Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Waw ce sot curajos...si priceput! Al meu clar nu se pricepe la asa ceva. In schimb la vaccin a fost foarte viteaz... a facut poze...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna fetele

LA MULTE LUNITE PUI
DE
CIUDATICA-BB TUDOR
NUMEIOANA-BB IRIS
PPSIC-ADELINE FIENKE

Am fost la plimbare o oraa inceput sa sufle un vant de ma doare capul..si un praf frateavea pe la gurita saraca,pe ochisori..numai negru..sa nu vb de sapcuta alba..nu spala astia drumurile..

Deja imi e frica de vaccin...saracii bebelusi

Simo;tinem pumnii sa nu aiba Edy alta repriza de plans

Apa de la robinet pt lp..fierb 2 min.
Apa plata folosim de BORSEC..cea mai buna ..nu are gust amar ca altele..si cunosc sursa.A castigat mai multe premii prin lume.

Soniutz doarme pe burta de vreo ora juma..era mornaita tare..cred ca se schimba vremea..

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

fragrant noi avem forfecuta de nuk..le tai cand e treaza..dar nu-i place..ma misc repede..cam tot a 4-a zi repetam procedura..si de pila..hm..no way!nu ma lasa.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Doloress'pup sa treaca..dar vad ca scrii destul de multicel cu ochiul bolnav
AUZI;reteta lui bunica mea..pisat de copil..Il pui frumi pe Patricut sa se pise pe batista si pui la ochi..are efect..la noi functioneaza.

Tunde

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

am ajuns si la performanta asta

Tunde

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Tunde
Doloress sa treaca ochiul bolnavior.
Unghiile le tai cand adoarme pe mine, cu unghiera de bebe. Nu e usoara operatiunea.

Andri un pt Amalia sa poata dormi la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? Noi suntem bine, nimic nou...am fost afara, cam vant.Despre imracatul afara, la mine e simplu...il imbrac cum ma imbrac si eu, putin mai gros, pt ca el sta la orizontala, si normal ca ii scade temperatura corpului cu vreo 2 grade.si ii verific nasucul...daca e rece, pun o paturica subtire pe el, daca nu, il las asa.Pe vremea asta de exc ii pun un body cu maneca scurta, un costumas subtire pe deasupra si o caciulita subtire.Dar nu il las in vant...ma deranjeaza pe mine, d'apoi pe el? astazi am ajuns acasa cu ochii umflati, ma durea capul si urechile de la atata vant. dar fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copchil
pupacesc toti bebeloii vaccinati , sa nu faca febra si sa nu fie agitati !
doloress nasoala conjunctivita asta, sa treaca repede si sa nu dai la copchii.
Despre apa plata nu stiu ce sa zic pt ca nu folosim...
Unghiutele i le tai cu forfecuta speciala, cam o data pe sapt, cand e treaz sau adormit, nu e problema, ca sta cat de cat.
lori superb clipul
Aseara am incercat si eu sa il bag in patutul lui , sa adoarma singur acolo....de unde...m-am pus langa el, i-am cantat, bla bla .nu am rezistat mult si l-am luat in brate, ca se smiorcaia ca un pisoi ! ce zicea el in gandul lui : " 2 luni jumate am adormit la tine in brate si vrei tu asa deodata sa adorm singur". si l-am adormit in brate si cu tzatza in gura,l-am pus in patutul lui si a dormit bustean.Pana acum il luam la prima trezire cu mine in pat,si adormeam cu el ca mi-era lene sa ma ridic sa il pun in patut.azi-noapte mi-am dat 2 palme si dupa ce i-am dat tzatza,l-am batut pe spate si l-am pus in patut.abia pe la 8 dim l-am luat cu mine si am dormit amandoi pana la 10.30.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Al meu nu prea scoate aerul dupa alaptare, mai ales dupa masa de seara cand adoarme bustean.degeaba il tin eu ridicat si il bat pe spat, ca nu ragaie...mai degraba sforaie. si in timpul noptii la fel...la masa de la 4-5 , e tot asa adormit...si nu reusesc sa il fac sa ragaie. voi cum faceti ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doloress, stiu ca e de la fier pt. ca NAN HA are cea mai mare cant. de fier in formula. Numai ca bubu asta al meu nu fuse prematur si manca (scuzati pardon caco) ca spartu', deci n-avea sens sa-l indop cu fier digeaba. In fine, m-o mancat in fund, mai pe romaneste.
Apropo de relaxarea cu care ai abordat bb2. Io-s asa inca de la bb1, doar ca sunt stresata rau de inceperea serviciului. Daca era doar bubu pe capul meu era tare simplu, dar ma asteapta in 2 sapt. "cariera" si acolo nu-i de joaca. Tre' sa fiu odihnita si cu mintea clara, altfel nu-mi iese nika. Si lucrez intr-un colectiv de 99% barbati. Astia n-au mila, sunt odihniti, la ei nevestele stau acasa cu copiii.
Io unghiutele le tai cand e in marsupiu, ca am ambele maini libere si el n-are libertate de miscare. Am forfecuta speciala de bebe iar pila n-o folosesc. Daca nu le tai la timp se zgarie pe fata de-i da sangele. Abia s-au vindecat vreo 3 rani din care a curs sange cateva zile ca le tot zgandara cu manutzele.
Mai dar ce de probleme va faceti cu vaccinu asta! Si io ca nesimtita nu i-am luat nici temperatura...mie mi-au zis ca o sa fie mai bleg decat de obicei si io am zis Doamne ajuta .
In schimb a doua zi plangea cand il atingeam la una din intepaturi (ca i-au facut 2 injectii) si avea ca un guguloi sub piele. L-am masat usor vreo 2 zile cat a suportat si apoi s-a dus si ala.
Am iesit in gradina, vremea e superba! Bubu a stat cuminte in scoica si mami a sapat trandafirii

edit: care dati si mie parola pe la conturi, sa vaza si ochii mei pozici? sar'mainile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE- cred ca din disperare am sa incerc si leacul tau. Dar trebuie sa fie de copil sau de bebe? ca pipi de Patrick e naspa, ala de bebe - m-am scos ca e ca apa. Sa stii ca din ce in ce nu vad mai nimic pe ecran, scriu numai cu capul la tastatura, daca mai gresesc ma intelegeti voi.

ANKA- inteleg cu serviciul, de aceea ziceam ca te compatimesc ca trebuie sa fii la servici asa repede. Eu zic ca o sa-l oboseasca jocurile si jucariile la cresa si poate o sa doarma mai bine.

MISSMJ- eu il tin asa pe umar si il bat pana ragaie ca altfel e de jale. In vreo 10-15 minute ii vine tot inaapoi, poate sa fie adormit tun. Si atunci se trezeste, se enerveaza, plange, incep si durerile de burtica, agitatia si trebuie sa reluam masa. Plus schimbat cu totii - si mama si bebe. Asa a facut aseara ca m-am hotarat sa-i zic la doctor sa-mi dea pastile. Nu mai rezist cu vomatul asta. Daca al tau e OK, nu e musai sa-l pui sa eructeze cand adoarme lemn. Dar e bine ca ajuta si impotriva colicilor si ca sa se faca digestia cum trebuie.

Mergi la inceput