Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)
Raspunsuri - Pagina 7
angieangie spune:
sin cate stiu eu e la clinica diagnosis..da search pe google si iti da adresa
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Stie cineva nr de tel al dr iosup, unde poate fi gasit sau alt ecografist f bun? 23+ |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
fragrant8 spune:
multumiri tututor pt raspunsuri.
MIMO - eu i-am luat o trusa de unghii pt bebelusi, in care erau incluse si vreo 3-4 pile. Acum c-or fi pile ordinare, c-or fi speciale pt bebe, n-as putea sa-ti spun. Cert e ca sunt mai mici decat pilele mele.
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Stie cineva nr de tel al dr iosup, unde poate fi gasit sau alt ecografist f bun? 23+ |
La Fortis se fac programari la nr asta: 0724/46.46.46
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Ce ne-am mai plimbat azi ... am iesit pe la 12 in IOR, dar ne-a batut vantul tare si nu am stat decat 45 min, apoi am iesit iar la 3 in parculetul Titanii unde a fost foarte ok.
In IOR a luat saracul baiat o ditai gura de praf, ca a batut o rafala de vant cu praf direct in landoul lui. Acasa cand m-am uitat la el avea praf in ochi, nas, gura, pe frunte.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
noi taiem unghiutele cu forfecuta Tigex. Mi se pare super ok, doar ca nu sta piciu cuminte. Asa ca fac operatiunea in somn.
madalina_m spune:
LORI super filmuletul.
TUNDE foarte frumoasa poza.
bebelu86 spune:
ce fac gagicile???
noi suntem pe aici, am fost la plimbarica o ora si un pic, in care a dormit buburuza de a rupt, cum am ajuns in fata blocului, hop trezirea.
fetele, va rog mult,
pe langa faptu k buba nu mai doarme k inainte, ma dispera k are momente cand suge (de ex) e linistita si dintr-o data incepe sa urle..dar urlet din ala isteic de nu stiu ce sa-i fac, dupa 10-15 min se linisteste. si are vreo 3 reprize din astea p zi.
nu mai are probl cu burtica, de schimbata nu e vb, somn nu, galagie nu. am bibilit-o, nu o doare nimic. de la ce sa aiba starea asta????
chiar nu stiu ce sa ii fac si mor cand o vad k plange cu lacrimi siroaie si suspine
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
fluturas2010 spune:
salutare
noi am avut niste zile groaznice de la vaccin si de la colici si ca o mama exagerat de preocupata de micuta ei am fost la eco abdominala, sa nu aiba copilul ceva de zbiara si da vanturi de vreo 3 ori pe zi, copilul e ok si cica sa am rabdare, rezultatul la coprocultura e si el bun..deci..rabdare si iar rabdare..
impotriva greturilor si varsaturilor am vorbit cu dr. neonatolog si ne-a recomandat Motiliu, un sfert la 8 ore, si incepand de acum am trecut pe NAN AR, e nou aparut si inca nu prea se gaseste, Dona astazi a adus iar in supermarchet inca nu e prezent...e tare gros si o sa folosim tetine pt cereale in cruce..speram sa functioneze ca altfel o sa intru in depresie
referitor la apa folosita pt lapte eu la inceput am folosit plata fiarta si racita si ramanea pe fierbator calcarul si am trecut la apa de la robinet fiarta..exact asa cum se foloseste in spital..si e foarte bine ca urmare a analizelor...
nici apa plata nu stiu cat de sigura mai este..cand am nascut o tipa din rezerva in care stateam a baut Borsec (cum si eu golisem cateva baxuri in acelasi timp)si fara sa vada s-a trezit in gura cu o balosenie neagra...si am murit si eu si ea de scarba cand am vazut..dar am continuat sa cumparam..de...
pun o pozica cu un fel de invitatie...sa vedem..voi ce parere aveti???scrisul va fi pe verso sau daca o facem sa se deschida in interior..