Sunt de acord sau nu cu un raspuns
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Dar, din pacate, vor fi useri care nu vor vota, tocmai din aceasta cauza, fiindu-le teama sa nu fie terfeliti in noroi si improscati cu misoturi si mizerii de catre autorul mesajului votat, care va fi frustrat de voturi :) BAZAR UMANITAR |
Foarte putin probabil.
Daca ar fi asa, ar exista un numar considerabil de 'like'. Nu exista!
Din cate am vazut de cand cu noua optiune, numeri pe degetele unei maini userii care iau foarte in serios viata virtuala :) si voteaza cu foc, existand un numar considerabil de dislike provenit de la aceiasi 2-3-4 votanti.
Cea mai mare parte a userilor se pare ca a inteles ca rostul DC e socializare agreabila si cate o discutie discutie interesanta/utila - chiar daca uneori mai aprinsa. Ar fi trist sa ne transformam singuri viata intr-un lung pomelnic de nemultumiri, fie ele doar virtuale :).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Foarte putin probabil. Daca ar fi asa, ar exista un numar considerabil de 'like'. Nu exista! Din cate am vazut de cand cu noua optiune, numeri pe degetele unei maini userii care iau foarte in serios viata virtuala :) si voteaza cu foc, existand un numar considerabil de dislike provenit de la aceiasi 2-3-4 votanti. Cea mai mare parte a userilor se pare ca a inteles ca rostul DC e socializare agreabila si cate o discutie discutie interesanta/utila - chiar daca uneori mai aprinsa. Ar fi trist sa ne transformam singuri viata intr-un lung pomelnic de nemultumiri, fie ele doar virtuale :). ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
ete ca vroiam sa vaz cine nu e de3 acord, si am votat din greseala...deci denizel, io-s de acord cu ce zic tu.
Eu vad treaba asta cu like si dislike mai mult ca o unealta pentru cei care nu au timp sa raspunda la un topic, sau nu au un mesaj nou de transmis. Adica, daca zice cineva ceva ce as fi zis si eu, ma scuteste de a repeta. Like si gata . Sau dislike .
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Catalishka Eu vad treaba asta cu like si dislike mai mult ca o unealta pentru cei care nu au timp sa raspunda la un topic, sau nu au un mesaj nou de transmis. Adica, daca zice cineva ceva ce as fi zis si eu, ma scuteste de a repeta. Like si gata . Sau dislike . |
Corect. Un vot face cat un post.
Dar cei care sunt si nu sunt de acord cu o postare? Un al treilea buton, numit Hmm ?
capcaunul spune:
denizel, ce zici tu daca un user ar avea o limita in privinta numarului de voturi acordate altui user intr-o perioada limita. Sa zicem ca un user are dreptul la cel mult 3 voturi pe zi acordate postarilor altui user. Evident poate vota in nestire, dar useri diferiti.
Dublu castig:
- se limiteaza vendetele in care un user e casunat pe altul si-i tranteste fara discernamant toate postarile;
- fiecare user va cantari (si mai ales va citi) postarile celorlalti useri, ca sa nu-si risipeasca voturile pe nimicuri, ratand ocazia de a vota ceva ce chiar conteaza;
Mik spune:
citat din mesajul lui capcaunul denizel, ce zici tu daca un user ar avea o limita in privinta numarului de voturi acordate altui user intr-o perioada limita. Sa zicem ca un user are dreptul la cel mult 3 voturi pe zi acordate postarilor altui user. Evident poate vota in nestire, dar useri diferiti. Dublu castig: - se limiteaza vendetele in care un user e casunat pe altul si-i tranteste fara discernamant toate postarile; - fiecare user va cantari (si mai ales va citi) postarile celorlalti useri, ca sa nu-si risipeasca voturile pe nimicuri, ratand ocazia de a vota ceva ce chiar conteaza; |
auzi, tu chiar crezi ca Florin-admin o sa implementeze asta cu trei voturi limita ? (de parca n-ar avea altceva de facut).
Androix spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Corect. Un vot face cat un post. Dar cei care sunt si nu sunt de acord cu o postare? Un al treilea buton, numit Hmm ? |
Si inca doua cel putin: "hahaha" si "ma lasi???"
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
capcaunul spune:
Daca tot e web-designul atotputernic, ce ziceti de un buton Reset, care anuleaza toate voturile primite, ca-n bancul cu pestisorul de aur si cei trei negri?
roxanaz spune:
citat din mesajul lui Androix
Si inca doua cel putin: "hahaha" si "ma lasi???" |
turbatilor ce sunteti
Alizee spune:
Uau !!! Foarte amuzanta noua optiune ! Chiar am dat cateva like-uri. Probabil, voi da si dis...
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
denizel spune:
citat din mesajul lui capcaunul denizel, ce zici tu daca un user ar avea o limita in privinta numarului de voturi acordate altui user intr-o perioada limita. Sa zicem ca un user are dreptul la cel mult 3 voturi pe zi acordate postarilor altui user. Evident poate vota in nestire, dar useri diferiti. Dublu castig: - se limiteaza vendetele in care un user e casunat pe altul si-i tranteste fara discernamant toate postarile; - fiecare user va cantari (si mai ales va citi) postarile celorlalti useri, ca sa nu-si risipeasca voturile pe nimicuri, ratand ocazia de a vota ceva ce chiar conteaza; |
Capcaunule, suna interesant, dar cu studiul naturii umane cum ramane? :D Unde-l mai facem, ca pe forum e cea mai grozava ocazie, as zice :).
Un buton cu 'hmmmm' ar fi excelent, pe buneee!!!!!!
Pentru hahaha si ma lasi, exista optiunea si . Mai, voi nu mai vreti sa scrieti chiar nimica pe forumul asta, eeee... .
Mai ramane sa cerem adminului postari standard pentru subiectele cu hingheri, cele cu tigani si cele cu echilibru in a satisface nevoile copiilor :))))
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~