Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nasol Andri...poate are dreptate pediatra mea cu apa de la chiuveta
de fapt, nu ma mai mira nimic, de cand stiu ca si gustul de fum e tot un praf, de cand imi povesteste o prietena ca la un rest din Anglia und elucra si omleta se facea din ceva, nu oua, ci ceva congelat si imbogatit...nimic nu ma mai mira!!!

kg am si eu, +3 de acum , +5 de la Robert, pofta maaaare de dulce ...uite acum am mancat orez cu legume si muraturi ..ghici ce???Imi arde buzaaaaa de dulce, noroc ca ma abtin ca e Robert si nu-i dau inainte de nani. Mi-am pus un ceai d efenicul ca ala e nitel dulce, asa rau am ajuns!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011



Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

treaba complicata cu apa. eu dau la al mare apa dorna nefiarta si tot se depun albiciuni pe cana electrica. devin nu am gasit in oras,ca vroiam si eu sa incerc.

andri, eu stiu de ceva antitermic dat preventiv, gen panadol, nurofen, dar nu stiu care merge la varsta ei si cati ml. parca varsta minima era 3 luni la unul dintre ele, dar am auzit fete de aici care au dat oricum, desi bb avea 2 luni. mai bine astepti sa vezi daca e cazul de antitermice, poate nu are reactii negative la vaccin, dar sa le ai in casa pt. orice eventualitate.

frumos fimuletul, lori. ai doi copii foarte frumosi. sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! tati, in schimb e foarte serios in poze, nu schiteaza un zambet.

gata, fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Acuma' daca tot ma pornii...

gabivalceanu, hai sa zica si experta lu' peste prajit ceva despre co-sleeping. Din experienta proprie, e clar ca lu' bubu ii place mult in pat cu noi si nu are decat 2 luni jumate. La carte zice ca nu se obisnuieste de acuma dar treaba asta imi pare relativa. Am observat ca bubu e muuuuult mai fericit daca ne vede/aude noaptea. Se scoala, roteste ochisorii sa vada daca suntem acolo si cade la loc. Daca nu ne vede, intinde manutzele in lateral sa ne atinga. Cum ne-a gasit cum adoarme la loc. Daca sforaie barbatu-miu, apoi bebe doarme tun, "aude" ca suntem acolo.
Mie asta mi se pare periculos, sa se obisnuiasca sa ma caute noaptea prin pat. E foarte usor sa devina dependent de asta, deoarece e clar ca ii ofera un confort sporit. Acum poate nu stie sa "ceara" cu tine in pat, mai tarziu cand o sa realizeze ca-i este mult mai bine asa, o sa o si ceara explicit (adicatelea prin plans).
Acuma suna foarte aiurea ce zic io acilea: lu' bebe ii e mai bine cu mine si io incerc sa-l dezvat.
Dar nu e ok pt ca:
-doarme foarte agitat. Se foieste, chitzoneste, ofteaza, se contorsioneaza, da impresia ca acu' se trezeste. Daca dorm cu el, practic il pazesc toata noaptea pe ideea ca acusi acusi se trezeste. Si el doarme si io stau cu ochii pe pereti. Io si acuma il pazesc pentru ca il aud prin perete si ma gandesc ca sigur s-a trezit la ce zgomote face. Si cand colo, el doarme dus. Azi-noapte s-a foit incontinuu timp de 2 ore. Am stat ca proasta cu ochii in monitorul de bebe si dupa toata frichineala practic a deschia ochii tot la 5 jumate. Si io de la 3 n-am mai dormit, gandindu-ma ce drac fac daca se scoala, ii dau sau nu-i dau papa....dileme, dileme....
-poti sa-l ranesti. Io nu sunt nici un pericol, acolo unde cad, acolo inlemnesc. In schimb barbatu-miu e chiar periculos. Si cand eram gravida se trezea ca-mi tranteste cate o mana pe burta, inconstient. Odata m-am trezit urland si i-am tras de cateva ori cu perna in cap. S-a speriat saracu'... cand i-am spus ca m-a lovit, ii venea sa planga. Sa-l fi vazut dupa aia cum se ducea pe marginea patului, imi era frica sa nu cada sa-si rupa ceva.
Si odata cu bebe in pat s-a rostogolit peste manutza lui (nici bebe nu sta unde-l pui), m-am speriat cumplit, noroc ca eram treaza. Practic pentru mine e clar un stres ca trebuie sa-i pazesc pe amandoi.
Astea fiind zise, io am zis ca incep de pe acum sa-l obisnuiesc cu patutul lui.
Cand il culc, stau cu manutza pe el, il mangai pe capsor, ii soptesc noapte buna, si plec un pic inainte ca el sa adoarma. Practic isi da seama ca eu am plecat dar e deja semi-adormit si nu mai protesteaza.
Asta ca sa nu ma mai caute cu privirea. A fost greu la inceput, stateam si cate o ora jumate langa el. Mi-am luat si un fotoliu special ca scaunul imi rupsese oasele.
Dar cred ca am reusit pt. ca acum adoarme mult mai usor si uneori chiar si fara mine.
Dimineata la 6 cand e mancat si schimbat iar barbatu' imi pleaca la munca, il iau cu mine in pat si mai dormim asa pana la 8-9. Pana acum varianta asta pare sa mearga cel mai bine.
Ziua adoarme pe te miri unde, cand in bouncer, cand in marsupiu, cand in carut. Nu-l mai mut in patut, pt. ca si la cresa o sa doarma prin alte paturi, deci incerc sa-l obisnuiesc cu ideea ca ziua dormim pe unde apucam. Nu stiu daca asta e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

sherbi, nu v-a trecut icterul pana acum? Mi-e mi-a recomandat dr o chestie Homeopata pt icter si in 3-4 zile a trecut. Mi-a mai ramas jumatate de cutie de bilute din alea. Daca vrei ti le dau. Sau le gasesti la farmacia Dona Homeopata de la Iancului. Se cheama Sulfur CH7. Daca vrei caut si reteta si ti-o trimit scanata.

Se dau 3 granule din alea pe care eu i le dizolvam in apa plata.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

irina multumim pt griji , suntem ok doar ca asa cum va zis ralu si simo nu am avut timp pt pc , mi s.a stricat laptopul am stat fara el , am cum un pc , ia fc rondajul barbatamiu la jocuri. in rest cu mihaitza care imi ocupa tot timpul ...s.a mai linistit am vz ca vorbeati de trezitul in noapte ...mihai se culca pl 10 si se trez la 4 ..papa in 20 min si se mai trez la 7.In mare asta este prg lui.
Gangureste , rade , tipa , ma cearta , se ridica dp perna si doarme singurel in patut , ba mai mult il pun acolo se joaca si ma trezesc ca doarme .
ne bucuram ca sa incalzit din nou sa mai iesim pe afara .
in leg cu apa ...eu fol izvorul minunilor fiarta si racita ...doi dr mi.a zis sa o fierb . cred ca parerile sunt impartite.
ne.am preg pt botez ..facem pe 30 aprilie , am fc invitatiile , am luat marturiile .

anka asa agitat era si al meu , stateam planton ca ziceam gata se scoala ...de multe ori faceam si laptele ca sa numai urle si il aruncam pt ca el mai dormea ceva timp

lori minunati sunt copii tai sa iti traiasca

mai citesc din urma pt ca nu sunt cu temele la zi



D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lori, f frumos clipul.

Am si eu o intrebare pt fetele din Bucuresti. Stiti sau recomandati ceva cresa in zona Vitan? Daca da, cu cat timp inainte trebuie sa-ti inscrii copilul? Cum poti sa-l duci inainte doar in "proba"? Daca il inscrii cu acte in regula cred ca trebuie sa si incepi serviciul, nu?
Am o prietena buna care e interesata de aceasta problema. Evident ea locuieste pe undeva prin Vitan. Inca nu am vizitat-o si nici Bucurestiul nu-l prea cunosc, dar...este vreme. Daca puteti sa ma ajutati, sa o ajutati cu niste raspunsuri, multumim.Nu cunoastem nimic despre crese, camine, gradinte. Nici eu, nici ea. Acum fetita ei are aproape 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANKA, mai fata, tu bine zici!

Eu sunt reeeea de tot de somn si asta se foieste de ma dispera. Dar deschide si ochisorii si mormane acolo... uneori adoarme, dar pt puin timp, apoi iar tresare si se foieste...In brate doarme mai bine.
Eu am bulit tot: Ioana dormea singura la ea in pat, ii spuneam o poveste, ii dadeam un pup si ieseam si ea adormea. Acum, eu dorm intr-o camera cu Ilinca abandonind complet dormitorul conjugal si implicit sotul. Ioana s-a prins si a declarat ca daca eu dorm cu Ilinca in pat, doarme si ea cu tati... PUTEAM SA RIPOSTEZ? Asa ca am stricat-o si pe Ioana, ba mai nou, pina nu se duce si tac-so in pat, nu mai poate adormi, chiar de sta cuminte in patura. Imi vine sa-mi dau palme!

SHERBI, eu eram f zen cu Ioana si-o tineam/tin fff dezbracata, exagerat chiar. Ei, cu Ilinca sunt complet altfel, ba chiar o infofolesc... si ii sterilizez, ma spal f des pe miini, ... chestii inexistente in cresterea celeilalte. Te admir.

PUP,
GABI



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna fetele,fac si eu prezenta in dimineata asta,de fapt pranz....
Noi suntem bine,mai putin mami care a primit ieri o scrisoare de la ginecolog ca cica in urma investigatiiloe fc la 6 saptamani a iesit o infectie si sa ma prezint la un nou control....offfffffff sunt asa suparata,o fi grav nu o fi....i-am si zis sotului nu o sa apuc sa vad baiatul mare,ati mai avut careva asa ceva?sa ma mai linistesc si eu nitel ca am dat netul peste cap si mare nu lucru nu am priceput..
Acum sa va mai zic cate una alta:
Soacra mi-a plecat,am ramas doar noi doi singurei,am crezut ca nu o sa apuc sa fac mai nimic prin casa,e surpriza mare...bebele e un cumintel probabil ia mi l-a agitat de la atata frichineala...Am incercat sa ne mai organizam cat de cat in sensul ca dimin la ora 10 este scos pe balcon in carut la somn ,la 12 papa si pana pe la 3 ne jucam dupa care plecam la plimbare binenteles mamcati...
Asa.noaptea patesc si eu la fel,treziri la 1 la 3 iar pe urma din ora in ora pt ca la fel gagiul adorme la titi si nu apuca sa se sature.
Somnul de noapte il face in patut la el iar dimin cu noi in pat.
Suzi,este cea mai buna prietena a noastra,deci o folosim la maxim.
LP folosim doar dimineata si seara,90ml alata data si 120ml,restul LM;

s-a trezit,revin

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

gabriela, mersi mult de sfat. chiar citisem ca se trateaza doar cu fenobarbital. sotu e azi la bucuresti. il trimit sa-mi ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

gabi, inca o intrebare. gasesc produsul numai in dona iancului, sau orice farmacie dona? daca esti draguta, imi dai un sms, ca plec de acasa acu si ma intorc pe seara si nu am acces la net si nici nu vreau sa ratez ocazia ca tot e sotul la bucuresti. iti trimit nr meu pe pm. mersi!

Mergi la inceput