Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)
Raspunsuri - Pagina 6
florintunde spune:
LORICHPT CLIP...SUPERB.FELICITARI
CARMEN' Ff tare sufla vantul si aici.Nici Soniuk nu ragaie noaptea
Doloress;de bebe nu merge,,,trebuie de la Patrick
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
Irinukaaa spune:
Hey!
Va salutam si noi ca suntem prin zona.
Na ca acum am terminat de citit ce ati scris si e o mare varza la mine-n cap, cui si ce trebuia sa zic.
Concluzie: am luat degeaba carucior nr 2 ca tot asa a facut Patrick. Daca te opreai, ii vorbeai, era ok, trecea supararea, baga zambet mare... dadeai sa mergi incepea iar.
Intr-un timp l-am luat in brate cand am vazut ca nu se potoleste - am zis ca o adormi. De unde... el statea bine-mersi. Eu muream de durere de maini, si impingeam si carucior (care este considerabil mai mare ca si nr.1 - vorba sotului: "cred ca-mi place mai mult primul, era mult mai usor, mai micut" ). Pana la urma am gasit o banca libera, m-am oprit, am bagat copil la carucior, s-a mai stresat el putintel, eu shhht-shhht-shhht si leganat carut si gata: a adormit. Am plecat si eu spre casa, dar pana acolo s-a trezit si iar a inceput... asa ca am zis ca mai bine urc (ma batea gandul sa mai stau ceva timp).
Nu mai zic nimic...
Carmen si eu stau noaptea cel putin 15 minute (max 30) cu el in brate, doar-doar o iesi ceva. Mai nou nu prea mai scoate nici el nimic, dar cateodata ragaie "pe silent" si la cat de adormita sunt... de-abia ma prind ca aia era. Mi-e totusi teama sa-l pun chiar imediat.
Tare haioase sunteti azi. Una mai rau ca alta!
Anka mi-a placut cum ai expus problemele. Esti tare ca ai reusit sa-l faci sa adoarma singurel. Asta mi-as dori si eu. Am avansat oricum (zic eu in mintea mea) - de la in brate leganat si dansat vreo juma de ora, la culcat pe picioare...
Doar seara adoarme sigur in timp ce papa.
Asa si eu Carmen - cu sculatul si culcatul lui bb. Dar si eu m-am mobilizat de ceva nopti si insist si-l pun inapoi la el. Cred ca si de-aia doarme mai putintel si se foieste mai mult fata de atunci cand il lasam sa doarma cu noi si doar ii bagam tzatza in gura si gata.
Sa ai spor in continuare!
Tunde... ce poze scumpe cu puiutii tai. Se vede ca Mario e mandru de ea. Niste scumpi! Sa fie sanatosi!
Lori - idem si la tine ca mi-am adus aminte c-am vazut filmuletul mai devreme. Ce dulci sunt amandoi, sa-i mananci nu alta!
Gata ca s-a trezit Patrick. Revin mai tarziu cu adaugari! Pupacei
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
aditzaC spune:
si eu i.am dat panadol si la o luna 1,5 ml ..si la vaccinul de 2 luni la fel . Dupa vaccin a fost marait , il durea locul dar i.am pus comprese cu apa la temp camerei si in 2 zile au trecut toate .
si noi am fost afara ..a batut vantul dar in carut era bine .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
andri31 spune:
intrebare: daca astazi zuza a facut vaccin pot sa-i fac baita ?
sau abia de maine ...
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
aditzaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj Al meu nu prea scoate aerul dupa alaptare, mai ales dupa masa de seara cand adoarme bustean.degeaba il tin eu ridicat si il bat pe spat, ca nu ragaie...mai degraba sforaie. si in timpul noptii la fel...la masa de la 4-5 , e tot asa adormit...si nu reusesc sa il fac sa ragaie. voi cum faceti ? Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
carmen nici mihai nu scoate aerul noaptea , papa adoarme il tin ridicat 10 min si il pun in patut
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
andri31 spune:
sunat pediatra : nu exista interdictii dar ca sa stau linistita.. cica mai bine nu !
spalat poponeata fara muiat in cadita
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
florintunde spune:
Irinuka;ridica spatarul un pik..le place sa vada..si Mario urla.Cand am ridicat un pic ..sa stea inclinat nu a mai f problema...imi pare rau ca ai mai cheltuit bani degeaba.Multumim pt compliment.
ANDRI;mai bine un faceti baie azi..ai facut vaccinul de stat?tinem pumnii pt voi
Aditzasi p bebe MIHAI
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
roxx26 spune:
JASMIN, stai mai fata cuminte, ce mare smecherie e o infectie, iei un tratament si gata! Dupa ce prostii te-ai uitat pe internet daca nici nu stii despre ce e vorba??? Hai, revino-ti ca nu e nimic grav - era mai rau daca se intampla in sarcina, acu te tratezi binisor si trece imediat!
DOLORESS, am ras cu lacrimi cu constatarea ta de final cu ghena de gunoi!Mi-esti tare draga, am invatat asa multe de la tine!
TUNDE, sunt simpatici foc micutii tai! Iar cu leacul pt conjunctivita...no comment
Unghii: ma inteleg bine cu forfecuta cu varfuri rotunjite de la Tigex. I le tai cel putin o data pe saptamana. La inceput i le taiam seara dupa baita, insa atunci, fiind obosita si agitata, nu prea statea. Acum fac operatiunea asta ziua, intr-un moment cand e ea bine dispusa si nu avem probleme.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
Mie nu mi-au zis sa nu-i fac baita dupa vaccin. I-am facut si n-a patit nimic.
Unghiutele i le tai cu forfecuta mea de unghii, dupa ce o sterg in prealabil cu spirt. N-am incercat sa i le pilesc, desi parca ar mai trebui. Exista pile speciale pt copii? Ca astea ale mele mi se par cam dure pt unghiutele lui.
Luca Alexandru, mica mea comoara
florintunde spune:
Roxx'sarumana.Chiar e buna compresa cu pipi
Eu nici acuma nu stiu care dintre vaccinuri sa fie ales
-cica face mai urat de la ala subventionat ..la 2 luni/dar la infanrix penta la 4 luni tot asa va face .Cel putin asa am citit cand google-iam.Stiu ca Mario era ff tulburat de la picaturile de poliom.
Tunde
AMR 6!KILE