Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Sherbi, ecografist bun la Medlife - dr. Stamate, dar cauta info despre el si pe net. Am facut si eu eco abdominala la bebe.

Angie
, din cate stiu eu nu e problema daca se inroseste si apare puroi acolo unde s-a facut vaccinul BCG (sus pe brat. Asta arata ca reactioneaza organismul. Si apare la cateva saptamani dupa vaccin. La noi e doar rosu.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Neata!
Haideti la o cafeluta fierbinte si aromata
eu sunt treaza de la 6 iar acu am intrat prima oara de pe tel sa vad cum functioneste :D si merge bine. Cred ca il iau eu
pupici si sa aveti o zi frumoasa.
Azi avem 20grade

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Da, e foarte practic netul pe mobil. Poti intra de oriunde (baie, bucatarie, cand doarme fifi pe tine, cand ii dai sa pape) - sunt mare fan de cand nu prea mai pot face ce vreau eu, cum era cand eram gravida. Am testat si atunci varianta asta si nu am fost prea incantata.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

neatza fetele;
vorbarete ati fost in ultimul timp, cat nu am avut eu laptopul acasa; mi-a luat o ora si ceva sa recuperez din urma aproape 2 capitole; va spusesem eu ca fiftza mea mi-a scazut in greutate si ca nu mi-a luat deloc saptamana trecuta; vb cu pediatra, mi-a spus sa nu ma impacientez si sa o masor in lungime si intr-adevar crescuse 3 cm fata de ultima masuratoare la 2 luni, iar in urmatoarele 2 zile am cantarit-o in fiecare seara si imi lua cam 30-40 gr pe zi deci a fost doar o faza;
din pacate pt noi saptamana viitoare trebuie sa ajungem la dr cu ea ca are probleme la un ochisor, a facut conjuctivita dupa spusele pediatrei si nu i-a trecut cu nici un chip, i-am schimbat 2 tipuri de picaturi si degeaba, asa ca miercuri avem programare la oftalmolog plus programare la un ortoped si ecografie la sold; ultima e mai mult pt linistea mea ca pediatra mi-a zis ca nu crede ca are ceva copilul la sold, dar ca sa ma linisteasca ma trimite ea la cineva; in rest suntem bine tot cu o trezire pe noapte in jur de ora 3-4-5 depinde la ce ora adoarme si cat de foame ii este la 10 cand se culca, radem ziua, mai dormim dupa amiaza o repriza de vreo 3-4 ore in rest ne gangurim la mami si mai nou la o pasare cantatoare de la salteluta de activitati;

pupam toate fetele si buburuzele

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Legat de conjuctivita, si noi am avut la inceput. Am incercat picaturi Tobrex si nu a trecut. Pediatra ne-a recomandat atunci niste picaturi si unguent Kanamicina. Picaturile nu le-am mai folosit ca am aflat apoi ca dadeau cam multe efecte adverse, dar ne-a trecut cu kanamicina, pusa in ochisori dimineata si seara. Trageam de pleoapa de jos si ii puneam cu un deget unguent. a trecut destul de repede. Oricum efectele s-au vazut imediat, chiar dupa prima folosire.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

noua ne daduse pediatra betabiopal si garasone, primul are betametazona si al doilea gentamicina dar nu ne-a trecut; acu nu ii mai pun nimic pana miercuri si sa vedem atunci ce ne da doctorul oftalmolog; o sa o curat decat cu ser si asta e;

Mergi la inceput

CARMEN tipul cu Camilia e super ok. Eu l-am trimis pe sot sa se intalneasca cu el si dupa ce m-a bombanut ca il trimit sa se intalneasca cu necunoscuti s-a intors foarte incantat: 'super de treaba baiatu'!' I-a zis ca (virgula) Camilia se poate da si daca e bb agitat, nu doar pt dinti, ca daca vrem detalii il putem suna oricand sa ne explice el sau sotia cum si cand se da. Deci poti apela cu incredere la el, nu e tzeapa.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

s-a trezit piciu, asa ca ciuciu somn de frumusete.

Mergi la inceput

SIMO ai mare grija ca spalatul geamurilor ca e un sport foarte periculos. Au am renuntat la el de cand m-am mutat la et. 8. Chem o femeie sa le spele ca mie mi-a frica mai ales de cand mi-a povestit un coleg ca intr-o dimineata cand statea la stop in drum spre servici a vazut o femeie picand de la et 3 cand spala geamurile. S-a facut pielea de gaina pe mine si am zis ca nu ma mai apropii de ele neam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

noua ne daduse pediatra betabiopal si garasone, primul are betametazona si al doilea gentamicina dar nu ne-a trecut; acu nu ii mai pun nimic pana miercuri si sa vedem atunci ce ne da doctorul oftalmolog; o sa o curat decat cu ser si asta e;

Garosone ne recomandase dr a doua oara, dar nu i-am pus la recomandarea sora-mii, care a zis ca ea nu-l prescrie nici adultilor.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Asa e Mada. e fff practic. mai ales acu cu bb. am mai avut un tel dar ala deschidea ff aiurea paginile si nu vedeam cum trebuie, asa k am renuntat. azi am zis sa incerc sa intru iar, dar de pe telu sotului (cumparat pt mine,dar mi s-a parut prea mare asa k l-am pasat lui) si a fost super diseara il iau k sa pot intra mai des

Angie chiar nu stiu ce sa-ti zic. dar ca sa te calmezi si sa fi sigura k nu e nimic grav, vb cu pediatra si vezi ce zice

nici eu nu ma bag la sapalat geamuri. decat p ala care se deschide si p int. dar celalalt mi-e frica

intru sa vad si eu buburuzu de Carmen cum se balaceste in cadita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce super e cum da el din picioruse. demential.
are si loc unde sa se desfasoare.
vezi k inchizatoarea aia tre sa stea la spate.
si eu trebuie sa mai fiu cu cineva cand ii pun colacelu, ca singura mi-e greu. nu pot sa il pun de cand o dezbrac k da din maini si picioare.

Mergi la inceput