Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Copilul meu a dormit azi de a spart: si afara si de cand ne-am intors doar a papat si a dormit. Ca atuci cand era pici - pici (acu e doar pici). La noapte parca vad ca fluieram.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara si de la noi

nu ati fost prea vorbarete,v-am ''recuperat'' repede
sunt franta..am umblat la cumparaturi,am prins si trafic aiurea..mi-am facut si o mie de nervi
dupa ziua de azi am dat legi noi in casa : 1. nu mai spal geamuri in viata mea dupa ce era sa cad in cap de la et 2..a fost horror,nu prea mi-am revenit pana acum.
2. nu mai spal/calc perdelele ..am facut sauna calcand 30m perdele de 2.80+ draperiile..si tot ca naiba mi se par
sotu zice ca asa am zis si randul trecut..inseamna ca am uitat eu
le duc frumos la curatatorie..stam o zi cu ''fundu gol'' fara draperii..si aia e.
bubu meu a fost foarte cuminte, a adormit la 8 pentru ca era obosit,nu a plans deloc..doamne ajuta.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mersi mult gabrielaromt pt. ideea cu homeopatele. as vrea maine sa te sun sa-ti cer ceva detalii. ii dau sms inainte sa-mi spui daca deranjez, ca nu va stiu programul. a reusit sotul sa mi le cumpere dupa o mini cearta ca il trimit sa bajbaie prin bucuresti fara sa-i desenez traseul.

simo, nasol tare cu ce era sa patesti. ai mare grija. eu am o mare fobie de inaltimi. ma bantuie prin vis tot felul de cosmaruri cu cazut de la etaj. brrrr!
bine ca te-a lasat piciu sa-ti faci trebile.

doloress, nota 10 de la mine.

andri, pup piciorus vaccinat de bebelina. sa treceti cu bine hopul asta.

madalina, fluturas, frumoase ideile de invitatii.

a propos de eco abdominala, spuneti si mie un dr. bun pt asa ceva. as vrea sa merg cu cel mare, ca se plange de durere de burtica zilnic.

eu is racita rau. imi vine sa-mi dau pumni de ciuda. sper sa scape bb. si sotul e varza. am luat oscillo, ceai cu lamaie si miere, supt homeogene, supt vit c, am voie si paracetamol parca?! daca alaptez? daca da, cate pe zi? imi curge nasul suvoaie.

pt. vaccinul de 2 luni, ca sa-l iau de la farmacia tei, ce trimitere imi trebuie? de la medicul de fam, reteta sau ce?

si alta intrebare. pt. dosarul de indemnizatie am o nelamurire. in lege scrie ca se cumuleaza toate veniturile impozabile. eu pe langa salariu am venituri din inchirierea unui imobil, la care platesc bineinteles impozite la stat. in lege nu e specificat daca intra si genul asta de venituri la calcularea indemnizatiei, scrie doar "toate veniturile supuse impozitarii". acu a intrebat mama (ca ea e delegata cu treaba asta) la primarie (sau unde s-o depune dosarul, ca habar n-am) si i-a zis tanti de acolo sa duc toate actele ca ea nu a mai avut cazuri de genul. are careva idee daca s-o cumula si venitul din inchiriere, ca as obtine mai multi bani.

ma duc si eu la nani.

Mergi la inceput

fragrant, mersi mult. in principiu as vrea tot ce este de copii natural, pt. dintisori, raceli, dureri, gen osccilo kids, coryzalia kids, camilia etc. dar cel mai bine este sa mergi tu la farma si sa faci o lista.

Mergi la inceput

hai ca am zis ca plec, dar nu ma lasa o punga de seminte.

tunde, vazut, placut copii mumosi.

irinukka, imi pare rau ca achizitia nu a rezolvat problema. si eu am facut o pasiune pt. carucioare. sunt la al saselea. sper sa ma opresc, ca-mi luam masina mica de banii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Sherbi..orice venit impozabil se are in vedere la calculul indemnizatiei.
iti trebuie adeverinta de la ANAF..care atesta ca ai platit impozit pe venitul respectiv. adeverinta o bagi la dosarul de indemnizatie impreuna cu celelalte adev de venit.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

hop si eu
mai rarut ca de cant s a incalzit sunt abonati la plimbari in IOR
plec din dudesti de la mall, cu caruciorul, dam 2 ture de parc si inapoiasta de pe la 3 la 7 seara
dorm motanii de rup, ptiu sa nu i deochi
sper sa doarna ca nu mai pot de somn

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Off Anca (blue-night) la mine n-a ajuns colacelul. Daca ti-l returneaza posta romana, il trimit pe al meu intr-un week-end sa se intalneasca cu tine cand iesi la plimbare (bineinteles, daca esti de acord si daca ajunge inapoi la tine). Sunt atat de frustrata...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

tSHERBI, da, ai voie paracetamol simplu (nu sinus!) - nu stiu cate, eu luam cate unul cand am fost racita, oricum e apa de ploaie...Daca tusesti, iti recomand cu caldura ceaiul de ceapa, l-a salvat in mai putin de 2 zile pe al meu sot de o tuse absolut groaznica (tot fetelor de pe forum tre sa le multumesc si eu pt pont...) - are un gust nasol, dar efectele sunt imediate.

Reteta pt vaccin - de la cine o fi, ei vor o reteta cu parafa si atat, nu conteaza ca e medic de familie sau pediatru.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dragelor, a mai aparut Camilia de vanzare pe Okazii pt cine este interesat - vedeti www.okazii.ro/catalog/53147336/camillia-boiron-20-doze-remediu-eficient-pt-eruptii-dintisori.html" target="_blank">aici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput