Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

raportez o noapte maraita dupa vaccin.
ieri la 16:30 i-am dat un supoz.paracetamol , dimineata la 04:00 diaree .... astazi la ora 09:00 temperatura 38.2 , administrat iar supoz.paracetamol ...

ce ar tr sa mai fac sa-i scad temperatura?
acum m-a sunat dr. sa-i dau enterol (pt diaree) si sa am eferalgan pt bebelusi in casa... imi spune ea cand si daca sa-i administrez....si sa am pregatita si o fiola de algocalmin ...

of... infrix , prostii ... asa? dupa 24h sa inceapa sa faca febra ?

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

am inima in gat si-mi vine sa plang...
puiul e rosu tot la fata , umezita toata(si la capusor si la hainute)
si eu terminata! daca face mandra vreo bucurie nu mai fac nici un vaccin

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata fetele ...vestea buna e ca astazi plec acasa la mami si la tati la constanta vestea proasta e ca am luat un carucior de greutatea unui tanc si nu stiu cum o sa ma descurc singura sa l cobor si sa l urc 3 etaje...asa e cand e omul cu capul in nori si nu se uita la toate detaliile ca l am luat de pe net...e ultima oara cand mai fac asemenea prostie

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri de ce nu suni medicu sa vezi ce zice?
si sanatate multa, sa se faca bine Amalia cat mai repede

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Madalina,Mimo,Bebelu..va multumesc pt raspunsuri..eram cam devastata,mai ales dupa raceala trecuta sunt paranoia total,daca as avea un glob as baga copilul acolo

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Madalina,Mimo,Bebelu..va multumesc pt raspunsuri..eram cam devastata,mai ales dupa raceala trecuta sunt paranoia total,daca as avea un glob as baga copilul acolo

Asa suntem toate. stai linistita. e normal sa sti ce se intampla.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!
Eu azi sunt in agitatie mare - ultimele pregatiri pt botez - am niste emorii, mai rau ca la nunta!!!

ANGI, nu are nimic, stai linistita, e normal sa se umfle, poate chiar sa colecteze niste puroi pe acolo, nu-ti face pb. S-a mai discutat pe aici, chiar cineva povestea un caz cu un bebe la care a colectat acolo aproape un an. Din contra, daca nu are absolut nici un semn si nu se intampla nimic acolo nu e asa bine, ca trebuie repetat vaccinul!

CARMEN, e dulce foc Andreiutul! Distractie mare cu colacelul, tre sa incercam si noi cat de curand!

VASILASANITA, eu nu-i dau absolut nici un ceai. Daca papa doar LM nu are nevoie de ceai. Domnisoara mea a facut kk s la 5-6 zile. Nu m-am alarmat niciodata. Nu i-am pus supozitor, nu am stimulat-o cu termometru, nu i-am dat ceaiuri. De ceva timp s-a reglat singurica si face zilnic.

ANDRI, calmeaza-te, sunt tot felul de reactii la vaccin, 38,2 nu e o temperatura mare. O sa se linisteasca usor-usor. vezi ca kk mai moale e posibil sa fie si de la supozitor. Eu am tot zis - diaree inseamna cand kk e apos , intra cu totul in pampers si nr scaunelor e foarte ridicat. Nu stiu de ce medicii recomanda sa sarim pe bebe cu tone de medicamente la cel mai mic semn...ma rog. Nu am inteles pana la urma, ai facut infanrix? Fiola de algocalmin?????

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Roxx te iubesc dejaiti multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata
multu de bebelu foooarte aromata o fo'

Sherbi paracetamol cred ca am luat cam la 4 ore cand am racit, abia iesita din maternitate.

Ah, am uitat tot ce-am vrut sa spun.

Aseara a venit o prietena la noi, am comandat pizza si am avut surpriza ca au adus si cate o doza de , de fapt Coca. Mai....mi s-au impaienjenit ochii, am zis ca beau si eu putin chiar de stau cu fifiul toata noaptea martisor; si am baut jum. de doza...vreau sa spun ca a dormit fifi de a rupt, e linistita si acum..incep s acred ca nu are mare leg ce mancam cu laptele care iese.

Aaaa.sunshine eu am ajuns experta in secretii - din pacate - deci Ana facea , ii trecea cu Tobrez (1 pic /5 ori pe zi), am fost la oftalmo, mi-a zis ca asa trebuie, a facut de 3 ori secretia aia. In final dr. mi-a zis "bingo", fii atenta, are canalul un pic infundat, se aduna secretii acolo si devine ochiul apos si din aposenia aia practic face secretia aia mai groasa si lipicioasa. Deci, mi-a zis masaj, dar s aapas asa destul de ferm, ca sa iasa cumva din ochi lichid/secretie, de la canal si daca e "murdara" sa o sterg cu servetele Iridum baby; si sa pun Tobrex. Ei bine, de atucni ma tot trezesc cu ea cu ochiul lacrimos, parca cu inceput de secretie, imediat apas ochiul la canal acolo, cam 3 apasari-masaj la fiecare supt si dispare ochiul apos si nu mai apare secretie; uite as anu a mai fost nevoei nici de tobrex.
Concluzia: daca nu e ff urata secretia (gen groasa, galbena, f purulenta) incerac asta cu masajul apasat ferm in dreptul canalului in special. Daca e urata secretia, fa o analzia , eventual in vreo 2 lab.

Doloress ai grija mare cu bebe, ca (,) conjunctivita e ff contagioasa, dupa cum stii.

merg la snitele!

A, cica azi e sarbatoare mare, s anu spalati - info de la mama

Roxx spor!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihih..au bagat un fel de "like"/"dislike" pe desprecopii.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput