laura, corect si asa :)).
Am sa zic si de ce cred ca ar fi fost mai bine daca nu s-ar fi vazut userii care voteaza o postare: cred ca asta ar contribui la cresterea calitatii postarilor .
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
monica70 spune:
E aiurea sa poti da like/dislike la postarile proprii,probabil se va corecta.Si mie parca mi-ar fi placut mai mult sa nu se stie.In schimb ar fi dragut sa existe undeva o statistica ,adica fiecare cate like/dislike are .
Deja am facut o boacana: am vrut sa vad cine a dat dislike la ceva si nu stiu cum am miscat mouse-ul de m-am trezit ca am dat si eu dislike din greseala.Ar fi bine sa se mute "contorul" in dreapta scrisului,nu chiar langa deget.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
anca_a spune:
Citat: |
Deja am facut o boacana: am vrut sa vad cine a dat dislike la ceva si nu stiu cum am miscat mouse-ul de m-am trezit ca am dat si eu dislike din greseala.Ar fi bine sa se mute "contorul" in dreapta scrisului,nu chiar langa deget |
Si eu am patit la fel. De atunci sunt cu ochii-n patru cand trec cu mouse-ul prin zona respectiva.
denizel spune:
Cora, eu zic ca daca nu vezi cine like si cine dislike, iti imaginezi ca poate aia care au dat dislike nu or fi de fiecare data cei despre care stii sigur ca nu te plac si, zic io, te gandesti sa revii asupra ideilor din postarea care a primit multi dislike. Eu cam asa am gandit chestia cu imbunatatirea calitatii postarilor prin votare secreta :).
In plus, cred ca lumea ar fi mai deschisa votarii pe bune daca nu s-ar afisa lista aia.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
monica70 spune:
Eu de fff multe ori am citit pe la subiecte la care n-aveam chef/timp sa ma bag in .In schimb, tare mi-ar fi placut sa am macar butoanele astea pentru unele postari ! Daca stiam ca asa usor merge treaba, propuneam eu mai de demult asa ceva.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
saskia spune:
Acum ca se vede cine da like si dislike o sa fie aiurea, dar oricum e mai bine asa, decat sa postezi si sa se ia aceiasi useri mereu de tine. Asa unii doar vor da like sau dislike si cu asta basta, nu vor mai posta, pentru ca deja stiu parerile unora si nu se vor mai isca conflicte. Poate e si asta un avantaj, doar citesti si votezi postari.