Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

gabriela, mersi mult de sfat. chiar citisem ca se trateaza doar cu fenobarbital. sotu e azi la bucuresti. il trimit sa-mi ia.

Mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)
poftiti la poze noi

A fost chiar super ok, iar eu fenobarbital la bebelusi nu as da.

am trimis pe mailul comun scan dupa reteta, ca e mai detaliat acolo.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

stiu ca pare incredibil juma de ora sao fierbi dar asa ne-a zis nenatologul si ne-a accentat si rasaccentuat. Folosesc dorna si dintr-un littru mai ramane cam 700 dar toata sarea aia ramane pe pereti si la fund. Eu cred ca asta e motivul pt care ne-a zis sa fierbem atat...nu stiu. Ocazional mai dam si humana, atunci cand nu avem fiert Cine a nascut la filantropia, doctor nenatolg Gheorghe poate sa confirme.
o alta ne-a zis sa folosim de la chiuveta si tot asa

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

si eu am dat panadol baby la bebe, chiar dc scrie de la 3 luni. I-am dat o doza mai mica, nu mai stiu exact cat. Si i-am dat preventiv. Pediatra ne-a zis sa-i dam la o ora de la vaccin: si pt durere si pt febra, sa nu asteptam sa faca febra ca sa-i dam. (si e un pediatru care in general e contra medicamente, contra picaturi colici etc decat daca e absolut necesar)

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

ati iesit la plimbare? nu mai zice nimeni nimic?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi, eu ma frichinesc cu invitatia la botez.

si eu i-am dat panadol lui Robert dupa vaccinul de 2 luni (1ml acolo, ceva putin, oricum, daca e cazul de febre, Doamne fere, li se da paracetamol si mai devreme)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Eu iesii 10 minute si intrai rapid ca aci e un vint maare si de cite ori ii sufla in freza, o trezea/speria, stiti voi cum fac ei cind le suflii in fatza. Pacat, ca alminterea era cald...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

sie u am intrat repede..tot de vant desi i-am pus aparatoarea ..mi-e frica cand imi aduc aminte prin ce am trecut saptamana trecuta..mai ales el mititelul..abia astept sa mai creasca si sa se faca mai cald
azi e cam marait,vrea numai in brate si in oglinda

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANGIE, dupa botez vreau s-o sterg cu Ioana si Ilinca la mare, la voi, la 2Mai... Sper sa ma descurc singura cu ele... poate ne vedem, ce zici? Dar vorbeste cu vintul sa stea!
Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

cu mare drag va asteptam..ai pe cineva in 2 mai?

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

ANGIE, dupa botez vreau s-o sterg cu Ioana si Ilinca la mare, la voi, la 2Mai... Sper sa ma descurc singura cu ele... poate ne vedem, ce zici? Dar vorbeste cu vintul sa stea!
Pup,
G

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

raportam vaccin de 2 luni facut la ora 13:00 ... a urlat cum n-am mai auzit-o vreodata

maraita si plangacioasa de atunci
s-a oprit din plans cat am fost afara vreo 1.5h.. in rest
la cum a reactionat ma astept la febra diseara desi dr. a spus c anu e cazul ... o sa fie doar mai maraita si cam atat !

fug ! iar maraie

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput