Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Noi nu am avut nimic dupa vaccin: nici maraiala, nici febra, nici durere la picioruse, nici plans.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

pun o pozica cu un fel de invitatie...sa vedem..voi ce parere aveti???scrisul va fi pe verso sau daca o facem sa se deschida in interior..

fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Foarte frumoasa poza!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Am pus si eu invitatia pe Picasa plus inca cateva pozici noi.
https://picasaweb.google.com/ianfeb2011/Madalina_m?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, bebeii care papa numai de la tzitzi nu tre sa ragaie mereu, pt ca nu este obligatoriu sa incghita aer!

LORI, copilasii sunt absolut superbi!

MAMUTZ, ai patit ceva? Esti OK?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

ANKA, ti-am dat PM!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Multam roxx, se miluise si fragrant de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

maimutica, uof! si eu m-am chinuit rau sa o "conving" ca supozitorul trebuie sa stea in fundulet! la fel ca si tine, prima jumatate a zburat in 5 minute, apoi sfertul a iesit o data cu kk, si urmatorul sfert a ramas doar pentru ca ii tineam si eu mana la fundulet, o juma de ora. a mea a facut 37,9 cel mai mult si pentru ca nu imi dadeam seama daca are sau nu febra, i-am luat temperatura din ora in ora. sunt nedormita ca ultimul caine, dar macar e Maia bine. sper ca astaseara sa nu mai fie vreo problema, pana acuma a fost linistita dar foarte energica!nu mai vreau vaccin!

Lorich, in loc sa ne ridici moralul si sa zici ca la Robertel e bine ca zice ce il doare, tu ne spui ca abia abia spune ...off! abia astept sa zica "au, ma doare aici"
PS: e superb clipul!

simis, madalina, bebelu

angie, eu stiu ca apa plata nu se fierbe pentru ca se mareste procentajul de minerale! daca ai folosi apa de la chiuveta ar fi normal(cred) sa o fierbi jumatate de ora!

shines, ma bucur ca Edu e mai bine! sper sa nu mai aveti probleme in seara asta si sa fie linistit!

andri, tinem pumnii sa nu faca Amalia febra! paracetamolul il poti da din 4 in 4 ore.baita ii faci abia maine!

fragrant eu i le tai in timp ce doarme, de pilit am incercat o singura data si apoi m-am lasat pagubasa, in schimb i le tai foarte scurt si foarte des de 2-3 ori pe saptamana. si nu s-a zgariat pana acuma. noaptea oricum ii pun manusi ca altfel se trage de par in somn si se trezeste.

ppisic, 90 de cm??? mi se pare super inalt! adica chiar nu as putea sa dorm si ar fi super chin sa ma urc si sa ma cobor din pat(am 1,5 m).

Doloress, daca ai stii cat de mult imi place stilul tau relaxat de a fi si modul in care esti atat de optimista. Sincer pentru mine esti un adevarat model, si incerc sa fur cateceva din fiecare lucru pe care il spui. sa treaca conjuctivita

tunde, ce frumos o tine Mario pe Sonia! e dulce foc!

missmj, nici noi nu reusim sa scoatem aerul la mesele de noapte. dupa baita cand suge adoarme bustean si pot sa o tin o ora ca degeaba, nema aer de scos. asa ca am renuntat!

irinuka, ce va facti voi acuma cu 2 caruturi? ca vad ca bebe in continuare prefera bratele lui mami, cel mai "fain carut" din lume! si sper totusi sa gasiti o metoda de facut pace macar cu unul din caruturi!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Mai, ce e cu "aproba", "dezaproba" la fiecare raspuns la subiect????

_

Roxana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai, ce e cu "aproba", "dezaproba" la fiecare raspuns la subiect????

_

Roxana

Habar n-am. Si eu m-am uitat lung la ele. Oare s-au gandit sa nu ne mai contrazicem si sa dam doar aproba sau dezaproba???

Mergi la inceput

RALU dar de ce i-ai bagat supozitor la 37,9? Bebeii au temperatura daca au peste 38,5.

Mergi la inceput