Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
madalina, stiu ca e asa, dar eu i l-am pus mai mult pentru efectul analgezic. piciorul in care i-a facut pentaximul era aproape dublu de umflat, rosu aprins, plangea foarte rau cand o atingeai si foarte fierbinte chiar daca ii tot schimbam compresele cu apa si felia de cartof. am sunat pediatra si mi-a zis sa ii pun o jumatate de supozitor ca sa ii treaca disconfortul si sa se linistesca, era incredibil de agitata, efectiv urla de ramanea fara aer.
shines, dar ce-ai mama de te muncesti asa cu spalat de geamuri , cu calcat de perdele, cu draperii? ia-o mai usor, ca e timp pentru toate si nu trebuiesc facute fix intr-o singura zi! iar dupa parerea mea nu merita curatenia din casa sa te dai tu peste cap!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Sherbi, suna direct ca daca dai mesaj e posibil sa nu aud, ca las telefonul aiurea prin casa. Daca nu pot sa raspund te sun eu inapoi. Ne-om nimeri intr-un final sa vorbim.
Vaccinul il gasesti si la farmaciile BellaDona la 238 RON sau la 260 RON la Centrofarm. Noi am luat de la Centrofarm. Vezi ca tre sa stea la rece dupa ce-l cumperi. Maxim 8 grade parca.
Gata, ma bag la somn. Am avut un pitic tare agitat in seara asta, dar doarme de pe la 9.30, acusica tre sa se trezeasca.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ppisic/ppisic.jpg)
ppisic spune:
Tunde, multumim pentru felicitari Vazut poze cu fratiorii, superb, foarte emotionant
adryiii si fluturas, faine invitatii!!!
ralukara, haha, da 90 cm...cam ca un pat se spital, numai ca ala se ridica si se coboara electric si eu care am 1,70 tot ma cam catzar in el...
Doloress, sanatate multa, stiu ca e tare enervanta conjuctivita...si bafta sa nu o molipseasca si bb...
Noi am fost in oras la o plimbarica, azi a fost dulce si nu a comentat deloc, chiar daca treaza si ochii cat cepele, nu a protestat Am mai avut si noi situatii cand am facut cumparaturi eu cu bb-lina in brate si tati impingand carutul,exersam pana ne obisnuim la noua formatie...si noi si ea
Noapte buna
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
Pupici de la mine fetele.
Am scapat si eu de raceala in sfarsit...
Probleme avem cu facut de kk, dr a spus ca am schimbat ceva in alimentatie, Inainte facea si de 3 ori pe zi si acu la 3 zile daca face odata, mai face in fiecare zi, dar ff putin ca cantitate. Am stat si m am gandit de ce oare s a schimbat asa ca alimentatia mea e cam aceeasi. Cred ca totusi inainte ii dadeam ceai BABY DRINK, un plic la 2 zile. Oare de la asta facea in fiecare zi??????
La ceaiul asta am renuntat sa ii mai dau ca e dulce si am citit lucruri nu tocmai bune despre el. DAr nici alt ceai nu i am mai dat. Fetele care alapteaza, voi dati ceai la bebelusi??? Cat de des fac ei kk??
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
AMR 7 kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Ce fac fetele ?
Vazut invitatii super si pozici noi si mai si !
Am facut a doua baie cu colacul, de data asta cu apa calda, nu fierbinte, a iesit super, aveti aici dovada
Si mai aveti si poze noi aici
roxx multumesc pt pont...deja am dat mesaj sa vad daca mai e valabil anuntul cu camilia.
vasilasanita eu ii dau numai san, la inceput i-am dat baby drink si am inteles ca are zahar asa ca am renuntat la el. apoi i-am dat niste baby calm si nu i-a placut...asa ca am renuntat la ceaiuri, ii dau numai laptic.
Gata, ma bag la somn !
Va pe toate !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
missmj, ce dulce e bebe Andrei, iti vine sa papi din el! si cat de multumit era in colacel!
Astaseara am incercat si noi pentru prima data colacelul, dar nu n- iesit ca am facut apa prea fierbinte si dupa ce a stat 2 minute in cada (timp in care se balacea si era cu gura pana la urechi!!) s-a pus pe un plans de ti se rupea sufltul. Asa ca am spalat-o repede repede si am fugit in dormitor la consolare, masaj si papica! o sa repetam "operatiunea COLACUL", duminica cred si atunci poate reiusesc sa potrivesc apa bine, ca era saraca ca racul cand am scos-o din cada.
Intrebare: voi reusiti de unele singure sa ii puneti colacul lui bebe , sau va ajuta cineva?
Ca eu n-am reusit de una singura, nu puteam sa tin si cupilul , sa ii aranjez si colacul...
aaaa, si ii puneti colacul din camera dupa ce l-ati dezbracat sau toata operatiunea dezbracat, pus colac are loc in baie??
Noapte buna!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Neata!
Haideti la o cafeluta fierbinte si aromata
eu sunt treaza de la 6 iar acu am intrat prima oara de pe tel sa vad cum functioneste :D si merge bine. Cred ca il iau eu
pupici si sa aveti o zi frumoasa.
Azi avem 20grade
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
neata
multumim de cafea Ralubuna bunuta
am si eu o intrebare destul de urgenta as zice..oricum sun si pediatra..de aseara lui Tudor i s-a umflat putin vacinul facut in maternitate..e normal oare?e rosiatica asa si cat un sambure de mar dar pe rotund(n-am gasit alta comparatie)
vaccinul de 2 luni il facem marti
acum nu sunt sigura ca s-a umflat dea aseara..aseara am observat eu ca parca e umflatofff..ce toanta sunt
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
neatza fetele;
vorbarete ati fost in ultimul timp, cat nu am avut eu laptopul acasa; mi-a luat o ora si ceva sa recuperez din urma aproape 2 capitole; va spusesem eu ca fiftza mea mi-a scazut in greutate si ca nu mi-a luat deloc saptamana trecuta; vb cu pediatra, mi-a spus sa nu ma impacientez si sa o masor in lungime si intr-adevar crescuse 3 cm fata de ultima masuratoare la 2 luni, iar in urmatoarele 2 zile am cantarit-o in fiecare seara si imi lua cam 30-40 gr pe zi deci a fost doar o faza;
din pacate pt noi saptamana viitoare trebuie sa ajungem la dr cu ea ca are probleme la un ochisor, a facut conjuctivita dupa spusele pediatrei si nu i-a trecut cu nici un chip, i-am schimbat 2 tipuri de picaturi si degeaba, asa ca miercuri avem programare la oftalmolog plus programare la un ortoped si ecografie la sold; ultima e mai mult pt linistea mea ca pediatra mi-a zis ca nu crede ca are ceva copilul la sold, dar ca sa ma linisteasca ma trimite ea la cineva; in rest suntem bine tot cu o trezire pe noapte in jur de ora 3-4-5 depinde la ce ora adoarme si cat de foame ii este la 10 cand se culca, radem ziua, mai dormim dupa amiaza o repriza de vreo 3-4 ore in rest ne gangurim la mami si mai nou la o pasare cantatoare de la salteluta de activitati;
pupam toate fetele si buburuzele
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
madalina_m spune:
Neata si de la mine. Si eu sunt treaza de la 5.30. La cat a dormit piciu ieri si alaltaieri mi se pare normal. Cat poa sa doarma si cupilu? Acu a atipit la mine in brate, asa ca scriu repede dupa care incerc sa mai bag un pic de somnic si eu.
CARMEN super filmultetul! Dar ce cada ai draga, are bebe la loc sa se invarta ...
ANGIE e normal sa se inflameze primul vaccin intre prima si a treia luna. Poate sa stea inflamat cateva luni bune.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica